Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Tare faina burtica Iaura si celelalte fotografii!
Nu stiu de ce nu se vede poza la toata lumea, nu stiu ce sa-i fac… Am avut si probleme la incarcare, poate e mai mare, in fine, asta e... treaba ei!
Noi va salutam cu noapte buna! si ne retragem ca sunt franta! Sper sa ma ia somnul ca de ceva vreme, tot pe la 12 adorm, e tare aiurea programul asta... Somn odihnitor tuturor!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mai devreme nu am apucat sa scriu decat neata si s'a trezit mara. :)

da, si mie imi pare mare burta. dar doar in poza, ca asa nu o simt.
am 1,63 inaltime. parca

eu pt gat am luat homeogene mi'a trecut in doua zile.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Iaura,comparativ cu burtica mea, parca a ta e mai mare...Arati tare bine!Imi place sa vad hainute mulate pe burtica, dar nu imi place sa le port eu...Am senzatia ca arat cat Casa Poporului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Netzulica la toata lumea

Matza eu iau usturoi cu miere de vreo 2 sau 3 ani. Abia acum cand mi-ai spus mi-am aamintit cat de greu mi-a fost sa iau primele linguri. Las`ca te faci tu bine cu atatea sfaturi p`aci.

Eu am senzatia ca am burtica prea mica, doar senzatia pt ca toata lumea imi spune ca e ok...na

Ma ia cu emotii cand ma uit la burticile voastre, atatea sufletzele pregatite sa vina pe lumea asta...ce frumos !!!!

Am inteles ca la prima sarcina DNP-ul se calculeaza 41 sapt si 3 zile deci bebelunul meu vine pe lume pe 26 ian..?!?! de ziua lui ceausescu...

gravidutza 26+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Am inteles ca la prima sarcina DNP-ul se calculeaza 41 sapt si 3 zile ...

gravidutza 26+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

De unde asta? E prima oara cand aud asa ceva.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Danezza pentru arsuri poti sa incerci si carbunele medicinal, stiu ca este admis in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor.
Cati, nici eu nu am auzit de treaba cu 41 de saptamani si 3 zile, am auzit de o multime de cazuri in care primul bebe s-a nascut si mai devreme de termen. Nu e o regula.
Am vazut o multime de burtici frumoase, mai ca-mi vine sa-l pun pe sot sa faca poze si la burta mea.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata fetele

mai, eu am urechea infundata, cred ca racesc, taman acum cand trebuie sa ma marit

astia ai mei vad ca dau de zor pe sosele sa ajunga cat mai repede, eu nu am terminat treaba
nu cred ca mai fac cine stie ce, mancare nici atat, vroiam sa fac macar o ciorba de perisoare, dar nu ma incadrez

ieri am exagerat la capitolul curatenie, m-am luptat si cu masina de spalat(cand n-ai neuroni e periculos) si ce contractii am avut si ce dureri de burta..a trebuit sa iau No-spa pentru prima data in atatea saptamani

azi nu-mi mai stresez eu uterul si bebelusul pentru nimeni si nimic, daca are cineva ceva de comentat usa e destul de mare si se vede pe unde e iesirea..pot sa scriu si EXIT:-))

iaura, se pare ca si burtica mea cam tot ca a ta arata
mi se pare mie sau si la tine e lata burtica??
dupa burta toata lumea imi zicea ca o sa am fetita si dupa greturi la fel..iote ca babismele n-au functionat la mine

noi va pupam, nu stiu cand o sa mai intram ca o sa fiu in focuri zilele astea
ma apuc sa fac asa putintica ordine, pentru mine

aveti grija de voi, sa fiti frumoase si iubite

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

aoleu, cine ti-o zis 41 de sapt si 3 zile??? pai al meu ar trebui sa se nasca pe 29 februarie in asemenea situatie
nu am mai auzit-o pe asta..

ma rog, eu oricum imi programez cezariana pentru 21 februarie, daca e sa se nasca mai repede si s-o putea si natural cu atat mai bine pentru amandoi

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Anahadasa si suzieq va rog, daca vreti, sa ne dati si datele voastre de nastere.

Mergi la inceput