Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
ludmila_p85 spune:
Paula,apropo de suzeta,ma gindesc ca si asta e un motiv pentru care se trezeste noaptea! o cauta prin patuc! De dinti e corect se mai calmeaza cind o are in gurita,dar deja si la joaca o suge!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
La Multi Ani ![]() 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI! ![]() |

La multi ani fericiti goldstuck!

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
adrianaBuc spune:
Goldstuck, LA MULTI ANI ! Sa fi sanatoasa si iubita!
ludmila, 4? uau! trebuie sa ai finante sa sisti 4 copilasi. Sa aveti spor!
crispro, 
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
23+
cu 
ludmila_p85 spune:
Adriana, sotul vrea 4,da eu m-as multumi si cu 2! Vladut al meu face cit 10 copii!!! Noi avem numai 6 dinti si sint ingrijorata ca greu ies! si se sparg ca la o luna de umflare
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Si V e mamos, mai mult decat prevede legea . Eu nici nu m-am gandit ca pot face eu copil asa mamos . Cu mine e mereu altfel, pe mine ma imbratiseaza, ma pupa, sta pur si simplu in bratele mele, dar si fite mult mai multe. Nu pricep de ce si cum, ca eu nu fac compromisuri, cand sunt lucruri interzise nu e loc de intors caruta, dar desi eu sunt singura care nu cedez in ruptul capului la santajele lui, la mine urla din orice. Imi spunea soacra, ultimele dati a fost f intelegator, nu a marait deloc, pai da mie imi face capul toaca la cate nemultumiri are intr-o zi ![]() Si desi am spus lucruri interzise, eu nu stau toaca pe capul lui, incerc sa folosesc NU cat mai rar, nu urlu, nu trantesc (bine, ma ma pierd cu firea, dar f rar, dar si atunci incerc sa ma controlez sa nu zbier ).El cu mine face din alea daca nu ii dau ce vrea si are ceva in mana, arunca de toti peretii, se duce in alta camera urland (daca e ceva pe jos, calca grabit, mai cade, bonus noi urlete ), se tranteste cu fundu' de pamant, se lasa pe spate urland.. Ce sa mai, joy all day long Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Se ia de mana cu fi-miu...al meu a oinceput sa se tavaleasca pe jos cand il iau de pe undeva..mi-a faccut si in magazin, tranteste, da cu palma..dar e si mamos tare, ma pupa, ma iubeste, ma strange tare tare in brate..
Asta e prima noapte cand dorm fara el in casa.maine tra sa plecam la un drum mai lung si am zis sa las baiatul cu bunicii..mi se pare asa de goala casa :(.de abia plecasem de langa el si imi dadeau lacrimile.am vb cu bunicii acum si l-am auzit ca se distra, canta..i-am zis ca-l iubesc cand am plecat si nu a plans deloc.ba chiar era vesel, e drept ca luase de pe masa o paine si mai musca din ea..oricum, sa nu dea sfarntu sa i-o luam ca vai de noi :))
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Cu cat ai mai multe vanatai, cu atat esti mai iubita !Cand ii mai spun mai-mai (draga-draga) imi face tot asa, sa simt, dar daca aude mai-mai si nu suntem aproape de ei, isi face singur ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Al meu face mai-mai la caine..si cand intoarcem capu, ii da doua p[alme si rade :)).pe urma iar mai mai.
cu dormitu: eu il las sa-l ia somnu ca se baga singur la somn, pe canapea, langa noi.iar cu trezitu noaptea..am aplicat si eu metoda sa-l las sa urle vreo 2-3 nopti.si doarme toata noaptea.doar cand stiu ca e de la dinti (cum e acum cu caninii, merg la el).Poate-s rea, dar al meu copil vroia doar sa se alinte noaptea, sa stea in bratele mele si sa doarma.asa ca am aplicat metoda asta mai dura, sa zicem.
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Tudor
. Eu nici nu m-am gandit ca pot face eu copil asa mamos
).
), se tranteste cu fundu' de pamant, se lasa pe spate urland..
!