Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sophia, ai grija de tine si te rog sa stai linistita. Nu te mai obosi atat. Sunt sigura ca musafirii vor fi intelegatori daca nu vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Sophia stai cumintica ... Tu si bebe sa fiti ok .. oricum nu ai sa ii poti multumi pe toti mai sunt si unii carcotasi ... dar Constantenii sunt oameni cumsecade si vor intelege situatia, este greut ptr tine acum cand burtica este maricica.Tu sa ai grija sa te odihnesti sa dormi , sa fii frumoasa in ziua respectiva.Nu stiu unde iti cazezi musafirii,dar ai grija sa nu iti stea mult timp pe cap ca te obosesc .. si stai linistita ca nu moare nimeni de foame la o nunta asa ca nu te stresa cu ciorba...o pensiune ar fi ideala ptr toata lumea(poate o comanzi acolo si te-ai scos ..).... zic
si eu ... din experienta .

Pupici si sa fii frumoasa , vesela , fericita si iubita

25 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

pai Lali, din partea mea sunt vreo 6 si vor sta la pensiune, numai socrii o sa stea la noi acasa
iar petrecerea o vom face la pensiunea unde vor sta ai mei..
dar eu de gura olteanului meu m-am pus sa fac curat, ca dehhhh..ce m-a certat maica-mea ieri, pe doctorita nici nu am mai sunat-o sa ii zic ca am contractii ca facea ca trenul
am mai facut o data asa si i-am zis cand am fost la control si m-a certat ca ce-mi trebuie mie curatenie, ca sa o las incolo de curatenie, bla bla si tot asa

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

ia priviti-o pe Nicoleta si pe cei trei pitici
arata foarte bine Nicoleta si imi place de ea ca nu se plange de nimic, mamica de nota 20, bravo la ea
http://www.click.ro/vedete/romanesti/Moarta-oboseala-Nicoleta-Luciu-biberoane_0_1268873207.html

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

'neata!
Sophia si tu ai oltean??. Au si ei niste fixuri

La Aylin am renuntat, sotul nu vrea deloc. Ce merge totusi langa Iris??Nu e definitiv nici el, insa cam un 51%
Mai vroiam sa zic ceva dar ma lasa memoria rau de tot

Sophia daca nu te mai prind zilele astea, iti urez de pe acum sa ai o zi minunata (sambata, nu?), casa de piatra si petrecere frumoasa!! Petrecerile restranse mi se par cele mai de succes

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

mai, oricum nu e lege pt toti, ce o luati asa?. Dr mi-a zis de la inceput ca fiind la prima sarcina s-ar putea sa nasc mai tarliu de 40 sapt. Si sapt trecuta mi s-a spus la curs de 41 si 3 zile. Probabil s-au uitat la fatza mea, m-au vazut mai anemica si si-au spus ca tre sa mananc multa mamaliga pana o creste bebele ala... oricum la mine se cam suprapun DNP-ul de la dr e 24 ian, asta e 26, asa ca nu e mare diferenta.

Sofia...las`o si u mai moale , mama ei de treaba...

Ieri i-am maica-mii la telefon. M-am abtinut atatea luni, dar aseara am explodat. Deci daca nu ma duc eu acasa vin ei si ma iau cu fortza. Vreau nasterea in apa si conditiile de la Eva, si vreau casuta mea din MD cu calmul si linistea de acolo.
Se pare ca uneori avem libertatea de a alege insa nu si puterea. E mai tragic invers, dar pe mine oricum ma seaca!!!

gravidutza 26+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare burtici!

Dupa ce am vazut filmul mi-am adus aminte ca si eu imi notam orele cand manca- ziua binenteles si cate scaune Aveam o agenda dar nu m-a tinut mult.

Cat ati scris nu mai pot raspunde ca s-au adunat prea multe.
Lady si eu ma gandesc la catalog cand vad 3 nume. Imi place combinatia este frumoasa
Imi place si Iris

Sanatate Matza!

Suna sotul sa ma intrebe ce mai fac, apoi intreaba acum cand ai timp dimineata nu mergi la sala? Nu de alta dar dimineata m-am cantarit 9Kg fix si am inceput sa ma vait binenteles.

Ana esti o mamicuta super si tanara. Cuma ai nascut pana acum natural, cezariana? Ai dreptate cu kg luate in sarcina fetele la prima sarcina mi se par cam optimiste . Nu dati cu rosii dar chiar e dificil sa ajungi cum erai inainte, daca ai anumite standarde in care vrei sa te incadrezi fara colacei, burta lasata, talie. SI cu alaptatul dupa nu poti manca 3 fire si sa mai si produci laptic.

Plec la fitness ca sa am timp sa ma intorc sa gatesc. Mai voi imi faceti pofta de ciorba de fasole. Deja .

O zi cat mai frumoasa si usoara!

