oligoastenoteratozoospermie 14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

ely eu am doua mari semne de intrebare in legatura cu tratamentul dat sotului tau:
1. De ce a primit tratament cu antibiotic? I-a iesit vreo infectie la spermocultura? Caci altfel nu vad rostul antibioticelor...
2. Understore este un testosteron sintetic. Sotul tau a facut analize hormonale in urma carora s-a constatat vreun deficit de testosteron si astfel i s-a recomandat acest medicament? Pentru ca daca sotul este in regula hormonal, acest testosteron sintetic ar putea sa faca rau, provocand un dezechilibru. Pe de alta parte, daca intr-adevar sotul tau are deficit de testosteron, tratamentul hormonal da rezultate, insa din pacate pe termen scurt, dupa care e posibil ca problema sa reapara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,soata mea,cand am implinit un an de casnicie mi-a luat cado...o tigaie Tefal...ca cica "de mult iti doreai tu asa ceva"
si tot de atunci am stabilit ca el sa nu mai cadoriseasca ever...sa-mi dea bani sa-mi cumpar eu ce-mi place.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

aristico,soata mea,cand am implinit un an de casnicie mi-a luat cado...o tigaie Tefal...ca cica "de mult iti doreai tu asa ceva"
si tot de atunci am stabilit ca el sa nu mai cadoriseasca ever...sa-mi dea bani sa-mi cumpar eu ce-mi place.

...deci e general-valabil: tre' sa ne luam singure cadouri!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_8 spune:

Aristica ,am fost la Fundeni erau ceva probleme ,dar cu tratament de la Doamna Ucatescu a revenit la normal.Am facut clamidia,ureplasma ,microplasma toate negative.Sarcina mea a fost cu ou clar adica fara embrion ,ceva nu a fost in regula ori de la mine ,ori de la el,natura a ales.
Antibioticul i l-a dat 14 zile ,i-a aparut catev bacterii ,dar nimic relevant.
Cat despre testosteron ce sa zic era cam joasa valoarea ,dar in limita normala.Si eu sunt speriata sa nu cumva sa il afecteze,hai ca problema nr nu ma ingrijoreaza foarte tare ci structura lor ,doar 10% normali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

eu am avut 8% forme normale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_8 spune:

Tannoo ,doar atat cum ai reusit sa ajungi la normal ,ti-a fost dat tratament sau s-a intamplat minunea doar cu atat.Ai un bebe grozav!!!

Mergi la inceput

ely, am luat asa:

- polen sub limba dim pe stmocaul gol;
- napraznic 6/zi;
- forever multimaca 2/zi;
- folsav 1/zi;
- vit e 1/zi in primele 10 zile de cm al sotziei;
- ginseng 1 fiola/zi;
- laptisor de matca;
- spermotrend 2/zi.
ptr 3 luni spermotrendul; celelalte ptr 6 luni; apoi a aparut imbunatatirea spermogramei.

p.s. tratamentul mi-a fost prescris de nevasta-mea , intre fiv 2 si fiv 3, cel care ne-a adus bebele grozav

Mergi la inceput

ce fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eu imi cert sotul care a deschis cosul de bunataturi al lui frate-miu si-a inceput sa manance, usor, dar sigur, din produsele impachetate. deci tre' sa ma mobilizez sa merg iar la cumparaturi...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

faci pe craciunita?

Mergi la inceput