Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fluor nu-i dau....il spal pe dinti in fiecare seara inainte de culcare cu Zendium Kids(asta mi-a recomandat pediatra) si pe tub scrie ca are fluor adaptat in functie de varsta, asta ii de la 1 la 5 ani...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Mi-e greu sa iti zic cu siguranta ce are, dar este o "pata alba cretoasa" care poate fi cauzata de una din variantele urmatoare:
1. Carie incipienta (cel mai probabil) - trebuie eliminata orice modalitate in care ramane lapte/ceai/suc pe dinti (biberon, cana cu cioc); trebuie sa il speli dupa fiecare masa principala; trebuie limitate dulciurile rafinate
2. Exces de fluor (putin probabil)
3. Demineralizare cauzata de factori din timpul formarii mugurelui (cat erai gravida) - ar fi trebuit sa aiba pata respectiva de cand i-a iesit dintele.

Mergi la inceput

hmm, m-am uitat acuma la lumina la dintisorii lui si nu se mai vede, adica ii f putin sesizabila....el nu mananca dulciuri aproape deloc, sucuri deloc.....si dulciuri insemnand cate-o gura de biscuite cu crema, sau napolitana...in rest nici un ,dulce' nu primeste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

O gogoasa?

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

O gogoasa?

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Vreau si eu, mi-e o foameeeeee, azi nu am mancat nimic si sunt inca la lucru .
Maine vine Maya acasa .
Revin vineri cu detalii, pana atunci sunt libera .
Nu o duc la gradi, la un program de 2 zile pe saptamana nu are sens, doar o saptamana pe luna merge la soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

te poftesc!

Pupam Maya!

Unde lucrezi?

Vias..vazut poze cu JR pe face..la o prietena de-a ta, de alta nationalitate cred!JR. e bucatica din tine..leit!

Busy...socri si parintii astia ai tai..nu ai tu destule pe cap!Care e motivul lor de sunt asa ciufuti?

Ady...dar macar asa acolo..o poza cu apartamentul si voi...ce daca-i gol!

Ramo, si de la tine vrem poze cu apartamentul!

Lauriciu..daca mai vorbesti cu Katy...s-o poftesti pe la noi, ca tot uita!

Gabitza am citit la Prietene ca "mucosii" tai sunt bolnaviori tare, cu febra peste 39 si tot tacamul!Cred ca esti tare necajita si obosita!Si prichindeii si mai si!Stiu cum e cand patesti din astea...crede-ma...iar la tine e la dublu!Te imbratisez si ma sa isi revina repede-repede!

ps:Novocalmin, supozitor stiu ca e recomandat peste 39 grade febra si multe impachetari!

Adina/Alexa..CD-ul e la sora mea, nu am apucat sa-l iau!Nu trebuia sa-l trimiti cu confirmare, ai mai dat si bani in plus

Busy..vazut Dutu-gospodin!Lu fii-mea ii e frica de aspirator,dar matura, sterge oglinda

Magda...vrem poze noi...

Roxaly..tu?Tot silentium stampa?

Getik...ceva margelit in tonul sarbatorilor, poate niste stelute de agatat in pom, nu te bagi?Niste globuri cu margele aplicate?Aaaaaaaa

Pishko...te-ai mutat la casa?cum e? chiar azi vorbeam cu sotul despre tine si ne e cam rusine ca tot ne dai..ca la lenesi.ce am putea face pentru tine?Vrei sa-ti trimitem ceva din Romania de sarbatori?Ceva specific?

25+
Citat:

Mergi la inceput

'seara
lady servesc si eu o gogoasa
o sa fac niste poze, promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
ne e cam rusine ca tot ne dai..ca la lenesi.ce am putea face pentru tine?Vrei sa-ti trimitem ceva din Romania de sarbatori?Ceva specific?

Doamne fetita... nu mai vorbi asa... te rog eu... in nici un caz nu am gandit asta si nici nu am oferit chiar asa mult... stai linistita... chiar nu asteptam nici un fel de rasplata... e doar bucuria de a face o bucurie cuiva pe care il cunosti destul de bine si e totusi un strain... noi facem cat putem de des chestia asta si nu o facem sa ne mandrim, ci ca sa aducem putina fericire si speranta in sufletul cui merita... si asta e pentru noi cea mai mare rasplata... nu vreau sa par prea religioasa sau sa ma dau vreo sfanta dar mi-a ramas in minte de cand eram copil ca la Judecata de apoi Dumnezeu te intreaba: ce-ai facut pentru Mine? am fost bolnav si m-ai ajutat, am fost sarac si mi-ai dat haine, am fost flamand si mi-ai dat sa mananc, am fost in inchisoare si m-ai vizitat... si toate astea daca le faci pentru semenii tai se pune ca le faci pentru Dumnezeu... pentru ca trebuie sa ne iubim asa cum ne iubeste El

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Si acum sa ne intoarcem la cele lumesti... inca nu ne-am mutat dar suntem in plina activitate... ne-am mai luat ce ne lipsea pe-acolo... IKEA sa traiasca! si am stabilit si o programare cu firma de transport si or sa vina pe 2 sa ne ia cu tot cu catrafuse, pe 29 vin cei cu masina de spalat si masina de uscat sa le monteze, iar pe 1 avem transportul de mobila... inca nu am stabilit exact cu cei de la montaj, dar a zis al meu ca se ocupa el, desi nu prea are timp si e ceva de lucru... om vedea... mai e putin timp si rabdarea pe masura

Mergi la inceput

Aaaa si era sa uit cea mai tare investitie, am facut si comanda de bicicleta eliptica, vine si ea tot pe 1... mi-o aduc bucatele si o monteaza direct in mansarda... asa ca intru in campanie! ... ma fac si eu bella ca nu ma mai suport ...

Mergi la inceput