Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}
Raspunsuri - Pagina 5
allexa06 spune:
Apropo de programul vostru de dimineata
,faza dura patim noi cu Stefan aseara la culcare.
Il culc in patutul lui,care acum nu mai are grilajul in fata...sta cumintel in pat,isi bea laptele si se culca,dar nu in patut ci in pat la Razvan.Razvan inca mai era cu noi in sufragerie,deci Stefan singur in dormitor.L-am auzit foindu-se,ma duc la el,il iau de acolo,il culc,mai stau un pic cu el,vin iar in sufragerie.N-am mai auzit nici un zgomot nimic,pe la 22 mergem si noi la culcare,surpriza...Stefanut dormea dus in ...patul lui Razvan 
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
buna ziua fete,
mama cat am avut de citit, asa da 
deci incep cu mummy multumesc 
te intrebi acuma pt ce?
....pt ca m-ai ,urecheat' joi seara cu pipa copilului.....siiiiiiiii.....de atunci nu mai avem pipa 

ala a fost impulsul de care aveam nevoie si am zis i-a sa vedem cum ii fara.....si din seara aia gata....dar trebe sa recunosc ca am si un copil cooperant....ca daca plangea si facea urat dupa ea, eu cedam una doua
....deci de 4 zile nu mai avem pipa....nici macar o data n-a cerut-o
....sunt dati in care se culca in 5 min, altele in care intr-o ora....
si eu tot ma mir cum de n-o cere?
....oricum pipa deja ii istorie ![]()
succes sa ajungeti la Geneva 
noi de sarbatori.... de Craciun il asteptam pe Mosu'....si mergem pe la parinti sa papam bunatati....de Rev inca nu stim ce facem....anul trecut am fost la un chef...
ce simpatici is copilasii vostri
...si David aseara cand s-a culcat...a tot vb el ceva acolo in pat, s-a intors pe o parte, sta cateva secunde si zice ,nu asa'....se intoarce pe cealalta parte si zice ,asa'...a inchis ochii si a dormit una doua 
lady mie imi place Christiana
poze cu ap. nu am, si deocamdata fiind gol si in santier nu am ce poze sa fac ![]()
pishko am vazut pozele voastre....o fi piciulina nemancacioasa, da-i o scumpete 
Adriana, mamica pufarinului David
busymummy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana deci incep cu mummy multumesc ![]() te intrebi acuma pt ce? ![]() ![]() ![]() ala a fost impulsul de care aveam nevoie si am zis i-a sa vedem cum ii fara.....si din seara aia gata....dar trebe sa recunosc ca am si un copil cooperant....ca daca plangea si facea urat dupa ea, eu cedam una doua ....sunt dati in care se culca in 5 min, altele in care intr-o ora....si eu tot ma mir cum de n-o cere? ....oricum pipa deja ii istorie succes sa ajungeti la Geneva ![]() |
Multumesc mult... si ma bucur ca nu v-ati suparat pe mine ca v-am "urecheat"... dar a fost cu drag

si David aseara cand s-a culcat...a tot vb el ceva acolo in pat, s-a intors pe o parte, sta cateva secunde si zice ,nu asa'....se intoarce pe cealalta parte si zice ,asa'...a inchis ochii si a dormit una doua ![]() |
Deci m-a apucat rasul in hohote in mijlocul biroului... cred ca a zis lumea ca am luat-o pe aratura

A_driana spune:
mda fetelor, problema spinoasa
....care aveti pat normal (fara gratii) la copilasi, cum se culca sau ii culcati la pranz sau seara, se duc ei frumos in pat si se culca?
ca David se culca doar pt ca nu poate iesi din pat
....ca altfel, el cred ca nu s-ar culca...sau cel putin nu la ora la care vreau eu....
vi-am zis ca intr-o seara i-am dat jos gratia...ne-a prins 11 jumate si noi inca nu dormeam...am stins becu, era bezna si david umbla prin casa....se mai urca pe noi in pat, se dadea jos, mergem in bucatarie, vb, se juca...orice, numa somn nu....n-am mai stiu ce sa facem si a pus sotu gratia, nu exagerez, n-a trecut 3 minute si deja dormea....
busymummy spune:
A_driana, pai noi avem problema asta de ceva vreme (vreo 6 luni), pentru ca Dutzu a vrut sa sara peste marginea patului
... si am zis ca decat sa sara in cap, mai bine ii dam liberul arbitru sa intre/iasa cand vrea din pat.
In concluzie:
- la pranz doarme la noi in pat![]()
- seara ne plimbam, bem laptele... limitam accesul in alte camere prin inchiderea usilor... si chiar daca vrea sa se joace, noi ii explicam ca a venit seara si ora de nani... La inceput, s-a culcat pe la 23.00 - apoi, in 3-4 zile a revenit la normal
, pentru ca dupa o seara de genul asta a doua zi e rupt si nu i-am permis sa doarma mai mult de pranz... De cand are de ales, ff rar (de vreo 5 ori pana acum) a adormit la 23.00... altfel se culca la 21.00-21.30 maxim.
Eu cred ca e ca la suzeta - te sacrifici 3-4 nopti, ca n-o fi foc si nici nu-i afectezi sanatatea doar cu atat... si apoi gata, intra in program
busymummy spune:
Am uitat sa precizez ca pe noi mai tare ne speria saritul din pat decat nedormitul, pentru ca Andi la 1 an 1/2 a sarit peste marginea patutului in care doarme acum Vlad... direct in cap
.
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Magda, ce faci?Cu stai cu slabitul, nu ne-ai mai zis nimic!!! ![]() ![]() |
Obiectivul a fost de la 72 la 66. Acum sunt la 64. In curand incep campania pentru 60.

Rares - clipe si zambete
A_driana spune:
felicitari magda....asa da ambitie...daca as avea si eu ![]()
mummy daca analizez putin ultimele 4 zile...inainte de somn ii tare plangacios, nu stiu daca asa se manifesta el dupa ,pierdere', dar imi cam intinde nervii
, si nici n-o cere, asta-i interesant...sper sa-si revina...
cu patul normal nu stiu ce sa zic, inca nu pot sa zic ca ma ,mananca' f tare sa-l mut.....si dupa ce ne mutam nici nu stiu daca-l vom muta direct in camera lui singur
....ramane de vazut
p.s. vroiam sa te intreb ceva, daca stii....David pe un dintisor din fata, are asa o pata mica-mica alba (cam asa cum apare cateodata si pe unghii, si zice ca-i lipsa de calciu)...ce inseamna asta?
busymummy spune:
A_driana inainte sa pot sa-mi dau cu parerea:
1. Ii dai fluor?
2. Il speli pe dinti? Cu ce pasta?