Clasa I * 2011 - 2012 * [10]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Soleil

Roxana, sa vina Alex sa se joace cu Tiana ca fix la fel face! Cre' ca o sa dureze max 5 minute joaca

Cu mare drag. Sa vezi atunci dureri de burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce frumos ai scris despre patinaj, nici la noi nu se face, noi ii ducem pe copii de 3 ierni in parc unde se amenajeaza patinoarul, e fff frumos si mergem tot asa in gashca, vara pe role/biciclete, iarna pe patine.
despre dinti: avem molarii definitivi, sigilati.
4 incisivi centrali noi-nouti si frumosi si cam atat. se clatina un incisiv lateral jos, dar mai dureaza pana sa mergem la dentist la scos.

am sa scot si eu teste smart, mi se par si mie grele, sa vedem cand mai apucam sa le facem

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Fetelor,cati dintisori definitivi au copiii vostri?Al meu are doar incisivii de jos,tot strambi,si i se clatina un incisiv de sus...Este cazul sa apelez de acum la aparat dentar?

2, incisivii de jos (dar e adevarat ca nu avem nici 6 ani si 4 luni); iar la control "s-au descoperit" si 2 maselute definitive de care nici nu stiam ... ni s-a spus sa mai asteptam sa schimbe mai multi dintisori si pe urma e cazul de un control la ortodont, el decide daca avem nevoie de aparat sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Au picat toti 8 incisivii , dar de crescut n-au crescut toti pentru ca nu au loc. De masele nu stiu.
Cu aparatul dentar - depinde. A mea poarta desi n-au iesit toti, da' tocmai d'aia, ca n-au unde. Aia de-au iesit s-au insirat ca o pomana tiganeasca .

Io nush ce sa zic cu smarturile astea, o sa le tiparesc si le dau fetii sa vedem. Da' oricum, de unde sa stie ea ce-i aia rasturnatul lui 14?? Nici io nu stiam daca ma intrebai anul trecut .
Cand eram eu la scoala nu faceam nebunii d'astea...

Edit: ma scuzati, m-am uitat la alea pe semestrul II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

OK,m-am linistit in privinta dintilor...Si Adi are maselute definitive...Trebuie sa merg cu el la stomatolog,vad ca vorbiti de sigilare...

Da,mamagiuleiei,am scris asa pentru ca sunt indragostita de patinaj!Apropo de role...i-am luat si role...dar tot asa nu vrea sa-si dea drumul,nu are curaj...si nu stiu cum sa-l motivez.De placut simt ca-i place,dar nu are curaj...Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

iahim pentru ce ai scris despre patinaj.
Daca tot suntem la capitolul asta - stie cineva unde se pot lua cursuri de patinaj?
Ioana se tine bine pe patine, ii place, iar partea artistica e rezolvata; ma gandesc ca daca ar avea un instructor ar putea sa invete sa patineze frumos.

Pe mine deja ma ingrijoreaza oarecum dragostea pentru balet. O sustin pentru ca ii place asa de mult dar mi-e teama sa nu devina obsesie.
In decembrie vor avea spectacol cu Lacul Lebedelor; cum ea a fost trecuta recent la grupa de copii mai mari nu a reusit sa invete un anume pas (din dansul Lebedelor mici) pe care celelalte fetite, care l-au repetat mult, il stiu. Ei bine, in we m-a pus sa ii gasesc dansul pe net, s-a tot uitat la pas si apoi l-a repetat incontinuu pana a reusit sa il faca.
Admir atata perseverenta dar as prefera sa aiba acelasi interes si pentru romana si mate.
Azi mi-a zis mama ca a dat rasol cu temele ca sa mai repete un pic pasul inainte sa plece la balet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

este fenomenala, mie mi se pare extraordinara dedicatia ei pt balet.
si ce daca nu e la fel cu mate si romana, este fenomenala la balet nu multi au asa un talent si mai ales dedicatie, sa stii este un lucru enorm

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

iahim pentru ce ai scris despre patinaj.
Daca tot suntem la capitolul asta - stie cineva unde se pot lua cursuri de patinaj?

La Afi Palace Cotroceni, la patinoar sunt profesori tineri care predau cursuri de 1/2 sau 1 ora, individual sau in grup.

Felicitati pentru perseverenta micii balerine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Naty, este extraordinara pasiunea fetei, bravo ei. Si faptul ca e perseverenta la balet inseamna ca e perseverenta in general. Oarecum e firesc sa se focuseze pe ce ii place.

Apropos de preocupari diverse, ieri seara m-a uimit Alexandra cu ideea ei sa isi faca o editura de carti si sa le vanda de acasa. Zau nu stiu de unde are spiritul de intreprinzator. Si s-a pus fata pe scris pe vreo 5 coli o poveste "Zana cu parul de aur" pe care a si ilustrat-o. Apoi a capsat-o si a iesit o carte pe care eu cica trebuie sa o promovez. Cam greu ca sunt litere mancate si mici greseli , dar e o carte. Mi s-a parut absolut incredibila ideea si rabdarea cu care a scris si a desenat opera, dar s-a vazut placerea si entuziasmul. O sa scanez maine carticica (i-am facut azi o copie) si v-o arat.

Si cu titlu de amuzament, stiti cum a scris "din ce in ce"? "Din cen cen".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Naty,nu cred ca este obsesie pur si simplu cred ca o pasioneaza...este un lucru foarte bun,la scoala merg toti copiii,insa la balet,nu.Cred ca se simte speciala cand danseaza.Dezvolta-i potentialul si incurajeaz-o!

Mergi la inceput