A doua sansa
Raspunsuri - Pagina 4
ioachim spune:
Fetelor,
mai aveti sfaturi? ma tot framant. se poarta foarte frumos cu mine acum, dar cum sa iert trecutul?
cele care ati reusit sa iertati ( orice ar fi fost in relatia voastra, dar ma refer la ceva major ) cum ati reusit sa aveti o relatie implinita apoi?
Multumesc mult.
emanouela spune:
eu nu te inteleg....ce e cel mai imp pt tine? siguranta ta, sa-ti fie bine, sa nu traiesti cu fruca ca daca, ca parca , ca sa vezi, ca sa nu crezi sau faptul ca aceasta rel de prietenie poate duce la o rel de succes? draga, ceva spart , oricat ai incerca sa lipesti n-o sa arate ca nou, in veci. te tzine balamaua sa te aventurezi iar, fa-o, nu te tine, vezi de viata ta.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ela_04 spune:
Citat: |
Cu el intr-un fel ar fi "the safe choice". |
care safe choice? unu care tipa la tine si te injura????
ce se va intampla cand va aparea un copil si vor fi luni intregi de situatii tensionate...daca copilul are colici, ii dau dinti, se loveste, raceste etc...
asta nu e safe choice...e doar comoditate.
pierzi timp din viata ta pt ca esti prea comoda. Relatia asta nu o sa mearga dar e prea greu sa dai efectiv o sansa altcuiva.
Eu am o vorba...cand ma uit in urma nu vreau sa regret nimic!
Tu deja regreti....
ela_04 spune:
Cui?! Unui tip care tipa la tine, te injura si te impinge = bruscheaza???
Nu cred ca vei ajunge sa regreti asta pt ca de-astia ....sunt pe toate drumurile...
Daca era unul urat ca noaptea dar care te iubea la nebunie si te pupa si-n fund...asta era safe choice.
Cel putin asta e parerea mea.
Frustrati de genul eu sunt barbat si tu sa vb cand iti dau e voie...
nu o sa se schimbe niciodata. Poate doar cu ani de terapie...
Normal ca acum alearga dupa tine...cate femei in ziua de azi mai accepta astfel de chesti...prea putine. Si asa, trebuie sa joci tetru mult...si probabil e la fel de comod ca si tine
Ps. nu sunt prea diplomata eu de felul meu...imi cer scuze, dar asa se vede de la mine din monitor situatia.
ioachim spune:
Pai tocmai asta e, Ela.
Faptul ca el s-a schimbat. De mai mult de un an, se poarta in general impecabil. Fara nici o scapare majore, si acceptandu-mi indecizia, iritarea cu el, timpul de gandire, etc. Nu de 1-2 luni, ci de un an si jumatate.
Da, nu a facut terapie. Pe de alta parte, trecerea timpului ma face sa cred ca schimbarea poate fi intr-adevar durabila...
ela_04 spune:
Atunci mutati-va impreuna de proba o perioada.
Acum ce e ca o lalaiti asa inca un an, ce e ca va mutati impreuna...
exista doar riscul sentimental dar din ce spui tu pari pregatita sa-ti asumi acest risc.
ioachim spune:
ela, din pacate, nu putem sa ne mutam impreuna o perioada de timp. iar el isi doreste un raspuns final cat mai curand.
de asemenea, ar fi mai multe riscuri implicate, nu numai sentimentale. profesionale pt. ambii, etc.
victory spune:
De ce a riscat sa te piarda ? Atunci nu iti stia valoarea.Relatiile implinite se bazeaza pe faptul ca parteneri se accepta unii pe altii asa cum sunt,si nu incearca nic unul sa il schmbe pe celalalt.
Eu inca nu am intalnit nici un care sa se schimbe.
Si atunci cand moare cineva se zice D-zeu sa il ierte ce om bune era,iar pe cand era in viata nu il aprecia nimeni la capacitate.
Eu zic sa ai incredere in tine in primul rand si pe urma sa vezi daca poti sa ai si in cei de langa tine.
Numai tu stii cata maturitate ai nevoie ca sa om iei de la capat cu el sau cu oricine altcineva.
Bafta !
buflea spune:
Oamenii nu se schimba, spun asta cu foarte mare convingere.
Se pot controla mai bine - dar impulsurile naturale raman.
Una din cele mai mari greseli in relatiile esuate este sa doresti sa iti schimbi partenerul sau sa speri ca el sa o faca.
Una din cheile succesului relatiilor indelungate este toleranta - iti iei partenerul asa cum este, ii tolerezi defectele dar il lasi sa fie el ...
Fa ce iti dicteaza sufletul - dar nu avea asteptari prea mari ...