Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 14

roxy_s spune:
pisuc eu il scot din frigider cu vreo 2 ore inainte, sa se incalzeasca. cateodata il tin chiar langa aragaz sa fie mai caldut ca parca si la temperatura camerei mi se pare rece. vezi cum ti se pare si tie.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Roxy, sigur ca te primim dar, am ramas fara masa de pranz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eduard Andrei ![]() |
stiu ca interiorul nu se mananca dar intra condimentele mai bine in el si este mai gustos. mie asa mi s-a parut. bine, este gustos oricum

cu bere? asa n-am incercat. ia sa incerc si eu asa. da, si eu pui usturoi la fel.

ailed_dota spune:
ally e de retinut reteta...am incercat si eu odata... dar muream de foame...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

AllyLaur spune:
Pisuc, nu am inceput inca cu a 3-a masa ,mai stam cateva zile dar,o sa-ti raspunda fetele care sunt in tara ce iaurt folosesc pentru puiuti. Eu aici oare de care sa iau pentru juniorul meu?

AllyLaur spune:
Roxy,da iese foarte delicios cu berea la final si nu numai(vorba ta).Eu abia astept sa-l arunc in cuptor deseara...si miroase asa bine cat este la cuptor ca parca nu mai trec cele 2 ore
.
Delia,am dat accept!

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Pisuc, nu am inceput inca cu a 3-a masa ,mai stam cateva zile dar,o sa-ti raspunda fetele care sunt in tara ce iaurt folosesc pentru puiuti. Eu aici oare de care sa iau pentru juniorul meu? ![]() ![]() ![]() Eduard Andrei ![]() |
regula e sa te uiti la ingrediente sa nu fie facut cu lapte praf. De ex tot Danone este cu lapte praf...exceptie cel cel"usor"

lparpala spune:
Hello,
Noi azi cate dam o felie de tort virtual ca ne-am facut fete mari, avem 7 luni.
Dimineata la 7 cand s-a trezit pitica eram asa de chiauna incat eram convinsa ca suntem in creierii noptii si i-am bagat biberonul cu apa. Abia dupa aceea am vazut cat era ceasul. Noroc ca nu s-a lasat cu una cu doua si i-am dat si tzitzi.
A mai dormit pana la 9, iar la 10 am papat, aproape integral, un mar si o para.
Dupa papa, am pus-o de-o joaca pe mocheta si un somn pe burtica (de ieri am observat ca a facut o pasiune din a dormi pe jos, pe burtica) pana la ora 2.
La pranz a papat aproximativ 150ml piure de legume (morcov, mazare, fasole verde, ardei capia) cu carne de pui.
Pot spune ca ma declar multumita de pitica mea. Daca ar fi in fiecare zi asa cumintica...ce bine ar fi. A...de la ora 7 nu am mai papat tzitzi deloc.
Ca sa intru si eu la capitolul romane internaute, urmeaza sa imi dau si eu cu parerea la ce ati mai discutat in ultima vreme (si ati discutat, nu gluma):
-super festinuri faceti voi, iar mie imi e lene sa mananc si ce am in frigider, nici vorba de facut papa proaspata.
-legat de iaurturi autohtone, am inteles ca cele facute in ardeal ar fi mai ok. Eu ma gandisem sa il fac in casa, incepand de la un iaurt bio, sau care cel putin se pretinde a fi bio. Voi mai vedea.
Cam atat pentru moment, ne pregatim si noi de iesit afara.
Pupici la mamici si pitici.
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

madutza_bra spune:
m-ati omorat cu mancarurile. Azi la pranz am avut toti 3 acelasi meniu: file de salau la cuptor cu cartofi la steamer si branza Fagaras. Diseara bag o pulpa de porc cu os portionata (din aia ca-n desene animate ) si mai bag o tura de briose

roxy_s spune:
gata am papat si noi, tare bine si imediat urmeaza un somnic. si credca stau si eu langa ea ca m-a luat o toropeala.
lparpalaLa multi ani! pentru Diana, sa creasca mare si sanatoasa
ally suna tare bine. nu faci si mujdei la el?
ailed mergem la masa urmatoare la ally. vad ca acum nu ne-a lasat nimic, doar oasele

roxy_s spune:
citat din mesajul lui madutza_bra m-ati omorat cu mancarurile. Azi la pranz am avut toti 3 acelasi meniu: file de salau la cuptor cu cartofi la steamer si branza Fagaras. Diseara bag o pulpa de porc cu os portionata (din aia ca-n desene animate ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |