Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Paula, imi pare bine de analizele lui Raul.
Michelle , la fel si de voi. Succes la neuro, dar nu iti mai fa griji. Mi-a placut conversatia.
Ooana, Tina, spor cu apartamentle, va inteleg ca e greu, asa eram si noi acum 1 an, tot asa o caram pe Larisa peste tot, dar macar atunci era micuta si statea, acum mi se pare mai greu.
Cu bona, noi dam 1000 - program de 8 ore. Ii face de mancare Larisei, ne intinde rufele, le strange, da cu mopul (dar nu tot timpul), spala vasele si cel mai important ne calca- asta nu a facut parte din intelegerea initiala, dar asa s-a apucat ea pe parcurs.
Avand in vedere insa ca treaba e incerta cu serviciul meu......poate ca nu o sa mai am nevoie de ea ... sau daca ma angajez altundeva imi va trebui minim 10 ore, cel mai sigur 11. Pai putine bone vor sa stea atata, ca sa nu mai zic de salariu, care cu siguranta va fi mult mai mare.

Cine mai are bona in Bucuresti sa imi zica si mie cat da

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Pai holul e mare, cam 9mp, dormitorul aprox 15mp, livingul 26 mp, bucataria 7mp. Da, sunt care au compartimentat dar eu m-am obisnuit sa fie asa spatios, si bucataria sa fie inchisa.

La oala sub presiune fac de ex. ciorba: pun toate legumele si cand se ridica supapa incepe sa fiarba, las 10 minute si inchid focul. Dupa ce inchis se mai fierbe in continuare pana se lasa supapa inapoi in jos, apoi ridic capacul si adaug patrunjelul verde, borsul si gata (mai dau inca un clocot daca pun paste/ fidea de ex.)
Pot gati si la abur, asa am facut zilele astea dovleceii umpluti: dovleceii umpluti pe gratarul ala care vine in oala, si dedesubt o cescuta de apa.
Asa fac si sosul pt mancare si cartofii fierti. La final adaug uleiul si mai calesc un pic sa aiba gust (sa nu fie chiar dietetic).
Si orezul tot la oala sub presiune, in 15 minute e gata: la fel pun legumele toate la incput (uneori le calesc la inceput), apoi orezul, apa si gata.

LATER EDIT
Asa arata oala mea sub presiune

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ochidut pai cam asa mi-ar trebui si mie sa fie perfect 10 ore dar te usuca de bani si multe nu vor pur si simplu sa stea atat
asta pe care cred ca o sa o alegem nu vrea sa faca nimic altceva decat sa stea cu copilul si cand i-am spus ca Matei doarme aproape jumate din programul ei mi-a zis ca ii poate face de mancare eventual no' asta nu vreau eu as aca pana la urma cred ca o sa negociez calcatul ca noi suntem 2 care umblam doar la costum si camasa

Michelle o sa cumpar si eu o oala si te mai bazai dupa...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Pai holul e mare, cam 9mp, dormitorul aprox 15mp, livingul 26 mp, bucataria 7mp. Da, sunt care au compartimentat dar eu m-am obisnuit sa fie asa spatios, si bucataria sa fie inchisa.

La oala sub presiune fac de ex. ciorba: pun toate legumele si cand se ridica supapa incepe sa fiarba, las 10 minute si inchid focul. Dupa ce inchis se mai fierbe in continuare pana se lasa supapa inapoi in jos, apoi ridic capacul si adaug patrunjelul verde, borsul si gata (mai dau inca un clocot daca pun paste/ fidea de ex.)
Pot gati si la abur, asa am facut zilele astea dovleceii umpluti: dovleceii umpluti pe gratarul ala care vine in oala, si dedesubt o cescuta de apa.
Asa fac si sosul pt mancare si cartofii fierti. La final adaug uleiul si mai calesc un pic sa aiba gust (sa nu fie chiar dietetic).
Si orezul tot la oala sub presiune, in 15 minute e gata: la fel pun legumele toate la incput (uneori le calesc la inceput), apoi orezul, apa si gata.