De abia 24s+ mai avem ohoooo.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 23s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

vai de cand n-am mai scris am atatea raspunsuri de dat
happymumy intrebai de cazare pe valea prahovei. iti recomand hotel rowa dany din sinaia. e chiar la intrarea in sinaia, are piscina acoperita, super conditii si mai presus de toate astazi au o super oferta pe care o poti cumpara de pe groupon
http://www.groupon.ro/deals/national/cazare-rowa-dany/1226819

alice ce burtica frumoasa ai, iar fetita ta e dragalasa foc
sophia si eu simt pulsatii in jos, chiar ma gandeam ca daca nu citeam pe forum ca si voi aveti ma panicam putin pentru ca, asa cum ati spus si voi, am senzatia ca vrea sa iasa.
lady e draguta noua ta semnatura si esti tare inspirata la nume. noi inca nu ne-am hotarat.
bulinuta...coasta rupta? aoleu ce ne asteapta?

eu astazi m-am cantarit si la 25 de saptamani am luat 12 kg. e mult, e putin, habar n-am si nici nu cred ca mai conteaza. e adevarat ca sunt inalta, am 1,72 si lumea imi spune ca nu se vede ca doar burtica am, dar mie mi-e din ce in ce mai greu. apoi si statul pe scaun la serviciu ma termina. seara merg de parca sunt impaiata. nici pe canapea nu-mi mai gasesc locul. astept sa intru odata in concediu prenatal ca sa stau acasa.

ana nici eu nu reusesc sa vad poza ta.
lexi la multi ani pentru sotul tau.

cam atat deocamdata...trebuie sa intru mai des pentru ca recuperez greu.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Hai ca n-am mai intrat demulticel si am avut ceva de recuperat. ati fost harnice

Matza eu acum cateva saptamani am avut mari probleme cu gatul. Am facut si febra si un pic de puroi chiar. Mi-am dat cu Hexogene si a functionat f bine. Bine, eu am luat si panadol, caci nu mai puteam. Sanatate multa

Sophia mie imi place tare mult David Andreas, se intelege de ce Succes cu organizarea si sa nu ne tii prea mult in suspans, sa intri sa ne spui cum a fost

MyLady foarte frumoase numele alese. Chiar ca ai inspiratie. Trei nume, wooow Sa aveti vreme frumoasa la tara si sa va prinda bine iesirea
Apropos, am vrut si eu sa citesc povestea nasterii, am deschis linkul si am zis ca citesc mai tarziu, dar din greseala am inchis. Mai are cineva linkul?

Bulinuta m-am speriat cand ai povestit de coasta rupta. Ai un voinic, ce sa mai. Al meu a fost mai finut

Cati intr-adevar foarte grea alegerea. Oare sotul nu poate sa vina in MD cand o fi sa nasti? Caci conteaza foarte mult sa ai un mediu placut cand te intorci acasa, caci altfel risti sa dai in depresii sau alte cele, ceea ce nu este bine deloc. dar greu tare si fara sot...Nici eu nu stiu ce as face in locul tau, dar tind sa cred ca as opta pt un mediu placut dupa nastere, adica as merge acasa. Sper sa iei decizia cea mai buna pentru voi

Foarte frumoase pozele cu burtici, le-am admirat pe toate.

Ce scumpi sunt bebeii Nicoletei Luciu Mi s-a facut dor sa tin un bebe in brate

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

vai Bulinutza, m-am speriat cand am citit de coasta ta rupta. e nasol rau. sper sa nu mai ai "incidente" din astea si acum.

Ana ai o burtica foarte frumoasa, nu e mare deloc mai ales pt 2 bebei. dupa parerea mea, e cam la fel de mare ca si a mea. si pe mine ma intreaba frecvent lumea daca am gemeni Chiar si un medic in spital m-a intrebat daca sunt sigura ca ultima menstruatie a fost atunci cand zic eu, ca lui i se pare ca sunt cu 2-3 saptamani peste
La mine e si constitutia de asa fel, am coloana cu o curbura in interior si talia o aveam destul de ingusta, asa ca nu avea cum sa se dezvolte altfel uterul, numai in fata. si cum mai e si baietel, burtica se intinde in fata, ca daca te uiti la mine din spate nu zici ca-s insarcinata

Matza, si eu sunt emotionata cand ma gandesc ca nu mai e mult si imi voi tine puisorul in brate, sunt tare curioasa cum va arata, ce temperament va avea, daca il pot stapani si daca ma pot descurca. si oricum, inca ma gandesc la minunea de a face copii, cum cresc ei acolo la noi in burtica de la 2 celule la un omulet complet intr-un timp asa de scurt. citesc frecvent sarcina pe saptamani si imi imaginez ce face el acolo, mai ales ca acum la 27 de sapt isi deschide pleoapele si zareste lumina. ieri ne-am culturalizat, am ascultat Vivaldi, Strauss si Tchaykovski si se pare ca lui bebe i-a placut

Anne 27+ de

Mergi la inceput