Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 15
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Eu am spus pe pm si stiu eu de ce! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
eu insa nu am priceput de ce trebuie sa i dau pe pm sfaturi, eu dahrianei?
nu-s mama ei, nici sora ei.
sunt un om de pe forum, ca si voi, care o cunosc strict din prisma postarilor sale si ii raspund strict la intrebarile de pe forum. imi dau cu parerea si eu, intre doua cafele. n o iau aks. ca pana la urma, ce face ea cu viata ei, e strict problema ei.
iar de inteles, nu stiu cat o inteleg eu, adica nu cred ca o inteleg mai bine ca voi.:)
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
andacos spune:
Tu ai afirmat la un moment dat ca te regasesti in multe din trairile Dahrianei,de asta am spus varianta PM!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Mickyyy spune:
Vorba cuiva, subiectu' asta merge bine cu cafeluta de dimineata, numai ca prinsa cu trebi si citind pe sarite vaz ca trecu deja de pranz pana terminai eu cu lecturatul!!
Dahriana inca isi testeaza limitele, e la varsta cand nu ia viata in serios, ba mai mult, se amuza copios de sfaturile voastre. Cunosc cazuri de femei mult mai mature care au acelasi comportament ca el ai, deci la nici 25 de ani e chiar scuzabil. Va veni insa o varsta cand va descoperi ca cei din jurul ei care acum au aceeasi varsta si principii asemanatoare se vor aseza la casa lor, si isi vor schimba radical convingerile. Totul tine doar de ea, cat timp ii va lua ca sa o faca!
Abia atunci, in caz ca nu va fi gasit inca drumul bun in viata, sa va simti singura si neinteleasa, acum e inca buricul pamantului, e un motiv de lauda ca poate invartii barbatii pe degete, ca exista catelusi si infideli gata sa-i pice la picioare, iar ea e atat de "puternica" incat sa le reziste (indiferent ca e vorba de a rezista tentatiei sexului, sau a unei relatii serioase). Pentru ca da, ea in acest moment e foarte mandra de realizarile ei, reuseste sa ii tina pe amandoi in lesa, unul la propriu, iar celalat la figurat. Nu e usor sa ramai atata timp la stadiul de "confidenta" fara sa treci la cel de amanta, majoritatea barbatilor incearca o saptamana, doua trei, si apoi schimba tinta daca vede ca nu salta deloc coada. Ori ea a gasit exact unghiul potrivit pentru codita, cat sa-i starneasca apetitul individului, fara sa ii ofere insa ce asteapta el. E o realizare, char daca noi o luam acum in ras, iar ea nu pricepe de ce noi nu putem sa o admiram pentru arta deosebita de care da dovada!!
Nu are sens sa ne mai tocim degetele butonand raspunsuri, n-am reusi decat sa o starnim si mai tare, si pentru ca e suparata ca noi n-am priceput cat de "virtuoasa" e ea, acum nu face altceva decat sa incerce sa ne ia peste picior. Cand ramai in pana de argumente, sau pierzi teren, treci la mistouri ieftine sau rautati gratuite! O alta dovada de imaturitate. dar o inteleg, e varsta la care inca mai are voie sa faca asta, nu-i plang copii de foame acasa. Si in plus, individul respectiv daca are de gand sa o faca, o va face oricum, ori cu ea, ori cu alta, asa ca lasati fata in pace, din punctul ei de vedere nu greseste cu nimic!! Si cand zic "punctul ei de vedere", nu ma refer doar la modul cum vede ea problema, ci chiar la ea ca persoana, atata timp cat nu are alte obligatii, e problema ei cum isi traieste viata, si nu are nevoie de acordul nostru!!
J.D. spune:
Ce face Dahriana nu se numeste invartit barbati pe degete. Aia 2 fraieri din viata ei numai barbati nu sunt. Daca vrea sa vada ce puteri miraculoase are de ce nu incearca un barbat adevarat ? Pentru ca nu e in stare. De aia.
Finn Constantine 15.10.2009 si 12+
ego71 spune:
phaaaaai, ce subiect interesant! sa-ti stoarca lacrimi,nu alta!
intereseaza pe cineva subiectul? nu cred.ceva nou? nici atat! pentru ce l-ai postat aici? doar ca sa ai ceva.."interesant" de spus?
vezi-ti de treaba.fii amanta cui vrei,cu cati catei/oi/lupi vrei langa tine si gata.
te potrivesti cu respectivu'. pe ala il trage,chipurile,nevasta in jos, tu ti-o tragi singura.
