Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Pentru noi e mult, crede-ma.

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si eu abia astept sa ma intorc la sala...

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine...vin cu o virtuala bunaaaa

eu sunt si mai calcata de tren ca ieri, aseara a venit ambulanta acasa....iar eu am ajuns la spital, crizele mele de ficat sunt ingrozitoare, dar ce ma ingrozeste si mai tare, este faptul ca nu mai sunt spitale, medici...nimic..
Cand m-au dus la spital, aia nu mi-au facut mai nimic, au spus ca ar tebui sa ma interneze, dar sa vin cu macar 2 calorifere sa incalzesc salonul..plus medicamentele sa mi le cumpar eu...
M-am intors acasa, dar pe cuvant ca m-am dus bou si m-am intors vaca de acolo...nimeni nu mi-a facut mai nimic...aaaa am primit o injectie..si atat...in rest imi e tot rau (ceva mai bine ca ieri) dar tot rau.

Desi am meciuri cu soacra, azi-dimineata l-am impachetat pe JR si l-am trimis la ea...pur si simplu nu sunt in stare sa am grija de mine, ieri am zis ca mor langa el, ca nu eram in stare sa-l schimb....imi cerea de mancare si nu puteam sa stau nici in fund...intr-un final am chemat prietena mea la mine sa-i dea de mancare lui bebe....
ma simt atat de rau..si atat de prost fata de JR simt ca ar trebui sa fiu mai apropiata de el, imi e drag de el de mor, e scump de numa', vorbeste atat de mult si de frumos, imi vine sa-l mananc si cand vad ca nu-s in stare sa am grija de el

Lady mama mea e departe de mine, si nu e la pensie, are abia 51 de ani...e tinerica tare..asa ca nu ma poate ajuta cu nimic ea...

Busy ce familie ai si tu zici ca vb de a mea ...si mai multe nu zic.
Cat despre baietii tai, sunt super...la fel si JR al meu...

Magda 64 de kg???????????? felicitari scumpa mea...eu am +10 felicitari pentru ambitie..bravo!

acum iar iau o pauza...merg sa ma intind ca nu mai pot de durere...

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu imi doresc sa-i scot suzeta si biberonul lui JR dar ma voi ocupa de asta dupa ce ma pun pe picioare..si atunci o sa te invadez cu intrebari Busy

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Vias

Lady - cu familiile noastre povestea e veche... medii diferite, nivel de trai diferit... conceptii diferite

A_driana - spala-l de 2 ori/zi si urmareste-l sa nu i se mareasca pata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

si eu imi doresc sa-i scot suzeta si biberonul lui JR dar ma voi ocupa de asta dupa ce ma pun pe picioare..si atunci o sa te invadez cu intrebari Busy

Mamica lui JR

In primul rand multa sanatate
De-abia astept intrebarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Magda...vrem poze noi...

De unde ?! Mai noi decat cele de la Antipa nu am.
Daca nu racesc piticii (ca sunt pe-aproape...) mergem in weekend la nepotica Adina care implineste imediat un an si aducem de acolo poze noi.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko
nu vreau sa par prea religioasa sau sa ma dau vreo sfanta dar mi-a ramas in minte de cand eram copil ca la Judecata de apoi Dumnezeu te intreaba: ce-ai facut pentru Mine? am fost bolnav si m-ai ajutat, am fost sarac si mi-ai dat haine, am fost flamand si mi-ai dat sa mananc, am fost in inchisoare si m-ai vizitat... si toate astea daca le faci pentru semenii tai se pune ca le faci pentru Dumnezeu... pentru ca trebuie sa ne iubim asa cum ne iubeste El

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias
M-am intors acasa, dar pe cuvant ca m-am dus bou si m-am intors vaca de acolo...nimeni nu mi-a facut mai nimic...aaaa am primit o injectie..si atat...in rest imi e tot rau (ceva mai bine ca ieri) dar tot rau.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Vias...ar trebui sa dai tu fuguta la un spital mai de Doamne ajuta, chiar o clinica particulara si sa-ti faci cateva analize.Cu crizele de ficat nu-i de glumit.Stiu cum e cand nu te poti ridica sa ai grija de copilul tau..stiu prea bine..eu am iesit din gura iadului(depresie) care mi-a terminat tot in mine...eram ca un cadavru(nu glumesc)...si acum ma refac..dupa doi ani..e asa usor sa iti distrugi organismul dar atat de greu sa te recuperezi!Iar eu, la tine Vias cred ca tot de la "pisic" ti se trage...

Magda...o sedinta foto..cu tine si cele 60 de kg vrem!.din aia sexy

Miha...stiu "ce inseamna a darui"...si noi, din putinul nostru, daruim la altii, mai necajuti ca noi..si nu e bucurie mai mare decat atunci cand vezi acea licarire in ochii celora carora le dai!

Va urez o zi buna!

25+
Citat:

Mergi la inceput