Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 16
emanouela spune:
papusa....ce te zburlesti asa???? si ce te infoi si ca un curcan???? nu zau? ne-ai mirosit??? si anume unde? ca sa stiu si eu, sa vad daca ai nimerit 'aroma'. stai relax si nu te mai zburli ca nu e nimeni invidioasa pe tine, chiar ne e mila, te compatimim....ai sa ajungi la varsta la care ai sa afli ca a ajunge cuiva sa-i fila mila de tine e groazniccccccc..... ideea e alta, pe care tu nu ai cum sa o prinzi....ca sa minti, tre sa fii ft destept, ceea ce nu e cazul tau....vii la inceput si ne povestesti cat esti tu de buna si corecta si ce afectata esti de trecut, blamezi amanta tatalui tau, pe parcurs incepi sa uiti ce-ai spus initial si incepi sa-ti dai cu stangul in dreptul si cu suturi clare in 'printzipii' si sa ne povestesti cat de sexoasa esti si 'minunata'...apropos, asta ti-o zici tu sau o mai zic si altii....deci revino-ti...deci , fetisoara....nu esti cu nimic mai prejos de amanta tatalui...ntz ntz, de decadereeeeeee
succesuri si multeeeee imbratisari
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana ..... A si apropo : Azi m-a imbratisat individul . Brusc si fara premeditari . Mai ce chestie ! Prietenia asta . ...Dahri... |
Vai tu, mor de invidie!
Cum brusc?!.. parca ziceai ca se tine de coada de ceva vreme ...sau o fi vorba de alta
fara premeditari?... nu tu ziceai ca si-a exprimat dorinta sa te imbratiseze nu'sh cate zile in urma ?!!!!... o fi iar vorba de alta...
Chiar asa, mai ce chestie si cu personalitatile astea multiple...fascinant!
Nina, 31s+,
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui Dahriana Invidia intre femei vad ca nu o sa moara niciodata . De ce as zice ca-s urata daca nu sunt . Eu apreciez o femeie frumoasa si nu spun niciodata din invidie ca nu ar fi . Nu inteleg de unde problema asta ? Chiar sunteti frustrate din cauza fizicului ( unele ? ) Daca eu ma simt bine in pielea mea si ma ingrijesc f mult ce are de-a face cu caracterul meu . Persoanele care arata bine sunt toate niste nenorocite si femeile care se imbraca bine o fac doar ca sa ia barbatii de la sotiile lor care miros a ceapa ? Exista si femei maritate f ingrijite si le apreciez f mult . Exista si femei maritate care si-au pastrat spatiul personal si se bucura de ele insele . Ce mentalitati pot exista ... incredibil ! Eu sunt asa cum sunt , am caracterul bun , rau , naiva , increzuta sau cum vreti voi . Nu cred ca e nimeni aici cu mult mai sus decat mine , dar omului ii e greu sa se uite in curtea lui , ca e mai mare curiozitatea pt a vecinului . Si critica cand incape ! Ca asa stim noi femeile sa facem din orice o tragedie . Pana la urma , am doar 24 ani , nu vreau sa ma marit ( desi cineva mi-a scis ca mi-as dori asa intr-un fel f ascuns sa port capot si sa miros a ceapa ) . Am ras copios dupa comentariul ala ! Exista cineva care ar da independenta , viata lejera , hainele bune pt un capot si un miros de ceapa ? Daca da , e tragic! Gatesc si o fac cu placere . Nu am nimic cu femeile care gatesc . A gati e o arta nu doar un mod de a supravietui pt mine . Deci care mama naibii e problema ? Ati sarit cu pusca sa trageti si inca stati in asteptare . Pai hai , FOC ! PS : babyblue nu-mi trimite mesaje private prin care ma incurajeaza sa devin o amanta priceputa , iar pe forum se da altceva , stati linistite ! Acum v-ati calmat ? A si apropo : Azi m-a imbratisat individul . Brusc si fara premeditari . Mai ce chestie ! Prietenia asta . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
care e problema? imbratisezi barbatul altei femei si nu vezi o problema in asta?esti pe cale de a distruge o familie si nu vezi o problema in asta?!
michelle
emanouela spune:
michelle...nu te obosi degeaba, n-ai cu cineeeee
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
Vai tu, mor de invidie! Cum brusc?!.. parca ziceai ca se tine de coada de ceva vreme ...sau o fi vorba de alta fara premeditari?... nu tu ziceai ca si-a exprimat dorinta sa te imbratiseze nu'sh cate zile in urma ?!!!!... o fi iar vorba de alta... Chiar asa, mai ce chestie si cu personalitatile astea multiple...fascinant! Nina, 31s+, |
Ca m-a imbratisat brusc inseamna ca nu ma asteptam , a facut-o intr-un moment in care m-a luat prin surprindere. Daca tot cautati atata in cuvinte , macar sa le intelegeti pe deplin .
Stiu ca romana e usor interpretabila , da nici asa.
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle-usa
care e problema? imbratisezi barbatul altei femei si nu vezi o problema in asta?esti pe cale de a distruge o familie si nu vezi o problema in asta?! michelle |
Cred ca m-am simtit provocata de parerile voastre cum ca el ar vrea doar sex si ca nu-s decat atat . Si cred ca am devenit curioasa sa imi demonstrez ca nu-i asa .
Mersi , m-ati ajutat mult
emanouela spune:
pfaaaaaaaaaaaa ce rele suntem si cum bagam noi puicute in patul unor barbati insurati....ne pricepem, e??????
ioanaiub spune:
Cred ca m-am simtit provocata de parerile voastre cum ca el ar vrea doar sex si ca nu-s decat atat . Si cred ca am devenit curioasa sa imi demonstrez ca nu-i asa . Mersi , m-ati ajutat mult "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
deci mergi mai departe, ai ceva de demonstrat ... si daca o sa-ti demonstrezi ca el vrea de fapt doar sex? vii cu coada intre picioare sa ne spui cum ai fost sedusa si abandonata?
si asta cu interesul stii cum e?
"barbatul e dator sa incerce, femeia sa refuze" ... dar cred ca el merge la sigur, din moment ce tu ai ridicat coada
crede-ma, nu da doi bani pe tine
nadaflorilor spune:
da, unii si cand primesc suturi in dos considera ca au fost mangaiati pe crestet...poate din cauza ca gandesc cu partea atinsa?!
nu te mai da corupta de "fimeile" rele de pe forum, tu aveai decizia luata de la bun inceput, ai vrut doar sa te lauzi, foarte bine...esti cea mai tare...
Nina, 31s+,
ela_04 spune:
Hai mei fata ca esti patetica cu subiectul asta!
Culcate cu el si lasa-ne! Care e problema ta... ce crezi ca esti prima sau ultima?! Ce vrei de la noi? aprobarea?!
zici ca esti frumoasa si desteapta...bravo tie!
si? numai atat poti?!
un amarat insurat care face o specializare cu copil acasa...
vai ce impresionate suntem toate!
nici macar nu ai fost in stare sa gasesti unu mai de Doamne ajuta...
Nu inteleg de ce va bateti capul sa-i explicati ca asa nu se poate...nu e bine...a gasit si ea pe cineva sa o si voi sariti repede ca asa nu se face...chiar ca sunteti invidioase!