Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Din clasici ador (scuze "talmesh-balmesh-ul): Otis Reding, Aretha Frankin, Bob Marley, Ingrid Bergman, gEORGE Sarac, Clark Gable, Beatles, Humphrey Bogart, Romy Schneider, Casablanca, Strauss, Ravel, Verdi, Edith Piaf si multi altii Am putea face un clasament pe domenii daca aveti chef si atunci voi trata "problema" in mod serios

Mama lui Ian.

subscriu in totalitate (oare varsta o fi de vina?)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Va rog, cind aveti vreme sa intrati un pic pe H A P P Y W A L L punct R O si sa-mi spuneti daca m-am cretinizat sau fototapetele alea autocolante chiar sint faine?

Sunt dementiale !! mi-am salvat link-ul pt cand o sa am nevoie de idei
Super faine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigriule - fug la gradi, detaliez maine (daca nu, da-mi una peste ceafa)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Novuselu', n-am uitat, dar la magazinul cu smecherii n-au mai adus

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tufetelor stiu ca s-a mai discutat dar nu mai retin: ce acuarele folositi ?? eventual marca si de unde le-ati achizitionat ca mi s-a pus pata sa merg sa caut dar nu stiu de care

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Aris!
La multi ani, mama de Floric!

Ina, la aniversare am primit un telefon pe care mi-l doream fiindca tine mult bateria, nimic sofisticat( plus ca mi-am reinnoit abonamentul, asa ca nu a dat H. cine stie ce averi pe el). N-am vrut cadouri mai consistente, ca vreau o banda de alergare pentru Craciun si am zis sa fiu ponderata in dorinte. Chiar, aveti careva banda? Merita investitia?

Eu cu slabirile sunt ok. N-am slabit spectaculos in ultimul timp, doar vreun kg, dar e bun si ala (am slabit vreo sase kg si jumatate in total). Tin in continuare Atkinsul, desi in weekend am pacatuit cu niste zacusca.

Mergi la inceput

Helau.

Io iar ma invart pe la 38 de grade, ma si gandesc sa dau piciul in plasament cateva zile sa nu-l molipsesc. Oricum, am intrat in medical, dar ca sa imi dea medicalul trebe sa aduc nush ce adeverinta de la serv, o nebunie totala...

Am aflat si ca de saptamana viitoare iar is "profesoara" (articulat, chinezii asa imi ziceau: profesoara, nu prinsesera spilul cu "doamna" sau, mai stii, s-or fi prins si ei ca inca nu-s doamba). 24h/saptamana, fir-ar, cand mai fac pipi?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.

Io iar ma invart pe la 38 de grade, ma si gandesc sa dau piciul in plasament cateva zile sa nu-l molipsesc. Oricum, am intrat in medical, dar ca sa imi dea medicalul trebe sa aduc nush ce adeverinta de la serv, o nebunie totala...

Am aflat si ca de saptamana viitoare iar is "profesoara" (articulat, chinezii asa imi ziceau: profesoara, nu prinsesera spilul cu "doamna" sau, mai stii, s-or fi prins si ei ca inca nu-s doamba). 24h/saptamana, fir-ar, cand mai fac pipi?

CRISTIAN (7.03.2009)

Macar sunt cu plata?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

24 de ore??? E mult de lucru!

Fa-te bine, Monn!

Mergi la inceput

Da, la plata cu ora dar avand in vedere cat ma costa gradinita piciului, nu zic pas.

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.

CRISTIAN (7.03.2009)

Macar sunt cu plata?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Pai dat fiind ca o sa am ceva de vorbit saptamana viitoare, ma doftoricesc, am descoperit solpadeine, vad ca mi-a scazut febra. Si am intrat in medical, ca sa fiu pe picioare in weekend la nunta si sapt viitoare la chinezi si irakieni.

Multu pt urari

A, Pisigri, am uitat sa-ti multumesc pt lectia despre otita, dat fiind ca am niste amigdale inflamate au inceput sa-mi pocneasca si urechile si dreapta ma si doare. Si deja ma panicasem, dar, citindu-te, imi dau seama ca e normal.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput