Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, chiar daca ai cezariana, nu tb sa te opresti la 2. Cel putin mie asa mi-a ginecologul. L-am intrebat

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldstück spune:

Helo mamici din delfinariu,

Va salut pe toate. Inca o data merci, merci pentru primie aici in delfinariu.

Sa va mai povestesc, data mea de nastere este 18.10.1980, a fost ieri...am avut o zi minunata petrecuta cu familia mea... Foarte multe mesaje pe FB, mesage pe mobil si casa PLINA de oaspeti...
Va servesc astazi pe toate cu o cafeluta proaspata, si multa, multa praji facuta de mine si soacra ( mama mea nu prea face)..
Sa va si spun de alimentatia noastra, mincam tot familionul aproape tot ce se gaseste in piata si in comerz, nu suntem mofturosi... dar de multe ori duc lipse de idei ce sa mai gatesc.. asta este actual problema mea... ce mai gatiti voi?
Si noi am fost acum vreo trei sap. la shopping sa luam un rind de haine pentru printesa noatra. Eu cred ca am ales prea multe, mama m-a certat.. hi,hi.. Eu sunt moarta dupa lucrusoare noi de bebe... Si daca acum am in burtica un baietel, inca nu stim ce o sa fie, incepem shopping de la zero.....

Va doresc o zi faina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am gatit!!! a trecut mai bine de o luna de cand nu am stat la cratita. adica mici piureuri pt V am mai facut, dar pt noi nimic. ZIlele trecute am facut pt prima data in viata mea clatite. Deci va dati seama ce bucataresc de felul meu.

Copilul doarme, s-a trezit dupa 40 min, leganat, adormit, ars mancare pe foc, enervat, trecut.

Goldstuck, pai si nu zici nimic?? LA MULTI ANI, sanatate multa, fericire si iubire cat cuprinde!!! Si felicitari pt sarcina, am uitat sa iti zic!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Sa fii sanatoasa si fericita goldstuck, sa fii iubita, sa ai o sarcina usoara pana la final, si bebe sa fie cuminte si sanatos.

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
oana, si copiii sa fie deja maricei, cam de gradi asa, nu? :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

DA DA DA

Michelle eu stiu un medic ginecolog care i-a facut la nevasta-sa 3 cezariene...se poate, nu e imposibil!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, ca am uitat sa iti raspund - cu Vasi tot la fel, suntem 2 amici f buni, care povestesc ce au mai facut peste zi. Cat a fost mama la noi nu am facut nimic... apoi a venit Cm, apoi raceli, diaree. No, sa vedem de aci inainte ce-a mai fi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goldstück
Sa va mai povestesc, data mea de nastere este 18.10.1980, a fost ieri...

La Multi Ani

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

No, nu a dormit la cresa. A a dormit in brate la o educatoare 20 de minute si cand a pus-o in patutz a sarit ca arsa. A luat-o din nou in brate si cand a adormit iar, a pus-o intr-un patutz fara gratii....aici nu a mai plans dar s-a trezit imediat si a inceput sa cante si sa se joace, asa ca la 14 m-am dus dupa ea. Am a dormit-o afara la 14.30, acum doarme inca.
Maine ii duc si biberonul si o papusa cu care se mai joaca ea. Incercam, incercam, incercam...pana la urma trebuie sa reusim.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

te-au sunat sa mergi dupa ea? sau ai sunat tu sa vezi daca doarme?
e prima data Ramona cu rabdare si vorba ta incercari multeee va veni si ziua aia in care va dormi acolo
oricum eu zic ca ea s-a integrat foarte bine din primul moment

si Matei doarme prima ora in orice conditii...apoi numai daca e liniste, adica sa nu credeati ca nu ma misc din loc ca sa fac liniste...dar daca ar fi intr-o sala cu copii unde unul se foieste, altul care nu doarme zice ceva...el nu ar mai dormi
obisnuita bat-o vina

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara inca doarme. Are aproape 2 ore. Nici nu stiu daca sa o trezesc sau nu.. Cred ca ii iese vreun dinte ceva, ca asta e primul simptom la ea, doarme mult

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput