Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anahadasa, mie nu-mi pari a avea gemeni. Esti in limite normale pentru o sarcina singura.

+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Alice da' ce burtica faina ai!! Si ce mareee! Eu aveam asa la 9 luni. Ce inaltime ai?
Ana eu nu vad noua poza.
In seara asta fac si eu poza cu burtica pt ca de 3 sapt tot ma chinui da nu mai reusesc. Am o scuza: mi s-a stricat aparatul foto, dar voi face cu telefonul

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alice credeam ca nu mai eu am ditamai burtoiul

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bianca, parca tu erai cu iris si aylin, nu?...mie imi place mult iris ,si numele si formatia ,de aylin nu stiu ce sa zic...parca nu se potrivesc ele doua ca nume

cati, mersi pt. pontul cu tumbele ,pe mine ma interesa sa se intoarca bebele,o sa incerc chiar de azi ceva tumbe

alice, chiar ca ai burtica mare ,am inteles ca esti mai micuta si poate de aceea se vede mai mare

in fine,am si rezultatul analizelor...praf unele dar ma asteptam,mai putin la sideremie ,nu credeam sa scada la jumate in 5 luni dar incep sa iau fier ca am tot amanat si sper sa-si revina ...mai am colesterol si trigliceride marite dar am inteles ca asa pot fi in sarcina,desi am citit ca colesterolul marit poate provoca o nastere prematura ,alt morcov de-al meu...a, si mai am in urina'camp plin cu cristale de oxalati de calciu',asta ar fi ceva nisip la rinichi dar nu cred sa afecteze sarcina...

sophi, mie imi place david andreas ,mai putin lucas ,dar tie sa-ti placa

minunea mea 28+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Salutare burticutelor!!!tare frumusele sunteti...
Mata- incearca cu propolis cu vitamina C-sunt pastilute pe care se sug, gargara cu apa cu sare cam naspa la gust dar face bine... cred ca mierea asa simpla luata irita gatul ,
Daneza- ptr arsuri incearca cu migdale crude - este pontul vandut de prietena mea care naste luna viitoare -poate are efect bun si ptr tine, eu mi-am luat o cutie cu migdale .. ptr orice eventualitate .
Sophia- pe langa LIDL stau dupa ce te linistesti cu petrecerea putem stabili o intalnire, poate vin si celelalte fete
Gata va las ... plec la teatru sa tb sa culturalizam bebelusul
Pupici si toate cele bune ptr toate

25 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

una bucata burta ,scz dar am scos pozele..dar sunt pe picasa

lali ,ce fain ,noi nu am mai iesit demult la culturalizare...

minunea mea 28+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Nu va plangeti de burtici. A mea arata acum cat era la Rebeca la 28 sapt. Asa ca...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ce burtici frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
Wow ce mult ati scris de ieri pina azi! Azi am fost la servici, am trimis si printesa la scoala, se simte bine acum, dar o mai tin pe tratament si regim alimentar pina maine.
Am admirat burticile, iaura si alice . Ana, la tine nu pot sa vad, eu vad tot poza vechecu puiutii.
Matza, vezi ca nu ai voie faringosept, eu am luat o data din greseala ca nu am stiut.
Si pe mine ma mai intreba lumea daca am gemeni, li se pare burtica mare , in rest ma tin pe linga matza, am 6 kile jumate luate pina acum in saptamina 24.Oricum, sigur o sa depasesc cele 10 recomandate de dr, ca cel mai mult de acum incolo o sa pun.
Nu mai stiu cui mai vroiam sa raspund...
Ah, nu mai stiu cine zicea, dar si eu am momente cind o simt foarte, foarte jos, ca strang instinctiv din picioare, ca am senzatia ca o sa iasa si o sa o scap.
Ah si sa stiti ca mie imi plac numele alese de voi, bianca si mylady. Mylady si pentru curajul tau, e cutremuratoare povestea ta.
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Saptamina viitoare as vrea sa plec cu Ayla la munte 3-4 zile, tinind cont ca are vacanta. Mi s-a pus pata ca vreau o pensiune, vila , orice cu piscina acoperita, ca altceva nu prea o sa fiu in stare sa fac, macar sa inot citeva zile cit stau acolo. Aveti vreo idee?? Ah, sa fie oriunde pe Valea Prahovei, ca mi-e cel mai aproape.Pina acum nu am gasit decit la Vila Bran ce vreau eu, e putin cam scumput, ma gandeam ca poate gasesc si o varianta mai ieftina, daca nu raman cu Branul.
Pupici!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 24+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Sunteti toate niste burtici frumoase
Multumesc pt sfaturile cu arsurile
m-am dotat cu lapte rece si maine imi iau migdale

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput