Clasa I * 2011 - 2012 * [10]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor.
Am avut sedinta cu parintii aseara...totul bine si frumos. Saptamana asta se pare ca vor avea test recapitulativ la romana si se va solda cu un calificativ in carnet si vor primi deasemenea calificative la muzica, abilitati practice si cunoasterea mediului. La muzica si abilitati mi-e groaza...fi-mea e si afoana si pe langa...nu-i dom'le de asa ceva, ce sa fac.
Pana acum copilasii au luat (in afara de testul la mate care a fost trecut in catalog) fie calificative de FB fie un V (vazut)....pentru incurajare. De acum...va incepe sa puna si celelalte calificative daca va fi cazul.

Da vaccinurile sunt doze unice si FLAVIUTZA...efectiv n-am cuvinte pt ce s-a intamplat, sincer...Chiar i-as lua si eu de gat...

Si Bia tot 2 incisivi de jos are schimbati si aia noi is alandala iesiti (au iesit inainte sa cada astialalti) si mai avem de asteptat pana la aparat. Si a mea are 6 ani si 10 luni.

Patinoare...noi avem 2, care indata se deschid si tin pana-n primavara...chef sa avem

Intrebase un tatic aseara la sedinta de concursuri si doamna a zis ca totul cu rabdare si ea e adepta ca la cl I sa inceapa abia din sem II. De obicei se participa la Smart si Cangurasul. Oricum ne-a anuntat ca-s contra-cost ...BTW, cat costa inscrierea, cine stie? Orientativ?...si oricum ne roaga sa tinem cont si de sfatul ei. Adica daca vrem musai sa inscriem copilul treaba noastra dar daca ea considera ca nu e pregatit ne va zice...era ceva legat si de onoarea scolii, ma rog

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Iau foc deja...dar nu as vrea sa par o exagerata la scoala si sa fiu singurul parinte pe acolo....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Iau foc deja...dar nu as vrea sa par o exagerata la scoala si sa fiu singurul parinte pe acolo....

IAHIM - vaccinul ce se face acum e rapel la ROR pe care copilasul l-a facut la 1 an (daca l-a facut). Deci este anti: Rujeola, Oreion si Rubeola. Varicela n-are nicio treaba aici....si Bia a facut varicela (si eu o data cu ea...cand era in grupa mare).
Daca al tau copil e OK, nu e racit sau altceva stai acasa si nu-l stresa inutil...hai, fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Eveline,uita-te ce a scris si Flaviuta...Stiu ca este ROR dar poate sa nu fie trivalent ci tetravelent,adica sa fie si antivaricela...Oricum, 3 tulpini este mult,si fii-miu are un teren alergic(multe laringite la activ) ,nu mi-ar conveni sa-l inoculeze si pentru varicela,se fac 4 tulpini!

Oricum,cu riscul de a fi o mama deplasata ,ma duc pana la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza.
Pe noi nu ne-au anuntat de vaccin. O s-o intreb maine pe invatatoare de vaccin.
Azi dimineata iar am intarziat la scoala, caci fii-mea nu vrea deloc sa se miste mai repede dimineata. M-a enervat asa de tare ca i-am zis ca nu mai vede cadou de ziua ei.
Sta in pat, trage de timp, vine cu greu la bucatarie si sta pe scaun fara sa manance.
Si ieri si azi am ajuns la 8.05. I-am zis ca daca nu e gata o duc in pijama la scoala.
De maine o s-o trezesc mult mai devreme.

Mergi la inceput

IAHIM - eu garantez ca e trivalent si e doar ROR...
Tetravalent, si cu tulpina pt varicela gasesti contra cost in farmacii...daca gasesti. Asta de se face gratis in scoli e doar ROR.
Pentru linistea ta du-te la scoala
FLAVIUTZA a patit-o pentru ca fata era deja bolnava si organismul ei era destul de slabit caci lupta cu boala pe care o avea (rosu-n gat) si acum i-au mai intrat in organism si virusii astia de ROR... asta e incompententa medicului si asistentului de la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Flaviutza, sper ca sunteti mai bine. Are dreptate sotul tau, se cere scandal.

Uitati de frica unor faze d'astea, cand nu se tine seama de specificul copilului, am decis eu sa faca vaccinul la cabinetul pediatrei. Pai atata mi-ar mai fi lipsit, sa-l vaccineze pe stare de raceala.....

Iahim, cum a fost? Ai dreptate, decat sa stai cu grija, mai bine sa stea ei cu grija ca esti acolo si-i supraveghezi..... Mi-a placut ce-ai scris despre patinaj, eu am fost fan patinaj pe role . Fan inca mai sunt dar nu prea le-am mai pus in picioare in ultimii ani. Am incercat sa-l invat si pe Matei, ii place dar nu cred ca i se prea potriveste, el e un tip f calculat si prudent si aparenta instabilitate a rolelor nu prea e pentru el. Am tot zis ca ma mobilizez sa ma urc si eu napoi pe role poate-l stimulez, dar adevarul este ca are si alte activitati ...

Of, greut cu adaptarea asta, desi se trezeste usor dimineata tot se vaita de oboseala si proasta dispozitie. Azi, desi inca-l mai doare gatul, am zis ca-l duc la tenis, vorbesc cu antrenorul sa-l ia f usor, dar sa reia activitatea care-i place ca poate-i mai imbunatateste putin starea de spirit. Bine ca la scoala merge cu entuziasm.

In aceste conditii recunosc ca nu prea ma preocupa lucrul in plus si exersatul unor notiuni, Dna mi-a spus ca nu intampina probleme la nimic, sper sa-si reintre in forma cat de repede ca nu-mi place deloc toamna asta. Sambata cica plecam in vacanta si mi s-a turtit de tot entuziasmul, sper sa imi revin pana atunci.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Fetele din Bucuresti, unde gasesc bijuterii din argint la preturi bune?
Eu cumparam din magazinul B&B din Unirea, dar acum au niste preturi ca nu te mai poti atinge de ele.
Probabil ca n-o sa-i mai cumpar jucarii de ziua ei; o sa-i cumpar un lantisor de argint, ca isi doreste si nu mai are nici unul- a reusit sa le rupa pe toate.
O sa-i mai cumpar si carti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Iahim, rapel la ROR, noi a fost musai sa -l facem pe asta in acest format, Giulia fiind vaccinata cu Varilrixul suplimentar.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Flaviutza - m-a ingrozit patania voastra, este de neconceput , asistentele sau medicul de la scoala merita o sanctiune ... cel putin, sa se invete minte sa nu se mai joace cu vietile copiilor. Multa sanatate Alexiei ! Faceti reclamatie la directorul scolii ! da ce-i acolo, plan de consumat vaccinuri ?!! sa intepe copiii pe banda rulanta

Eu am primit hartiuta pentru acord, am semnat-o cu mentiunea sa ma anunte asupra zilei si orei sa fiu prezenta cand ii face vaccinul; asa am convenit cu Crina (are mare frica de ace, sange, spirt) ... plus ca inca mai are o tuse seaca, in tratament; ieri am vorbit cu asistenta, au comandat dozele si le asteapta sa soseasca.

Iahim foarte bine ca te-ai dus la scoala ! sa ne spui cum a fost !

eveline - costul examenelor este ceva in jur de 20 lei/examen, cred ca scrie si ei pe site, caut.

Mergi la inceput