Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 17
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Hai mei fata ca esti patetica cu subiectul asta! Culcate cu el si lasa-ne! Care e problema ta... ce crezi ca esti prima sau ultima?! Ce vrei de la noi? aprobarea?! zici ca esti frumoasa si desteapta...bravo tie! si? numai atat poti?! un amarat insurat care face o specializare cu copil acasa... vai ce impresionate suntem toate! nici macar nu ai fost in stare sa gasesti unu mai de Doamne ajuta... Nu inteleg de ce va bateti capul sa-i explicati ca asa nu se poate...nu e bine...a gasit si ea pe cineva sa o si voi sariti repede ca asa nu se face...chiar ca sunteti invidioase! |
ai dreptate! nu e nimic nou sub soare!
michelle
ego71 spune:
deci! subiectul nu-i cu nimic spectaculos. absolut deloc.nici personaja in cauza. faptul ca tine sa povesteasca acest episod pe aci iar voi sa va spargeti capetele cand pe ea o doare fix in dos... spune multe.
pana la urma,care e ideea? ca-i place unu' insurat,necajit si nefericit ca,vezi doamne are o nevasta..nepotrivita? huh! ar fi primul sau ultimul care cauta compatimire?sau ar fi prima sau ultima femeie care l-ar intelege? nu! atunci?
ceea ce ma amuza teribil este dorinta ei de a-si povesti aventura cu o nonsalanta ce se vrea naiva,ca pe o intamplare auzita in fuga sau citita dintr-o revista veche.
va provoaca si se distreaza copios. si?
va veni o vreme cand fraierii aia care-i stau prin preajma se vor satura de resturi si vor vrea un suflet adevarat,deschis si sincer. va veni o vreme cand se va simti obosita si singura,satula de oglinda care-i spune doar ce vrea ea sa auda.lasati-o sa mai viseze. mai are atat de putin timp
lucialu spune:
Emanouela,Nadaflorilor, danke!!!sunteti supereeeee!!!
Dahriana, jur ca nu te-am visat nicicand si nici tu nu ai pus poza pe aici. Imi explici si mie cum am putea sa fim invidioase dc nici macar nu ti-am vazut chipul menunat? Si chiar si ase chiar iti imaginezi ca toate femeile care citesc aici sunt Cloante?
eu sper ca astea sa fie naluciri vergine cu "zburatori" fie ei si colegi de serviciu. De ce te-am crede pecuvant? Pe cuvant in calitate de "Dahriana"? Noh acum te am pe cosntiinta...vai mie!
BlackCat4evR spune:
Super faza! De fapt a cerut sfaturi ca sa aiba pe cine da vina! Auzi, ca abia acum s-a ambitionat! (Asta e cea mai mare lasitate posibila)
LOL
Fetitza, omu' te-a facut din vorbe! Si tu ai picat ca o musca... uf, ce era sa zic, imi mai luam si averstisment degeaba!
Mai, fetelor, eu zic ca ne pierdem vremea pe-aici, hai mai bine sa dezbatem pe un subiect adevarat!
michelle-usa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dahriana
Ca m-a imbratisat brusc inseamna ca nu ma asteptam , a facut-o intr-un moment in care m-a luat prin surprindere. Daca tot cautati atata in cuvinte , macar sa le intelegeti pe deplin . Stiu ca romana e usor interpretabila , da nici asa. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
ba da,intelesesem f. bine.
a fost asa...ca-n filme.
michelle
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Invidia intre femei vad ca nu o sa moara niciodata . De ce as zice ca-s urata daca nu sunt . Eu apreciez o femeie frumoasa si nu spun niciodata din invidie ca nu ar fi . Nu inteleg de unde problema asta ? Chiar sunteti frustrate din cauza fizicului ( unele ? ) Daca eu ma simt bine in pielea mea si ma ingrijesc f mult ce are de-a face cu caracterul meu . Persoanele care arata bine sunt toate niste nenorocite si femeile care se imbraca bine o fac doar ca sa ia barbatii de la sotiile lor care miros a ceapa ? Exista si femei maritate f ingrijite si le apreciez f mult . Exista si femei maritate care si-au pastrat spatiul personal si se bucura de ele insele . Ce mentalitati pot exista ... incredibil ! Eu sunt asa cum sunt , am caracterul bun , rau , naiva , increzuta sau cum vreti voi . Nu cred ca e nimeni aici cu mult mai sus decat mine , dar omului ii e greu sa se uite in curtea lui , ca e mai mare curiozitatea pt a vecinului . Si critica cand incape ! Ca asa stim noi femeile sa facem din orice o tragedie . Pana la urma , am doar 24 ani , nu vreau sa ma marit ( desi cineva mi-a scis ca mi-as dori asa intr-un fel f ascuns sa port capot si sa miros a ceapa ) . Am ras copios dupa comentariul ala ! Exista cineva care ar da independenta , viata lejera , hainele bune pt un capot si un miros de ceapa ? Daca da , e tragic! Gatesc si o fac cu placere . Nu am nimic cu femeile care gatesc . A gati e o arta nu doar un mod de a supravietui pt mine . Deci care mama naibii e problema ? Ati sarit cu pusca sa trageti si inca stati in asteptare . Pai hai , FOC ! PS : babyblue nu-mi trimite mesaje private prin care ma incurajeaza sa devin o amanta priceputa , iar pe forum se da altceva , stati linistite ! Acum v-ati calmat ? A si apropo : Azi m-a imbratisat individul . Brusc si fara premeditari . Mai ce chestie ! Prietenia asta . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
dahriana, cand fara sa te intrebe cineva incepi sa insiri cat e sti de frumoasa, desteapta, curtata, adulmecata si altele, si asta in fiecare topic la care scrii, ai o problema.
mai ales atunci cand la topic nu se dezbat calitatile personale, cosmetice, moda, subiecte in care macar ai avea cum sa incorporezi aceste calitati fara sa se mire lumea.
Te-a imbratisat individul? woooooai!!!!!!!!!!!!!!!!! E ca si um te-a cerut in casatorie
Tu vrei sa pari femeia de acriera mare, tare, cruda, care calca sub tocuri barbatii, in schimb debordezi de naivitate.
Prietenele rad de mine ca sunt naiva si nu cred zvonruile ca X inseala, le dau tuturor prezumtia de nevinovatie, dar zau ca tu ma intreci. :))))))))
De unde ai tras concluzia a omul vrea nu doar sex? te-ai culcat cu el sa vezi daca te mai suna?
Chiar trebuie sa-ti dea cineva o palma peste cp ca s recunosti cliseul cu bietul sot care nu se intelege cu sotia, a fost nefericit si obligat sa s casatoreasca, nu mai fac sex de 1 an, ea il neglijeaza, ea nu e ce vrea el samd?!?!!!??!
Chiar crezi ca e ceva fantastic in agatamentul asta de la lucru? Pt. Dumnezeu, daca t ambalezi atat ca s-a dat un medic la tine, tu fiind fresh meat pe acolo, ce naiba faci mai tarziu?
ma asteptam la asa ceva de la studente, dar nu de la cineva care 6 ani de zile a cam vazut cu ce se mananca spitalul.
crede-ma ca nu esti singura si nici ultima.
Si da, tipul vrea doar sex.
Si nu, nu esti femeia care te crezi tu. Esti o fata naiva,ametita de noua lume in care se invarte. probabil peste 2 ani iti vei da seama de imaginea pe care ai lasat-o si vei constata ca te-ai maturizat.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.
michelle-usa spune:
Darhiana, esti la inceput de viatza.
tu crezi ca asa va fi mereu?
vei fi mereu tinara si frumoasa...viatza iti va oferi numai ce vrei tu...eehe...continua sa visezi ca nu mai dureaza mult si te vei trezi .
realitatea e ca, tineretea si frumusetea nu dureaza, prietenii te parasesc, sotul te inseala, boli exista...si lista continua.
mai trage cu ochiul la ce se intimpla pe aici si vei vedea ca viatza e grea pentru toata lumea.
nimeni nu scapa de greutati si nici tu nu vei fi scutita de ele mai ales daca ti le si cauti si le faci cu mana ta.
vorbim peste 10 ani sa ne povestesti prin ce ai trecut.
michelle
pearljam spune:
Dahriana tipul de relatie pe care il ai tu cu respectivul se numeste friends with benefits, f..k buddys si acum vii sa povestesti la un forum despre copii cum reusesti tu sa ajuti la distrugerea unei familii, si astepti sa te felicitam pentru asta??? penibil
Dahriana spune:
Nici n-am avut ceva cu omul si imi sariti la gat .
Vai pai se poate ?!
XIO , nu-s fascinata de o lume in care ma invart de 6 ani. Mi-a trecut fascinatia dupa primul an . N-are nici o legatura cu cercul in care este el sau eu .
Bine ca vrea doar sex . Asa ..si ?
Probabil o sa fie un sex pe termen lung avand in vedere ca o sa ne vedem vreo 2 ani de acum inainte destul de des .
Nu s-ar baga si nu si-ar risca minunata casnicie asa de florile marului .
Ca pana la urma nu ma cunoaste asa bine incat sa fie sigur ca nu ii sun maine sotia si ii trimit si ceva poze cu noi 2.
Pana la urma eu nu am absolut nimic de pierdut . El ...tot .
Dar nu e asta scopul meu , nici macar sa ma culc cu el nu-i scopul meu , dar m-ati amuzat si ambitionat incat o sa-l mai tin un timp in sah , asa pt ego-ul meu .
Multumesc de sfaturi . Acum am luat decizia potrivita.
Victoria_mami spune:
Dahriana, de femei proaste e plina lumea. Asa ca relax, pe cuvant ca nu esti singura amanta din lumea asta. Stai tu linistita ca nu te vrea barbatul asta insurat nici de frumoasa nici de minunata ce esti. Ca de desteapta sigur nu...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA