Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***
Raspunsuri - Pagina 12
pisigri spune:
La multi ani lu mama lu Floooriiiiic !
(exact asa mi-am amintit de vesnicele "tantii mamaaaa lu costiiiicaaaa ! Il lasati pe costica afara va rog fruumooooos?")
Inapreda, tufato, ai facut o fixatie legata de virsta
. Abia ce am stabilit ca 30 nu-i "aproape 40" (decit in termeni geologici :)))), asa ca....vin cu nuielusa. Zi merci ca Ian doarme, eu am ajuns acasa mai devreme tragind speranta ca ne culcam amindoua ca fetele. Intii m-a sunat cargusul sa imi spuna ca vine mai tirziu, dup-aia a sunat vecina sa imi spuna ca o fost recensamintul dimineata, dup-aia o gagica ce avea nevoie de o traducere, dup-aia hazband ca nu stia daca am ajuns acasa. S-a dus p...lii de suflet somnul de prinz, desigur, si sa te tii bal dupa-masa. Ca sa nu mai spun ca tre sa plec dupa cadou pt mama, ca vineri e ziua ei, deci o placere sa bintui in magazine cu plodul nedormit dupa mine 
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 inapreda- doar stii ca pofta vine mancand acum nu ai chef de nimic dar eu zic sa te mobilizezi totusi si sa plecati cu totii la brasov chiar daca nu te distrezi la maxim (desi, cine stie?) dar macar respirati alt aer, aveti alte preocupari: bagaje, drum, restaurante... mai iesi putin din rutina zilnica ![]() si per ansamblu cred ca-ti va face bine la psihic (ca stiu cum e) |
Si eu zic ca o iesire din rutina te poate extrage din butoi!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
pisigriule- din tot mesajul tau am retinut esenta: ce astepti cu cargusul si noi nu stim? asta ma framanta pe mine![]()
![]()
![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
inapreda spune:
Tufete, multam de incurajari 
Pisigri, ce-i cumperi mamei tale?
Nu cred ca mai tre' sa spun, da' mie imi place de mor sa caut cadouri; iar sa cumpar pentru mama era 

Poate suna ciudat dar si acum, cind merg la cimitir, nu cumpar "ce gasesc" ci caut chestii atipice ce au fost create cu alt scop
si-mi place "sa fac frumos" "Acolo". ![]()
Mda, poate o sesiune de shopping m-ar remonta! De fapt, sigur!!! Dar avem o groaza de cheltuieli plus renovarile ce le am, deocamdata, in cap, asa ca zic "pas".
Dar poate reusesc sa ma "remontez" cu gindul la cumparaturile voastre. ![]()
Floric, tu? Ce i-ai cumparat mamei tale? ![]()
Cu ocazia asta mi-am amintit ca Anaan nu ne-a spus ce a primit de aniversarea casatoriei?
Si daca tot m-am apucat: eu as vrea sa stiu ce au primit/cumparat toate fetele aniversate?! ![]()
Nu stiu cit e de "buna" tema asta, mai ales ca nu-i week-end dar incep io:
-la Jambo v-am zis ce i-am luat;
-asa cum ma asteptam, io n-am primit nimic
Si, in general, de la Jambo nu primesc nimic "de la el citire"; imi cumpara daca zic dar mie nu-mi place asa
Inutil sa mai adaug ca, desi nu-mi place, totusi, zic ![]()
![]()
![]()
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Pisigri, intr-adevar, 30 nu e 40 dar 36/37 e clar mai aproape de 40 decit de 30. ![]()
Poate ca tot bat apa in piua pe tema asta dar zau ca n-am nici o treaba -bine no, poate, aparent!
- cu asta!
Am si primit un compliment de la tipa ce se marita simbata (26 de ani) fix la "petrecerea" ei de burlacite:
-Gina, da' zau ca nu arati de 36. Arati de...35!

Mama lui Ian.
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 pisigriule- din tot mesajul tau am retinut esenta: ce astepti cu cargusul si noi nu stim? asta ma framanta pe mine Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si jumatate |
A gasit mama la mine un catalog life-care, ca m-am inscris pe site ca sa ii cumpar Ilincai noni la pret de partener.
L-a dus la serviciu.
Si mi-a venit cu o lista intreaga de chestii de cumparat pt colege. Ca-colegii :D desigur, nu cumpara de-astea...
Nu pot sa spun ca ieri am facut comanda de 10 ori pe site pina am reusit sa o plasez, si am dat si doo telefoane la ei....ca sa ma lamuresc de ce nu pot plasa comanda...
inapreda spune:
Va rog, cind aveti vreme sa intrati un pic pe H A P P Y W A L L punct R O si sa-mi spuneti daca m-am cretinizat sau fototapetele alea autocolante chiar sint faine? ![]()
Si, ca sa vedeti ca am vointa sa ies din butoi, merg sa-mi pun un pahar de vin; apoi, vin sa ma uit la "Tinar si Nelinistit" pina mi se trezeste puradelu' ![]()
Mama lui Ian.
pisigri spune:
Gina, am o mare [problema in legatura cu ce ii cumpar mamei. Pentru ca acum vreo luna mi-a venit ideea perfecta dar nu am avut bani atunci. Nici acum nu am, dar am uitat si ideea, si iar mi-e groaza ca o sa cumpar un kktel banal, clasic, din ciclul parfum si crema de miini/fata mai scumpe decit ce isi ia ea de obicei. Si ma oftic cu atit mai tare cu cit am avut ideea perfecta !!
Io am dat azi singe pt niste hotmoni tiroidieni si astept rezultatele...si astept...si astept...

si rabdarea nu e punctul forte al Gemenilor...

Gianina34 spune:
pisigriule- ce-ti veni cu hormonii?
(mi-ai adus aminte de prof zbranca)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
anamariame spune:
Aris, La Multi Ani!!!!

La Multi Ani mama de Floric! 

Gina, si eu am planuri de renovari. Dupa ce am vrut sa ii fac Evei constelatia pe tavan (am renuntat pt ca e prea scump, desi superb), am zis ca voi face peretii intr-o nuanta de verde, si un curcubeu pe doi dintre ei. Cred ca aman planul pana in primavara, acum mai am o problema, imi plac mult si modelele de fototapet din linkul tau