oligoastenoteratozoospermie 14
Raspunsuri - Pagina 14
aristica spune:
Da. In fiecare an. Imi plac figurile celor din familie cand le dau cadouri. Si-abia astept sa impodobesc bradul cu parintii mei, ca pe cel de acasa, de la noi, l-am impodobit - in interior. Tre' sa-l impodobesc si pe cel din curte. la voi cum se preconizeaza a fi sarbatorile astea? ca sunteti 3 anul asta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tannoo25 spune:
in curte ai brad natural, mare?
hai, spune tu...e fain si sa primesti cadouri, nu?
noi o sa stam acasa sarbatorile astea, avand in vedere ca bogdan este mic; pe deasupra vrem ca primele lui sarbatori sa le faca in casa lui ; ii facem brad, il imbracam in mos craciun, o sa-l filmam si pozam la greu ; abia asteptam sa-i vedem fata cand va vedea ditamai bradul cu globulete si lumini
aristica spune:
pai e si normal sa stai acasa...cred ca-i un sentiment frumos
ooo, daaa, imi place sa primesc cadouri, da' nu linguri din lemn - mi-am facut comanda de un telefon nou si i-am dat factura sotului, asa ca am primit un telefon superb de craciun
iar in curte avem multi brazi, da' unu-i plantat strategic, in mijlocul colinei de langa priza de exterior si lumineaza prin cel mai mare geam al livingului. E un sentiment frumos seara, cand aprindem luminitele.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
eee, bag de seama ca ai fost fata cuminte de a venit mosul mai devreme
eu inca il astept...sper sa nu ma fi uitat
aristica spune:
la voi a venit prin august
aristica spune:
De ce? mai aveti congelati?
tannoo25 spune:
aaaa, nu, de unde? am avut doar 5, din care 2 transferati, 1 cu defecte si 2 n-au supravietuit...
aristica spune:
aaa, deci nu vrei o sora pentru Bogdanel...nu, tu vrei ceva "material", materialistule! pai sa-ti zic ce i-am luat sotului: un suport de ochelari de soare, pentru plafonul masinii. Ca tot timpul ii zboara pe bord sau nu vede de ei cand ii atarna de braduletii aia de miros frumos. Si astia-s atarnati de oglinda...
samira33 spune:
al meu vrea de Craciun mixer de karaoke cu 2 microfoane
io nush' ce vreau...adica stiu da' nush' daca o sa primesc asa ca mai bine nu mai zic.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna