Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely, daca are mucisori, tuse, rosu in gat etc nu se face vaccin . Tb sa fie perfect sanatos la vaccin.

strumph, m-ai cam prins ceva planuri am facut pt craciun..ceva cadouri cumparate, dar anul trecut mi-am facut agenda in toata regula. De ex in data de..dimineata fac asta..seara ailalta.; cumparaturi in data de..srmalele la ora nu-stiu-care...friptura la ora 6 la cuptor mie asa imi place
mai baga si la mine odata explicatia cum sa redimensionez albumul..ca am vazut ca am 12 poze cu 58 MB si nu as vrea sa rezolve pb asta mai drastic altcineva pt mine

delia, la noi cand o supara dintisorii dau cu Calgel si apoi ii dau biberonul, il mananca ffff bine dupa ce dau Calgelul...lui Cristi ii dadeam Calgel si ii bagam suzeta si tot asa o tinea mai mult in gurita. Incerca si asa

yasmi
, iti pot trimite eu prin curier rapid vre-o 2-3 kg, iar daca nu iti ajung iti mai trimit , ca am un stoc de vre-o 10
La febra mare dr-ita mi-a spus sa dau Nurofen combinat cu Paracetamol supozitor la 4 ore, dar asta in caz de febra fff mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cica am mancat pranzul..... andra adica... a papat din manutza mea ca a vazut linguritza si a inceput sa planga...peste cu orez si un pic de morcov, dar nu cine stie ce, desi parea ca-i place, mesteca si facea mmm.. dupa care i-am facut laptic, si radea la el, dar cand sa-i bag bine in gura a inceput sa urle....cu calgel si mai mult pacalita am reusit sa-i bag bine si a papat 140 ml laptic.... acum vroiam sa iesim afara, dar face kk

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare si de la noi
raportam o petra tot maraita
tot cu muci
albi
pe care ii aspiram mereu
si punem colargol
lalely mucii nostriin sunt de 10 zile
pune-i colargol cel putin 3-5 zile
nu trece de la un tratament la altuyl asa
si nu face nici un vaccin pana nu este sanatos tun
nici noi nu l-am facut pe cel de 6 luni
si ce daca
asta e
daca ai dat atunci gata pauza macar o zi si apoi pivalone
noi am pus pivalone la inceput
si fara efect
deci depinde
si eu m-am satrurat de ei
eu data trecuta am scos-o afara cu muci da ne-au tinut 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

strumph - eu am tras cu ochiul pe picassa, dar nu stiu cat ocupa pozele mele si nici cum sa le redimensionez

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

nu stiti nimic mai, off offf glumesc, omul cat traieste, invata nu ?

pai uite ce simplu este sa afli cat si cum ocupa albumul tau in picasa

- deschizi albumul tau si mergi in dreapta, acolo unde scrie Photo information, la mine ii pe inglizaste, la voi poate e pe romaneste, dar trebuie sa scrie mai multe datalii despre album si fiecare poza in parte cand deschizi deci cand deschizi albumul scrie ioana sau cum ai numit tu albumul, data la care a fost postat , numarul total de poze din album si scrie acolo un numar de MB... de exemplu, photos: 10 - 30MB , asta e doar exemplu da ? acum ai inteles cum? si ca sa vezi cat ocupa fiecare poza in parte , click pe poza si tot asa in dreapta vezi cat ocupa poza, de exemplu 1536×2048 pixels – 1478KB ... si daca ai 20 poze marimea asta, iaca-i gata memoria de 20MB alocata fiecarui user asta cu aprocimatie ca nu am stat sa calculez exact

sper ca s-a inteles, daca nu zi-mi si incerc sa explic si mai bine si coerent de atat

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

yasmi sanatate multaaaaaaaaaaa

antonia azi tre sa faca alta doza de vaccin

Mergi la inceput

Cata era tare haioasa de dimineata (apropos de kk lui Dodo) Statea in picioare langa masa din living, se balansa sus-jos, iar cand se lasa mai jos se auzea si cate un partz , apoi se uita uimita la mine...ca ce s-a auzit, mami?

Mergi la inceput

la noi e o vreme f urataaaaaaaaaa
ploua bate vantul
offffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am uitat sa spun cum e cu redimensionatul , deci , asadar si prin urmare... grecii fac comert pe mare

deschideti poza care vreti sa o redimenzionati , mergeti in actions: acolo dati edit in Picnik , se deschide aplicatia si in stanga apar mai multe chestii , genul : crop, rotate, exposure si ultima in lista e resize , dati click pe resize si se deschide o ferastruica si va arata actualele dimensiuni ale poze, de exemplu 2048 cu 1050, stergeti primul 2048 si scrieti in loc 700 si automat cand scrieti 700 a 2a dimensiune se face automat, o sa va apara ceva genul 700 x 466 , apoi dupa asta dati click pe apply e in josul noii ferastruici deschise, dupa apply se inchide si apoi din dreapta sus in colt dati click pe Save to my album si o sa vina o confirmare sa va intrebe daca vreti sa faceti schibarea si voi trebuie sa dati click pe Replace si apoi aplicatia Picnik se intoarce inapoi la poza redimensionata in picasa s-a inteles, am explicat bine ?

_

Mergi la inceput

mada ce haioasa e cata
ahhaahhaaaaaa

strumph am mai facut ceva poze
da mai am cateva de facut
si apoi promit sa pun poze noi
da sa scapoam si de muci si de dozele de vaccin antirabic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

am uitat sa spun cum e cu redimensionatul , deci , asadar si prin urmare... grecii fac comert pe mare

deschideti poza care vreti sa o redimenzionati , mergeti in actions: acolo dati edit in Picnik , se deschide aplicatia si in stanga apar mai multe chestii , genul : crop, rotate, exposure si ultima in lista e resize , dati click pe resize si se deschide o ferastruica si va arata actualele dimensiuni ale poze, de exemplu 2048 cu 1050, stergeti primul 2048 si scrieti in loc 700 si automat cand scrieti 700 a 2a dimensiune se face automat, o sa va apara ceva genul 700 x 466 , apoi dupa asta dati click pe apply e in josul noii ferastruici deschise, dupa apply se inchide si apoi din dreapta sus in colt dati click pe Save to my album si o sa vina o confirmare sa va intrebe daca vreti sa faceti schibarea si voi trebuie sa dati click pe Replace si apoi aplicatia Picnik se intoarce inapoi la poza redimensionata in picasa s-a inteles, am explicat bine ?

_

valeu stai ca fac cate un pas apoi ma intorc la explicatia ta

dar tot albumul de-odata nu se poate ?

Mergi la inceput