Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Eu cred ca Gianinei nu din motive medicale i-a propus asta ca i-a considerat sanatosi tun din moment ce nu le-a mai propus asigurare...Cred ca de fapt vroia sa sara peste asigurari ca sa fie costul total al creditului (credit+ asig) mai mic si asa le putea imprumuta, eventual, mai multi bani, daca scotea asig din joc ca parea mai ieftin. ce-l durea pe el, daca se intampla ce spunea Gianina si peste ani se trezea unul din soti buni de plata..El vroia sa vanda acum creditul resp si sa-si incaseze comisionul...vanzator fara scrupule. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
asta clar !!
pe ofiterul de credit il intereseaza sa dea creditul si pa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Roro, multumesc frumos 
LA MULTI ANI, mami de Floric!
Azi nu sint deloc in verva ca sint in butoi; n-am chef de nimic; luminita de la capatul tunelului imi pare SF. 
Nu merg la nunta de la Brasov. Nu aveam chef; merge Jambo singur; aiurea mi se pare doar ca nu am nici o tragere de inima sa stau singura cu Ian
; in zilele "normale", macar seara mai zice si "tata" nu numai "mama" ![]()
Noroc ca diseara merg la canasta dar asa repede trece seara!
Mama lui Ian.
novus spune:
Inapreda pai ce cauti in butoi pe vremea asta frumoasa
? da-l incolo de butoi si hai mai bine sa facem neste planuri de afaceri pt tine !
multi 

inapreda spune:
| citat din mesajul lui novus Inapreda pai ce cauti in butoi pe vremea asta frumoasa ? da-l incolo de butoi si hai mai bine sa facem neste planuri de afaceri pt tine !multi ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da, e faina vremea si la noi; am fost cu Ian in parc sa cautam veverite si am si gasit 2 pe care le-am admirat mai bine de o juma' de ora
Sint obisnuite cu oamenii si nu le e frica iar Ian le adora.Apoi m-o enervat una, care la prima "scanare" mi-a facut impresie buna: mama tinara (dupa ce am inceput sa discutam si si-a dat jos ochelarii mi-am dat seama ca era cam de un leat cu mine; deci...tinara, da!
Si noi am plecat Amu'dormim; cind ne trezim, e intuneric. Si toamna. "Toaaamna, in sufletul meu..."
Mama lui Ian.
novus spune:
Inapreda, gandeste pozitiv
, de saptamana viitoare o sa fie intuneric si mai devreme
!!

denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() ![]() bun bancul, il stiam si eu !!! |

Da, bun si cu numeroase aplicatii practice!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
apropo de toamna - micsu' pana acum vre-o saptamana in loc de toamna spunea prima-iarna (dupa schema vara si primavara)![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
pisigri spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Eu cred ca Gianinei nu din motive medicale i-a propus asta ca i-a considerat sanatosi tun din moment ce nu le-a mai propus asigurare...Cred ca de fapt vroia sa sara peste asigurari ca sa fie costul total al creditului (credit+ asig) mai mic si asa le putea imprumuta, eventual, mai multi bani, daca scotea asig din joc ca parea mai ieftin. ce-l durea pe el, daca se intampla ce spunea Gianina si peste ani se trezea unul din soti buni de plata..El vroia sa vanda acum creditul resp si sa-si incaseze comisionul...vanzator fara scrupule. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Deci....e complicate rau trebile astea
serios....Sau e in cu totul alta arie a cortexului cerebral, decit cea pe care o folosesc eu ca in asa ceva mi-as prinde urechile in secunda 2http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
inapreda- doar stii ca pofta vine mancand![]()
acum nu ai chef de nimic dar eu zic sa te mobilizezi totusi si sa plecati cu totii la brasov
chiar daca nu te distrezi la maxim (desi, cine stie?) dar macar respirati alt aer, aveti alte preocupari: bagaje, drum, restaurante... mai iesi putin din rutina zilnica
si per ansamblu cred ca-ti va face bine la psihic (ca stiu cum e)
Gianina34 spune:
floricule - iaca-sa au unii noroc in viata![]()

sa mai spun si ca ma asteapta acasa niste super praji? ca vine tatal meu pe la noi
(bianca, am retinut bine ca in ziua cu pizza am voie si praji, da?)
edit: ca uitasem sa spun La multi ani! mamei tale