Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

e hai ca nu e as agreu...merge repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

e hai ca nu e as agreu...merge repede

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

da, e foarte simplu dupa ce prinzi pasii pe care trebuie sa ii faci...
eu acum am terminat de redimensionat pozele din albumul de la intalnire, am sters 2 poze cele cu Nick ca strica peisajul si pe restul le-am micsorat si acum sunt 41 poze cu 12 MB , deci ne incadram in aia 20 MB/album

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumph poti sa intrii si la mine?
sa mai stergi cateva poze?
sau macar sa imi zici daca depasesc ceea ce zici tu
ca eu sunt pe langa

Mergi la inceput

strumph, asa repede ai redimansionat toate pozele? La mine se incarca greu...abia acum am facut cele 12 poze ale mele sunt muuult sub limita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

strumph poti sa intrii si la mine?
sa mai stergi cateva poze?
sau macar sa imi zici daca depasesc ceea ce zici tu
ca eu sunt pe langa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami albumul tau are 17 poze si ocupa 78 MB, deci cam de 4 ori cat ar fi spatiu/album

hai ca intru eu sa ti le redimensionez daca vrei sa le pastrezi, ca doar am timp, piscoata se joaca, menajera face curat si eu frec menta(fac mentosane) online ca nici afara nu am iesit ca a dormit piscoata o ora jumate si pana ne schimbam noi de iesit se facea ora de supt de pranz deci o sa o scot afara dupa ce ii dau sa suga acusi la 1 nu ca nu as avea ce face dar nu-i mai bine de facut mentosane ?

_

Mergi la inceput

strumph, dar unde se vede spatiul total liber? ai loc acum sa pui si tu pozici?

Mergi la inceput

Citat:

strumph, asa repede ai redimansionat toate pozele? La mine se incarca greu...abia acum am facut cele 12 poze ale mele sunt muuult sub limita

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

pai mi-a luat si mie ceva timp ca trebuie sa dai o gramada de click la fiecare poza si aplicatia picnik se incarca destul de greut dar .... precum nu am nimic de facut am micsorat pozele ies acusi dupa ce ii dau sa suga pana la mothercare sa ii cumpar la reduceri niste costumatii pentru Craciun, ca e "buy one and get one half price"

_

Mergi la inceput

Citat:

strumph, dar unde se vede spatiul total liber? ai loc acum sa pui si tu pozici?

Poze

dai click pe My Photos si se vad toate albumele si jos de tot in pagina, se vede , scrie ceva de genul asta acum : You are currently using 903 MB (88.26%) of your 1024 MB. Upgrade Storage

deci s-a micosrat ceva, daca toate fetele ar mai redimensiona/sterge pozici s-ar face loc de albume/poze noi

eu voiam sa pun cateva poze de ieri din parc si de sapt trecuta piscoata cu caciulita cand era frig rau desi soare

am sa pun acusi dar m-am apucat de redimensionat pozele lui cami , dar le pun acusi , cand termin cu cami

_

Mergi la inceput

super oferta , eu la Z am vazut niste costumatii alb cu rosu care mi-au placut mult, dar am deja costumatia pt Craciun...sa vezi si sa nu crezi..mi-a trimis soacra un set cu rochita, bluzita, dresuri + basca fff frumoase de la Benetton ..mai tb sa-i iau cizmulite si bentita

Mergi la inceput

Citat:

super oferta , eu la Z am vazut niste costumatii alb cu rosu care mi-au placut mult, dar am deja costumatia pt Craciun...sa vezi si sa nu crezi..mi-a trimis soacra un set cu rochita, bluzita, dresuri + basca fff frumoase de la Benetton ..mai tb sa-i iau cizmulite si bentita

Poze

pai da ca fara bentita nu ar fi costumatia completa, poate sa aiba ea de toate , dar fara bentita nu se poate

eu vreau sa ii iau ceva costumatie rosie de mos si renisor

_

Mergi la inceput