Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Novus- Poate-ti fac safteaua cu palavrageala mea despre asigurari. Si-si gaseste si Pisica noastra linistea...
Pisigria- Intr-o lume "perfect asigurata"( care nu exista nicaieri pe pamantul asta), proprietarul are asigurare la casa si meseriasul una profesionala...
Ipotetic: crapa teava in baie. Tu iti iei banii de la asiguarrea de casa si repari stricaciunea. Asigurarea trimite expertu'sa vada pe ce ti-a dat banii si cine e de vina. Expertu spune :
e vina lu Nea Gica ca nu si-a facut treaba cum tr cand ti-a reparat teava, asa ca recuperam banii de la asig lui profesionala, care n-are decat sa-l puna sa plateasca mai mult la anu ca-i dobitoc...
e vina retelei de termoficare carea bagat mega presiune de a crapat teava, asa ca sa ne recup banii de la asig lor
e vina tevii ca era prost facuta ...sa plateasca Fabrica de tevi
e vina ta ca ai gaurit cand ti-ai pus cuier in baie. Da banii inapoi

Ce tare sunt la "imaginat", dara sa functioneaza sistemul...

Apai ai cam dreptate, exact ce-i spuneam si eu lui Pisigri, noi dam banii si apoi cautam sa ii recuperam de la cineva

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gata, acum vad lumea cu alti ochi(am mancat 1 pizza - sunt in ziua 3, dupa bianca)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Novusica- Ma treminasi cu indreptarea "cu regres" ca imi suna ca bancul ala cu prostituatele oprite de politisti:
- Ocupatia?
Raspuns1: Studenta
Raspun2: Si eu tot parasuta, dar nu stiu sa am exprim asa bine ca colega.

Tu ai fost profesionista in raspuns, dar eu nu m-am putut abtine.....

Mergi la inceput

Citat:

Novusica- Ma treminasi cu indreptarea "cu regres" ca imi suna ca bancul ala cu prostituatele oprite de politisti:
- Ocupatia?

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

bun bancul, il stiam si eu !!!

Mergi la inceput

legat de asigurari, la unul din creditele noastre, ni se facea marea favoare de a renunta la asigurarea de viata(bine-nteles ca am insistat sa-mi faca alta favoare ca pe asta nu o doream - adica daca doamne fereste se intampla o nenorocire , sa nu ramana pe cap si un credit care trebuie rambursat tot de cel ramas in viata)

Mergi la inceput

Citat:

- Ocupatia?

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

legat de asigurari, la unul din creditele noastre, ni se facea marea favoare de a renunta la asigurarea de viata(bine-nteles ca am insistat sa-mi faca alta favoare ca pe asta nu o doream - adica daca doamne fereste se intampla o nenorocire , sa nu ramana pe cap si un credit care trebuie rambursat tot de cel ramas in viata)

aici din pacate sunt si cazuri in care cu tot cu asigurare trebuie rambursat creditul
vina in mare parte a functionarilor de la banca, care, in momentul incheierii asigurarii de viata nu acorda importanta cuvenita declaratiei persoanei asigurate referitor la istoricul sau medical si de aici apar multe respingeri de dosare, Ilinca stie cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu cred ca Gianinei nu din motive medicale i-a propus asta ca i-a considerat sanatosi tun din moment ce nu le-a mai propus asigurare...Cred ca de fapt vroia sa sara peste asigurari ca sa fie costul total al creditului (credit+ asig) mai mic si asa le putea imprumuta, eventual, mai multi bani, daca scotea asig din joc ca parea mai ieftin. ce-l durea pe el, daca se intampla ce spunea Gianina si peste ani se trezea unul din soti buni de plata..El vroia sa vanda acum creditul resp si sa-si incaseze comisionul...vanzator fara scrupule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

gata, acum vad lumea cu alti ochi(am mancat 1 pizza - sunt in ziua 3, dupa bianca)

Pai, ne mai comparam....Si eu tot in a treia zi sunt...numai ca dupa mine. Adica, disociatul meu. Si sunt la fructe. Cafea cu struguri asta am prestat pana acum...Am dreptul si la gutui dar cand ajung acasa caci sigur vom sta la masa cu totii caci e ziua mamei.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

ARIS

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput