Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Busy..sa scrii astea undeva..sunt delcioase

Vias..starea ta se datoreaza emotiilor si stresului.Ai patit ca acei copii care brusc ii apuca starile de rau cand tre sa mearga la gradi/doctor etcVa fi bine, vei vedea!

Dar mama ta unde locuieste?Si cum de mai munceste la varsta asta, nu s-a pensionat?

Referitor la ANA-da e frumos...dar utilizat prea des in aceasta forma.Eu vreau Ani..chiar daca multora suna ciudat, va asigur ca-i romanesc 100%!

Magda, ce faci?Cu stai cu slabitul, nu ne-ai mai zis nimic!!!

Laura, nici nu stii cat ma bucur ca ai intrat pe la noi.Si multumesc de PM...eram gand la gand oricum!

Ady????niste poze cu apartamentul, pe contul comun nu ne pui si noua?

Fete..anul acesta ce planuri aveti de Craciun/Revelion?

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Lady - ce de-a treaba ai tu acum cu alegerea numelui,imi amintesc de mine cand alegeam numele pt Razvan,de fapt nu stiam ce va fi,baiat sau fata in momentul respectiv si faceam listuta ,coloana cu nume de fetite si coloana cu nume de baieti si la numele de fete aveam o coloanaaaaa,la nume de baieti nu ma puteam hotara deloc .Deci, seara stateam in pat cu carnetelul pe brate si notam numele care m-i se pareau interesante si in noaptea aia am visat ca aveam un baietel pe care il tot strigam Ionut.Nu am putut sa nu tin cont de asta si am ales sa fie si Ioan( caci Ionut fiind o forma de alint de la Ioan,Ion)pe langa Razvan.Siiiiii culmea dupa vreun an,doi dupa ce l-am nascut pe Razvan isi aduce frate-miu aminte ca eu cand eram mica am avut o jucarie,un bebe marisor,baiat si pe care il chema...Razvan( va amintiti cum erau jucariile atunci,cu banuti din aia din plastic pe care le era scris numele jucariei ? )... !

Vias - va fi bine,stai linistita,poate chiar ii va placea

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Busy...atunci: Go...go...Geneva!!!! Dar "te log/iog sa nu ne uiti?Bineeeeeeee, Busy?DA?"

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady - noi de cativa ani ne petrecem sarbatorile cam la fel:
1. Craciunul: seara pe 24 vine Mosul (suntem doar noi cu baietii), apoi pe 25 facem ture sa luam masa cu parintii (ca impreuna nu se poate, ca le sta in gat)
2. Revelionul: impreuna cu prietenii, la nasii lui Andi acasa. Variatiuni pe tema: cu/fara copii (inca nu stim - dar ar fi prima oara), acum 2 ani cand s-a nascut Dutzu am facut la noi, dintr-astea...

Cat despre notat... notez... dar mai rar si mai telegrafic decat la Andi - ca nu mai apuc. Sunt insa fericita ca traiesc aceste momente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Busy...atunci: Go...go...Geneva!!!! Dar "te log/iog sa nu ne uiti?Bineeeeeeee, Busy?DA?"

25+
Citat:

Ei, na! Cum? Niciodata!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Buna dimineata !
Lady - ce de-a treaba ai tu acum cu alegerea numelui,imi amintesc de mine cand alegeam numele pt Razvan,de fapt nu stiam ce va fi,baiat sau fata in momentul respectiv si faceam listuta ,coloana cu nume de fetite si coloana cu nume de baieti si la numele de fete aveam o coloanaaaaa,la nume de baieti nu ma puteam hotara deloc .Deci, seara stateam in pat cu carnetelul pe brate si notam numele care m-i se pareau interesante si in noaptea aia am visat ca aveam un baietel pe care il tot strigam Ionut.Nu am putut sa nu tin cont de asta si am ales sa fie si Ioan( caci Ionut fiind o forma de alint de la Ioan,Ion)pe langa Razvan.Siiiiii culmea dupa vreun an,doi dupa ce l-am nascut pe Razvan isi aduce frate-miu aminte ca eu cand eram mica am avut o jucarie,un bebe marisor,baiat si pe care il chema...Razvan( va amintiti cum erau jucariile atunci,cu banuti din aia din plastic pe care le era scris numele jucariei ? )... !

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

Pai si la mine a fost exact la fel, ca la tine cu alesul, insa la Rebecca a fost usor...a fost o revelatie!

La ochioasa numarul doi...a fost mai greu deoarece am vrut sa fie si ea "tot specialitatea casei"..Ani....Acum cativa ani am citit o poezie de-a sotului meu scrisa in tineretile sale(una reusita dintre multele pe care le citeam murind de ras) care se numea Domnisoara Ani...si atat mi-a placut acest nume...

Mikaela...pai pentru mine Sf.Mihail si Gavriil inseamna enorm desi Sf.Mihai la catolici e pe 29.09...insa nu conteaza asta!

Cristinne..e in onoarea cuiva caruia ii pasa de noi si e alaturi de noi, pe cand, restul lumii ne judeca!

25+
Citat:

Mergi la inceput

Ioi Busy...da' ce-ar fi anul acesta sa-i inviti tu la masa de Craciun pe parinti si socrii!!Odata pe ani, poti sa-i obligi sa se suporte!Ma gandesc ca ar fi un deliciu sa-i vezi cum stau "constipati" la masa, ca lupul din "Capra cu trei iezi"!Si in plus le-ar mai da de gandit asupra situatiei!Si oleaca de socializare nu strica nimanui

25+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:

Ioi Busy...da' ce-ar fi anul acesta sa-i inviti tu la masa de Craciun pe parinti si socrii!!Odata pe ani, poti sa-i obligi sa se suporte!Ma gandesc ca ar fi un deliciu sa-i vezi cum stau "constipati" la masa, ca lupul din "Capra cu trei iezi"!Si in plus le-ar mai da de gandit asupra situatiei!Si oleaca de socializare nu strica nimanui

25+
Citat:

Am avut o tentativa acu vreo 7 ani...... Pe langa ca imi stric cu totul ziua respectiva, se mai bosumfla si copiii plus ca risc sa ma muncesc si sa se dea ori raciti, ori stiu eu ce ca sa nu vina... Asa e mai simplu - impachetez copiii si zicem ca mergem cu colindul... si pe unde ajungem mai si mancam... plus ca am avantajul sa "dirijez" eu timpul petrecut cu socializarea
Am incercat si la momentul "Vine Mosu'" sa-i strang... da in loc sa fie ceva cald, frumos, in familie... au venit sa-si etaleze blanuri fitze si morcovi in c... de ma simteam ca naiba in blugi si pulover... si sa-mi faca observatie ca Andi (care avea 7 luni) nu deschide toate cadourile frumos si nu are rabdare sa se joace cu ele

Ma rog... prefer varianta linistita, in care ne bucuram de sarbatori, de copiii nostri si unul de altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Citat:

Care mutare?Te muti din tara?

24+
Citat:

Pai daca iau interviurile... cam da - la Geneva

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Atunci iti urez si eu din toata inima SUCCES la examenele pe care le mai ai .Banuiesc ca plecati cu totii,nu ?

Mergi la inceput

Da, clar plecam cu totii...

Mergi la inceput