Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Eu cred ca Gianinei nu din motive medicale i-a propus asta ca i-a considerat sanatosi tun din moment ce nu le-a mai propus asigurare...Cred ca de fapt vroia sa sara peste asigurari ca sa fie costul total al creditului (credit+ asig) mai mic si asa le putea imprumuta, eventual, mai multi bani, daca scotea asig din joc ca parea mai ieftin. ce-l durea pe el, daca se intampla ce spunea Gianina si peste ani se trezea unul din soti buni de plata..El vroia sa vanda acum creditul resp si sa-si incaseze comisionul...vanzator fara scrupule.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

asta clar !!
pe ofiterul de credit il intereseaza sa dea creditul si pa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Roro, multumesc frumos

LA MULTI ANI, mami de Floric!

Azi nu sint deloc in verva ca sint in butoi; n-am chef de nimic; luminita de la capatul tunelului imi pare SF.

Nu merg la nunta de la Brasov. Nu aveam chef; merge Jambo singur; aiurea mi se pare doar ca nu am nici o tragere de inima sa stau singura cu Ian ; in zilele "normale", macar seara mai zice si "tata" nu numai "mama"

Noroc ca diseara merg la canasta dar asa repede trece seara!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Inapreda pai ce cauti in butoi pe vremea asta frumoasa ? da-l incolo de butoi si hai mai bine sa facem neste planuri de afaceri pt tine !
multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Inapreda pai ce cauti in butoi pe vremea asta frumoasa ? da-l incolo de butoi si hai mai bine sa facem neste planuri de afaceri pt tine !
multi

Da, e faina vremea si la noi; am fost cu Ian in parc sa cautam veverite si am si gasit 2 pe care le-am admirat mai bine de o juma' de ora Sint obisnuite cu oamenii si nu le e frica iar Ian le adora.
Apoi m-o enervat una, care la prima "scanare" mi-a facut impresie buna: mama tinara (dupa ce am inceput sa discutam si si-a dat jos ochelarii mi-am dat seama ca era cam de un leat cu mine; deci...tinara, da! ) cu 2 fetite dragute (fara shapca, fara fular si numa-n hanorace, adica fara geci ceea ce e rarissim pentru Bistrita lu' sfirsit de octombrie).Ian s-a jucat frumos cu ambele pina cind cea mare l-a impins pe Ian de pe rampa. Ian a cazut, evident. Si ma-sa n-o zis nimic Si noi am plecat

Amu'dormim; cind ne trezim, e intuneric. Si toamna. "Toaaamna, in sufletul meu..."

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Inapreda, gandeste pozitiv , de saptamana viitoare o sa fie intuneric si mai devreme !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Novusica- Ma treminasi cu indreptarea "cu regres" ca imi suna ca bancul ala cu prostituatele oprite de politisti:
- Ocupatia?
Raspuns1: Studenta
Raspun2: Si eu tot parasuta, dar nu stiu sa am exprim asa bine ca colega.

bun bancul, il stiam si eu !!!

Da, bun si cu numeroase aplicatii practice!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

apropo de toamna - micsu' pana acum vre-o saptamana in loc de toamna spunea prima-iarna (dupa schema vara si primavara)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Eu cred ca Gianinei nu din motive medicale i-a propus asta ca i-a considerat sanatosi tun din moment ce nu le-a mai propus asigurare...Cred ca de fapt vroia sa sara peste asigurari ca sa fie costul total al creditului (credit+ asig) mai mic si asa le putea imprumuta, eventual, mai multi bani, daca scotea asig din joc ca parea mai ieftin. ce-l durea pe el, daca se intampla ce spunea Gianina si peste ani se trezea unul din soti buni de plata..El vroia sa vanda acum creditul resp si sa-si incaseze comisionul...vanzator fara scrupule.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Deci....e complicate rau trebile astea serios....Sau e in cu totul alta arie a cortexului cerebral, decit cea pe care o folosesc eu ca in asa ceva mi-as prinde urechile in secunda 2

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

inapreda- doar stii ca pofta vine mancand
acum nu ai chef de nimic dar eu zic sa te mobilizezi totusi si sa plecati cu totii la brasov
chiar daca nu te distrezi la maxim (desi, cine stie?) dar macar respirati alt aer, aveti alte preocupari: bagaje, drum, restaurante... mai iesi putin din rutina zilnica
si per ansamblu cred ca-ti va face bine la psihic (ca stiu cum e)

Mergi la inceput

floricule - iaca-sa au unii noroc in viata
sa mai spun si ca ma asteapta acasa niste super praji? ca vine tatal meu pe la noi (bianca, am retinut bine ca in ziua cu pizza am voie si praji, da?)

edit: ca uitasem sa spun La multi ani! mamei tale

Mergi la inceput