LATER EDIT
Asa arata oala mea sub presiune

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Michelle de unde ai luat oala?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

BONA: eu ii dau 650 lei pe 5 ore, o sa ii dau 1000 lei pe 8 ore in curand; sta cu Rebe, ii da sa pape, spala vase, da cu mopul. Cam atat, ca restul le fac eu. Daca as lasa-o, ar face si mancare, dar momentan e suficient.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Am venit si noi de la cumparaturi. Si am reusit sa mai citesc si eu cate ceva.

Ilinca ce de lucruri face V. Iti da multa bataie de cap. Noi nu am ajuns inca la faza cu urcatul pe scaun de care mie imi e tare teama.

Histamina multumesc pentru reteta. Am salvat-o si o voi face si eu ptr Theo.

Rody ma bucur ca sunteti bine. Acum mama ta va sta cu Isa sau te gandesti la o cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina imi poti trimite si mie te rog un PM cu adresa si parola contului comun? Ca banuiesc ca s-au mai schimbat. As vrea sa incerc sa incarc acolo niste poze pentru ca pe Picasa asa cum faceam de obicei nu am mai reusit. Nu stiu ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, da, o duc la cresa. Acum de exemplu nu are nimik, a mancat bine, a dansat si acum face nani. Nu curge nasul, nu tuseste. Aseara tusea urat si curgea nasul.

Si eu trebuie sa iau o oala din aia, mai ales ca imi da mami gaini si fierb la ele de nu imi mai arde sa o mananc.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut, fetele! Azi a dormit V doar o juma de ora, toata ziua... S-a trezit din cauza tusei, si nu am reusit sa il readorm, desi l-am leganat inca o ora.

Acum l-am adormit, era rupt, dar iar tuseste prin somn, of!

eu is mai bine, copilul inca cu muci si tuse.

Roxana, nu mai exista cont comun, Exista un grup pe yahoo, administrat de Crissy. Ca sa intri in grup, trimite-i ei adresa ta de mail. Acolo sunt si pozici, cateva. Mie mi se pare mai usor cu picasa.

Tu fete, is un pic geloasa pe soacra mea. Ma bucur ca o iubeste Vlad, stiu ca il pot lasa oricand cu ea, fara grija. Dar cand vad ca seara nu mai vrea la noi, de la ea. Daca e sa aleaga intre mine si ea, o alege pe ea. Mai ales zilele astea, ca eu il tot aspir, ii dau siropele, insist cu mancarea, mai facem nani, mai sta un pic singurel, cat sa merg si eu la baie, sau sa fac o mancare. No, cu soacra e totul roz, e doar joaca, ii da doar pufuleti sau paine- adice ce ii place maxim, nu fac nimic neplacut lui V. Atata bucurie am cand il culc, ca il pun jos, dupa ce il leagan pe burta mea, sau doar sta pe burta mea, si daca nu e bine adormit, nu vrea sa imi dea drumul, ma tine strans cu manutele de gat. Si atunci simt ca si eu ii sunt draga. no, ce probleme am si eu...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, Raul il iubeste enorm pe bunicul lui. Chiar daca il momesc cu ceva ce ii place, nu vine la mine cand e cu bunicul lui. Cand il vede, da repede din picioare, se rusineaza si merge cu bratele intinse la el. Nu ma mai baga deloc in seama, nici nu se uita catre mine. Si eu azi ma intrebam cum de il iubeste mai mult ep bunicul, decat pe mine. Si apoi ma gandeam ca poate pt ca el ii face toate poftele, nu l-a certat niciodata, Raul face ce vrea cand e cu el...
Cat despre tuse, la noi si-a facut efectul f bine Ipeca. Homeopat. Ii dadeam 5 bilute/ 3 ori pe zi. Si vezi ca a mai pus Eladea, tratament tuse homeopat. Poate te mai inspiri de acolo!!!
Eu sunt fericita ca am reusit sa filmez miscarea de cap a lui Raul. O sa mergem cu analize la ambele dr si apoi, daca mai e cazul o sa-i dau siropul cu inima usoara, pt ca acum dr au toate datele problemei. O sa va pun si voua filmuletul, dar dupa ce il arat dr, pt ca daca il descarc nu stiu daca ramane pe aparat si nu ma risc.
Ramo, ce ma bucur ca Raisa se simte bine!! Azi a plecat mai tarziu bunicul si am urcat imediat in casa.
Avem voie sa le dam la copii varza? A facut Cosmin o varza calita si asa e de buna...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput