oligoastenoteratozoospermie 14
Raspunsuri - Pagina 12
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 nici eu nu v-am uitat. azi chiar era s-o "mustruluiesc" pe soata ta la telefon. aveam ceva de impartit cu o Betty din telefonul meu si din cauza vitezei am apelat-o pe Betty a ta. bine ca mi-a inchis fata si mi-a trimis sms ca e bebe la masa...atunci am vazut si eu ca sunesem gresit. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
ai rezolvat imparteala?
cum merge injectarea? (ai inceput, nu?)
samira33 spune:
am petrecut muncind.
am inceput injectarea si Duminica plecam la Buda.
ma bucur ca vom fi plecati 2 saptamani si scapam de traficul infernal ce se prefigureaza deja.
ieri mi s-a parut groaznic traficul in Bu.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
ce romani adevarati, muncesc si de ziua lor
mie in fiecare zi me se pare groaznic traficul...
aristica spune:
nu, nu n-am uitat nimic...citesc, uneori mai intervin, ca deh, tre' sa mai socializez si eu
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
ely_8 spune:
Salutare fetele,sunt noua pe aici adica cu problemele sotului!!!!!
Acum 2 ani si ceva ne-am hotarat ca este timpul sa facem un bebe.Eu am ceva probleme cu cm ,care nu vine decat cu pastile.Zis si facut ,m-am dus la Giulesti la domnul doctor Ion Ionut,un medic de nota 10 si mi-a zis ca incepem stimularile.In a treia luna ,fara sa ma astept am facut testul de sarcina si surpriza a fost mare....2 liniute.Am fost tare fericiti mai ales ca ne doream bebele asa de mult.Minunea nu a durat mult ,cand am facut eco ,s-a descoperit ca sarcina era oprita din evolutie.Zilele trecute s-au implinit exact 2 ani de cand am facut avort.Am facut pauza 3 luni si dupa ne-am apucat de treaba,au trecu t 4-5 luni si nimic.Intre timp am facut o spermograma la Focsani ,spermograma buna la limita adica 60 mil intervalul era 60-120,75%normali si 25 cu defecte,mobilitate 75% la 1 h.Le-am dus medicului si a zis totul in regula.Intre timp am facut si o histerosalpinografie,trompe permeabile.Trecuse deja un an si eu nu mai ramaneam insarcinata si am hotarat sa schimb medicul.Am facut programare la Prof Marinescu.Cu cateva saptamani inainte am refacut spermograma la Bacau ,rezultatul a fost oligospemie usoara cu astenospermie.Le-am dus Prof M. impreuna cu dosarul de analize pe care il aveam.Ne-a zis sa repetam spermograma la ei,dar ne-am last pe o ureche ,sotul meu e tot timpul ocupat si de un drum la Bucuresti nu a avut timp.Am inceput stimularile ,intre timp am fost si la Sovata si nimic.In septembrie am hotarat sa facem o inseminare.Doamna doctor Moisa ne-a dat un verdict,ne-a facut inseminarea ,dar sanse deloc,avea 8 milioane si majoritatea malformati.Am facut investigatii analize hormonale ,inhibina , spermocultura si spermograma rezultatul fiind sperma hipervascoasa-normozoospermie cu euchinezie.Zilele trecute am fost la dansa la Giulesti si ne-a dat tratament pe 3 luni
antibiotic,spemotrend si undestore testocaps.Sper sa dea rezultate acest tratament si peste cateva luni sa devenim si noi parinti.Cine se mai confrunta cu asa situatie??
aristica spune:
ely pai cam toti de aici ne confruntam cu situatii asemanatoare. Important este ca sotul tau a primit tratament. Sper sa i se imbunatateasca spermograma. Dar daca ai pierdut o sarcina, nu te-ai gandit sa faci si trombofiliile? Ca poate ai o mutatie care ti-a oprit sarcina.
tano la noi a fost funny rau cu mosu'.
I-am luat sotului o fustita pentru mine, ca m-am gandit ca se bucura si el, iar lui i-am luat o camasa care nu-i vine. Apoi i-am schimbat-o cu un pluovar care nu-i vine. L-am cam obligat sa-l poarte, ca-i luat din dragoste, dar il doare spatele, ca-i prea stramt in zona asta. Asa ca m-am gandit ca cel mai bine transform pluovarul intr-un bon valoric si-mi cumpar mie ceva.
Iar el mi-a luat un set de badminton. M-a chemat la masina, la portbagaj. Iar eu ma gandeam ca mi-a luat ceva foaaarte mare. Cand colo: doua palete amarate si 3 fluturasi...imi pica fata, iar el, mandru nevoie mare: iti plac pisoi??? Eiii???... sunt wilson...mai ti minte? ca-n film
Eu incercam sa zambesc, ca doar nu era sa ma ... in gustul omului meu. Cand colo, el nu s-a oprit aici! Nooooohh...se saturase sa-l cert ca imi tot lasa lingurile din lemn in curte si cainii le tot furau. Normal ca le furau, daca el le dadea cate-o lingura in cap, de fiecare data cand le furau. Asa ca astia au inceput sa-mi roada lingurile...si eu ramaneam fara ele. Si ia ghiciti ce mi-a cumparat? un set de linguri de lemn! Si ia ghiciti ce-am facut cu ele? L-am altoit bine, alergandu-l prin curte...asa ca am convenit ca anul viitor sa-mi spuna cati bani vrea sa cheltuiasca pentru cadoul meu, sa mi-i dea si sa-mi iau eu ceva frumos....care sa nu fie pentru gatit!
P.S. bine ca mi-am luat fusta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"