Clasa I * 2011 - 2012 * [10]
Raspunsuri - Pagina 8
iahim spune:
GATA!M-am intors de la scoala.Bine ca m-am dus,au stat o ora si un sfert pana sa vaccineze toti copiii!Al meu este ultimul la catalog,asa ca atrebuit sa stau pana la sfarsit.
Au fost 8 parinti,si-am mai temperat si incurajat copiii.I-a vaccinat cu PRIORIX,am vazut cutiile pe masa...
Al meu a fost curajos,a vazut el ace mai mari la viat lui
Pediatra a spus ca,daca apar cumva reactii adverse,se manifesta intre a 5 a si a 10 a zi de la vaccinare.Dar,na,daca ia o viroza in perioada asta ,nu stii daca e de vaccin sau nu...Dumnezeu cu mila!
Au fost 2 copii sub tratament antibiotic care nu au fost vaccinati.
Sa nu va fie rusine sa fiti alaturi de copil,nu veti singurele din clasa!
Si ,nu in ultimul rand,mi-a placut atitudinea invatatoarei,care a stat alaturi de fiecare copil impreuna cu asistenta!
iahim spune:
V-am citit din urma...Trebuie sa plec din nou sa iau copilul de la scoala,apoi ii pregatesc masa si apoi plec la sevici!Doamne,nu stiu cat o sa mai rezist cu programul asta...fii-miu n-are nicio "greata",se scoala de dimineata si pleaca la scoala!Mai greu imi este mie,emotii tot eu am...Numai bine!
mina spune:
Naty, nu stiu in ce masura contribuie tenisul, fiindca el asa a fost dintotdeauna, desi, slava Domnului, in ultimii ani chiar n-am mai avut probleme cu mancarea, este un gurmand si baga in el uneori de te miri unde le tine. Dar e f activ si probabil asta ii este metabolismul.
F frumos ce povestesti despre baletul Ioanei, asa e si Matei cu tenisul, de aceea spuneam ca de azi il duc iar, chit ca e inca un pic racit, face bine la starea de spirit.
Roxana, linisteste-te cu smarturile alea, eu nici macar nu i le-am dat. De azi merge iar la after, asa ca oricum nu prea vom avea timp.
F tare asta cu numerele pare cu sot.... Mi-aduc aminte ca in urma cu vreun an a constientizat Matei deosebirea dintre numerele pare si impare: cele impare aveau mijloc si cele pare aveau jumatate. Mi-a luat ceva pana am inteles ce zice, dar avea dreptate.
Ma duc sa-l stramut de la scoala la after.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
carolinah spune:
Aha, deci vaccinul e monodoza si este numai cu 3 valente.
Pai si acum daca l-am refuzat de unde naiba mai fac rost de el? Ca in farmacii este numai cel cu 4 valente. Oare de la DSP?
Vreo idee?
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Aha, deci vaccinul e monodoza si este numai cu 3 valente. Pai si acum daca l-am refuzat de unde naiba mai fac rost de el? Ca in farmacii este numai cel cu 4 valente. Oare de la DSP? Vreo idee? Caro |
in urmatoarea transa de vaccinari, eu nu cred sa nu se mai faca o tura, adica ar fi iesit din comun ca toti copiii sa fi fost sanatosi in ziua vaccinarii; ar trebui sa mergi sa vb cu doctorita de la scoala si sa va programeze in tura 2.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
carolinah spune:
Nu l-au facut la ei la scoala, mi-a zis Ana ca i-a dus la un liceu din apropiere, dar incerc asa, multumesc de idee.
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Pe mine deja ma ingrijoreaza oarecum dragostea pentru balet. O sustin pentru ca ii place asa de mult dar mi-e teama sa nu devina obsesie. In decembrie vor avea spectacol cu Lacul Lebedelor; cum ea a fost trecuta recent la grupa de copii mai mari nu a reusit sa invete un anume pas (din dansul Lebedelor mici) pe care celelalte fetite, care l-au repetat mult, il stiu. Ei bine, in we m-a pus sa ii gasesc dansul pe net, s-a tot uitat la pas si apoi l-a repetat incontinuu pana a reusit sa il faca. Admir atata perseverenta dar as prefera sa aiba acelasi interes si pentru romana si mate. Azi mi-a zis mama ca a dat rasol cu temele ca sa mai repete un pic pasul inainte sa plece la balet. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Raluca, ai idee cam cand va fi spectacolul in decembrie?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
lbelciug spune:
Wow, ce ritm de scriere aveti!
flaviutza, Matei al meu are 6 ani si 7 luni, insa nu a facut pregatitoarea. N-am avut norocul Manuelei in sensul ca la inscrierea la gradi mai erau locuri doar la gr mica, asa ca am decis sa sara peste ultimul an. Educatoarele insa au fost f bune si de aceea a plecat cu un bagaj bun de cunostinte, plus ca nu-i un baiatel prost. La inceput eram un pic stresata, dar se pare ca mai are 2-3 copii in clasa mai mici ca el si in plus, mi s-a transmis ca e f receptiv, comunica bine, face bine lucruri mai complicate.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
szivarvany spune:
noi am facut 4 ani de gradi, 4 ani minunati, doar cuvinte de lauda am pt doamna noastra draga , asa ca la scoala am mers la 7,1 an, la marele fix, zic io
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1