Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Sa fii sanatoasa si fericita goldstuck, sa fii iubita, sa ai o sarcina usoara pana la final, si bebe sa fie cuminte si sanatos.

LA MULTI ANI!

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

La multi ani si de la noi!!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Sa urle 2-3 nopti inseamna 3 minute maxim si nani pe urma, sa nu se creada ca am lasat copilul sa urle toata noaptea

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

uff...cartoful la noi sta cam in git!!! numai cartofi din supita papa ca nu-i observa pisati cu legumele! pireu de cartofi nu a vrut niciodata sa manince,facea de parca se ineca cu el! Ii plac fr mlt rosiile cum le vede fuge indata si fura una si se face...nu-l recunosc! Bananele is pe primul loc!

Buna Ludmila deci mai e cineva caruia nu ii place cartoful...asa face si Andrei, isi face greata, in orice combinatie, piure, cartofi frantuzesti, cartofi copti etc. doar mascati in supe ii papa...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Bravo Laura cu metoda dormitului! Sa va zic ca acuma l-am pus pe Vladut in patucul lui si am stins lumina,am stat putin linga el si i-am cintat,el se juca,dar peste 10 minute a adormit!!! Sint fr fericita ca am leac de adormit bb!!! Sa vedem miine seara cum va fi! Aseara a adormit linga mine si dupa 2 ore s-a trezit plingind(deja era la el in patuc) si am strigat la el nani! a scincit cam 1 minut dupa care a adormit dinou, asa ca si al meu ma manipuleaza cum vrea el! am gasit solutia si nu mai merg sa-l iau in pat cu mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

la multi ani goldstuck!

noapte buna delfinariu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

Eu sunt din ce in ce mai mult cu capsa pusa .... De-asta nici n-am mai intrat nu mai am rabdare deloc! Azi cand sa plec cu A la plimbare nu mai gaseam cheile sa incui usa dupa mine. Le-am cautat peste tot, timp in care copilul urla pe hol in carutz in final, m-am dat batuta, l -am dezbracat si am asteptat sa vina taica-su... Unde credeti ca erau cheile?! In buzunarul lui , avea doua randuri de chei la el, n-avea nicio treaba.... Si de la asta bineinteles ca m-am luat de el ... Offff !

Doarme fffff prost Antonito si ziua si noaptea ori o fi de la masele, de la faptul ca nu mai iesim asa mult afara, habar n-am dar nu mai pot! Acum cred ca m-am luptat cu el vreo 45 de min sa adoarma -tzitzi, carat, tzitzi, carat si sigur peste o ora se va trezi .... Noaptea, de la 2 incolo doarme numai cu tzitzi ... Va imaginati ce "odihnita" sunt ....

Hai ca m-am plans destul la voi- scuze! Ma duc sa ma spal si sa ma pregatesc de o noapte de pomina.... Nb!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Palomina- te inteleg tare bine...cred ca delfinasii nostri sau inteles intre ei doar sunt nascuti in aceiasi zi si David vrea tzatza toata ziua acum de cand cu maselele ma termina
imi e tare drag cu papa la san dar uneori simt ca nu mai pot si l-as intarca...

fug si eu la somn n buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

hello fete
sunt in urma cu 1 cap
am rezolvat cu accidentul,acte,asigurare,3 puncte, intelegeri amiabile etc...
sunt varza de obosita,suntem la reorganizare: culc copiii in casa de 4 zile,gata cu somnul in carut la plimbare,si astfel s-au schimbat si mesele un pic. Urletele la greu inainte de somn,maraiala mare ca nu sunt scosi afara, Carla nu mananca si e extraodinar de mamoasa... in casa nu apuc sa fac nimic mai nou... ca amandoi vor atentie de al mine,degabaa e buni sau cumnata!!!!offfff
parca au si ceva muci
sotu n-are nici o treaba
fug in lume

TINA rujul e 560 de la Max f,radiant red

Ma socheaza ce citesc pe blogul www.cristelageorgescu.ro/?p=1140" target="_blank">asta

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Palomina, cat de bine te inteleg cu oboseala, epuizarea, ca si eu sunt in aceeasi oala. Acum V e treaz, e la mine pe burta, il leagan. Sper sa nu dureze mult... Mai pe la 5 se trezeste iar, sta treaz din nou. Plus inca cateva treziri in scancete. Tu stii cat de varza am fost ( si mai sunt). Dar parca daca mi-a zis mama ca asa am fost si eu pana la 3 ani, parca imi e mai usor, ca inteleg ca tot asa va fi, nu mai sunt surprinsa, mu mai am asteptari prea mari. Incerc sa ma bucur cand are totusi cateva ore legate. Si musai peste zi cautat companie. E greu in casa, doar tu si copilul, si mai e mult pana in primavara. Eventual du-te cu el la cunoscuti, cheama prietenii la tine, etc. De as avea un mall in zalau, tot la 2 zile as fi cu copilul la plimbare.

Ochidut, cum stati cu raceala? Mai sunt mucisori?

V are nasul uscat, desi cica umiditatea e la 61 la suta. Am incercat un pic de humex, dar urla.

No bun, asteptam sa adoarma... Si facem planul pe maine-imi iau tratament pt par, ca tare rar imi e. Dimineata la plimbare, amiaza somnic, apoi vine la mine o colega, cu fetita de 9 luni!

Am facut ieri praji cu visine, ce buna a fost... Si ostropel de pui, halit tot. Plus ciorbita de carrofi facuta de socrela. Ce bine am mancat! Maine mai fac o praji din adta buna, sa dau bine la musafiri. glumesc... O fac ca sa ne indopam noi mamicile.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La noi e distractie maxima, inca nu doarme! i-am dat acum si lp-ul, ca sa nu se mai trezeasca si la 5, sper... Ioi, ce nu imi place statul asta in miez de noapte!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput