Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
histamina spune:
mananca,dar degeaba!
azi a papat 100 de ml de cereale cu miere si laptic, 200 de ml de suc natural de morcovi cu mar, 100 de gr de ficatel de curcan frecat cu unt si urmeaza 100 de gr de crema de iaurt cu branzica de vaci si smantanica, apoi seara mamaliguta cu smatanica si ou sau mar copt sau tortulet cu crema de mar si branzica sau branzica frecata cu miere si un fruct. depinde.mai alernam si cu piure d elegume, supita sau ciorbita.
la culcare laptic cu cereale si de la mami.noaptea de la mami,fara nr,fara nr.
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilinca79 Oana ma bucur ca ai gasit bona. Cat o platesti pana la urma si pt. cate ore? Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
persoanele care m-au multumit pe mine vor asa
- 1000 + sa platesc asigurarile de sanatate si pensia si sta maxim pana la ora 17
- 1000 lei si sta 9 ore
- 800 lei si sta 8 ore - da am si eu recomandari bune
de la parintii fetitei pe care a ingrijit-o anterior as aca am negociat la 600/luna si cred ca asta ramane eu stau minim 8,5 ore la servici asa ca depind de mama sa vina la 4 cand iese de la servici sa stea cu Matei si bona sa fie de acord sa o astepte pe mama

mai am o bona de vazut maine
si m-am dus la fiecare in parte acasa sa vad unde si in ce conditii stau...asta a fost "paranoia" mea, ca te poti imbraca frumos si sa-mi apari la usa dar acasa la tine te vad exact asa cum esti

| citat din mesajul lui eladea2005 oanaaaaaa, vreau poze cu noul apartament...sa am de unde ma inspira... ![]() |
iti arat numai sa-l termin o data!

vreti in bloc nou? ca noi initial asa am vrut dar m-am dezumflat cand am fost intr-un apartament unde toti peretii interiori erau din gips carton si se auzea dintr-o incapere in alta tottttt

apoi am gasit alt apartament, tot nou care mi-a placut tare mult - cred ca e apartamentul ideal 150mp cu scara interioara - cand mi-a zis pretul am zis ca lesin! 1000euro/mp
| citat din mesajul lui michelle1981 Azi la pranz am facut sufleu de brocoli, o minunatie: se fierbe in cateva clocote brocoli, se unde un vas yena cu ulei masline si pesmet, se adauga brocoli, smantana, se rade cascaval si se da la cuptor 15'. Imi venea sa mananc cu amandoua mainile! ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
fac si eu maine
sunt fan broccoli si langa i-ai dat carnita sau asta era in ciorbitanoi nu papam inca felul 1 si 2 la o masa
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
cateva poze octombrie...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
palomina spune:
Histamina,nu stiu ce are pmul meu .... dau acum si eu bip sa ai nr meu .cand ne organizam mai bine si ne hotaram sa mergem in parc, te sun !!!! nici noi nu mancam felul unu si felul doi ... de abia mancam acolo un amarat de piureuas 
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui ooana fac si eu maine sunt fan broccoli si langa i-ai dat carnita sau asta era in ciorbitanoi nu papam inca felul 1 si 2 la o masa |
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
eladea2005 spune:
oana, in prima faza am zis ca vreau doar ap nou...dar cum in Grigorescu sunt f putine, iar ceea ce caut eu e f greu de gasit, am zis ca sa vedem si unele in blocuri mai vechi... apropo, am vazut unul cu scara interioara, in bloc nou, suprafata utila de 105 mp per total...dar scara aia in spirala m-a desumflat...ii si vedeam pe teroristii mei agatati de ea si eu cu ochii tot dupa ei...nu mai vreau pe 2 nivele...
asadar, caut ap cu 4 camere, minim 90 mp...pret rezonabil...![]()
aaaa..gasisem unul, intr-o vila cu 3 nivele si mansarda...era la etajul 3, cu o terasa de 68 mp, si balcon in spate, 4 camere dar din pacate are doar 75 mp...ma si vedeam stand pe terasa savurand cafeluta si piticii jucandu-se frumos...ioooooi, ce mi-ar fi placut....![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
buna ideea ca eu o fierb atunci pe loc...si imi ia mai mult timp
eu mai am si alta problema ca Matei nu mesteca carnea
o tot roade pana cand ma satur eu si i-o scot din gura sau o scuipa singur...asa ca noi inca blenduim 
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 oana, in prima faza am zis ca vreau doar ap nou...dar cum in Grigorescu sunt f putine, iar ceea ce caut eu e f greu de gasit, am zis ca sa vedem si unele in blocuri mai vechi... apropo, am vazut unul cu scara interioara, in bloc nou, suprafata utila de 105 mp per total...dar scara aia in spirala m-a desumflat...ii si vedeam pe teroristii mei agatati de ea si eu cu ochii tot dupa ei...nu mai vreau pe 2 nivele... aaaa..gasisem unul, intr-o vila cu 3 nivele si mansarda...era la etajul 3, cu o terasa de 68 mp, si balcon in spate, 4 camere dar din pacate are doar 75 mp...ma si vedeam stand pe terasa savurand cafeluta si piticii jucandu-se frumos...ioooooi, ce mi-ar fi placut.... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP ALBUM NOU Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
ala de care ziceam eu...de costa 150.000 euro
avea o scara faina nu in spiralaEDIT si un dressing mareeeeee

ala la etajul 3 suna bine dar cred ca avea camerele micute
noi avem 90mp si zic eu ca e minimul de suprafata ca sa ai 4 camere cat de cat bine mai am si un coridor destul de lung
1an +
Noi 2
michelle1981 spune:
Noi avem 2 camere iar apart. are 71 mp cu tot cu balcon (65 mp fara balcon) si tare as vrea o a 3-a camera
dar pe de alta parte nici nu as renunta la apartamentul asta (imi place orientarea, zona etc)
oana - la mine nu dureaza gatitul mult, eu fac mancarea la oala sub presiune si in 10 minute e gata orice (fasolele, nautul dureaza ceva mai mult, juma de ora, iar gaina de tara 1 ora)
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ooana spune:
Michelle inseamna ca ai camerele foarte mari, nu reusesti cumva sa modifici ceva pereti ca lejer ar intra 3 camere acolo ![]()
spune-mi cum gatesti la oala sub presiune...ma gandesc ca doar fierbi in ea foarte repede nu?! sau tot acolo si gatesti mai departe...se vede ca nu am in dotare doar ce am vazut-o pe mama ca o mai foloseste dar nu foarte des ![]()
1an +
Noi 2