ZIZOU spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy Vorba cuiva, subiectu' asta merge bine cu cafeluta de dimineata, numai ca prinsa cu trebi si citind pe sarite vaz ca trecu deja de pranz pana terminai eu cu lecturatul!! Dahriana inca isi testeaza limitele, e la varsta cand nu ia viata in serios, ba mai mult, se amuza copios de sfaturile voastre. Cunosc cazuri de femei mult mai mature care au acelasi comportament ca el ai, deci la nici 25 de ani e chiar scuzabil. Va veni insa o varsta cand va descoperi ca cei din jurul ei care acum au aceeasi varsta si principii asemanatoare se vor aseza la casa lor, si isi vor schimba radical convingerile. Totul tine doar de ea, cat timp ii va lua ca sa o faca! Abia atunci, in caz ca nu va fi gasit inca drumul bun in viata, sa va simti singura si neinteleasa, acum e inca buricul pamantului, e un motiv de lauda ca poate invartii barbatii pe degete, ca exista catelusi si infideli gata sa-i pice la picioare, iar ea e atat de "puternica" incat sa le reziste (indiferent ca e vorba de a rezista tentatiei sexului, sau a unei relatii serioase). Pentru ca da, ea in acest moment e foarte mandra de realizarile ei, reuseste sa ii tina pe amandoi in lesa, unul la propriu, iar celalat la figurat. Nu e usor sa ramai atata timp la stadiul de "confidenta" fara sa treci la cel de amanta, majoritatea barbatilor incearca o saptamana, doua trei, si apoi schimba tinta daca vede ca nu salta deloc coada. Ori ea a gasit exact unghiul potrivit pentru codita, cat sa-i starneasca apetitul individului, fara sa ii ofere insa ce asteapta el. E o realizare, char daca noi o luam acum in ras, iar ea nu pricepe de ce noi nu putem sa o admiram pentru arta deosebita de care da dovada!! Nu are sens sa ne mai tocim degetele butonand raspunsuri, n-am reusi decat sa o starnim si mai tare, si pentru ca e suparata ca noi n-am priceput cat de "virtuoasa" e ea, acum nu face altceva decat sa incerce sa ne ia peste picior. Cand ramai in pana de argumente, sau pierzi teren, treci la mistouri ieftine sau rautati gratuite! O alta dovada de imaturitate. dar o inteleg, e varsta la care inca mai are voie sa faca asta, nu-i plang copii de foame acasa. Si in plus, individul respectiv daca are de gand sa o faca, o va face oricum, ori cu ea, ori cu alta, asa ca lasati fata in pace, din punctul ei de vedere nu greseste cu nimic!! Si cand zic "punctul ei de vedere", nu ma refer doar la modul cum vede ea problema, ci chiar la ea ca persoana, atata timp cat nu are alte obligatii, e problema ei cum isi traieste viata, si nu are nevoie de acordul nostru!! |
lucialu spune:
Mickyyy, perfect de acord cu tine, cu doo mici exceptii: varsta ei nu prea mai e o scuza, adicatelea la ce a scos din ea pe aici...e de 16 ani! si a doua e ca depinde cum isi traieste tineretea asta, ca e numa una si se duce al naibii de repede, iar ce face acum poate sa-i dea toata viata peste cap. Adicatelea plusezi si iti incorzi muschii dar mai cu niscaiva simt, sa-i zicem dc nu discernamant, masura ori instinct de conservare. Parerea mea.
Si inca o chestie: sunt unele lucruri pe care ea le-a spus intr-o forma neortodoxa, denota cinism, rautate, un ceva nelalocul lui. Nu e de vina varsta pt asta si nici intamplarea cu tatal ei. Asa ceva nu este specific varstei. Inca mai vezi in roz, inca mai esti cu imunitatea la cote inalte incat sa nu te murdareasca z, y, z persoane sau intamplari.Totusi are o varsta la care in mare stie sa faca diferenta intre bine si rau, poate nu distinge nuantele, dar unde e clar bine si clar rau tre sa stie. Si nu ii pasa. Si cu tatal ei idem, acum ar cam trebui sa poata digera ce i s-a intamplat in copilarie. Sa o lase in urma si sa isi traiasca varsta si viata in genere.
Kari, multumesc
michelle-usa spune:
citind postul am inteles ca Dahriana vrea sa stie daca poate sau nu sa fie confidenta unui barbat insurat...dupa 15 pagini...nu mai stiu despre ce se vorbeste aici.
Raspunsul meu scurt e ca: NU e OK absolut de loc sa fie confidenta acestui barbat.
De ce? Pt ca el nu trebuie sa-si birfeasca nevasta iar ea nu trebuie sa isi piarda timpul ascultind vaicarerile lui (mai mult sau mai putin adevarate). Din asta ar trebui sa stie cu ce personaj are de aface.
michelle
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Chiar sunt minunata , dar nu ai cum sa ma cunosti . Daca nu as fi cum as reusi sa iau un barbat fericit din sanul familiei ? "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Vrei sa-ti arat "minunatele" care fac asta?
dahriana, ca sa facia sa ceva iti trebuie un singur lucru: un vagin. atat.
Am impresia ca nu esti singura posesoare.
vad ca tocmai ai terminat medicina, deci spsihiatria iti este inca proaspata. Esti o pers. histrionica, incerci mereu sa atragi atentia asupra ta si nu contenesti sa spui la fiecare 2 mesaje cat de "buna" esti tu si cum esti "doamna doctor".
Am o prietena foarte buna, frumoasa de pica, a fost ani buni intr-o relatie cu unbarbat cunoscut. Toata lumea era innebunita dupa ea, si pe fata aia nu am auzit-o data sa se laude sau sa spuna cat e ea de frumoasa. O faceau altii destul.
Daca iti spunea toata lumea de aici ca esti urata intelegeam sa te aperi, dar sa afirmi asta la genul "e buna mancarea de la KFC. Apropo, sunt frumoasa" arata altceva.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.
Dahriana spune:
Invidia intre femei vad ca nu o sa moara niciodata .
De ce as zice ca-s urata daca nu sunt . Eu apreciez o femeie frumoasa si nu spun niciodata din invidie ca nu ar fi . Nu inteleg de unde problema asta ? Chiar sunteti frustrate din cauza fizicului ( unele ? )
Daca eu ma simt bine in pielea mea si ma ingrijesc f mult ce are de-a face cu caracterul meu .
Persoanele care arata bine sunt toate niste nenorocite si femeile care se imbraca bine o fac doar ca sa ia barbatii de la sotiile lor care miros a ceapa ?
Exista si femei maritate f ingrijite si le apreciez f mult . Exista si femei maritate care si-au pastrat spatiul personal si se bucura de ele insele .
Ce mentalitati pot exista ... incredibil !
Eu sunt asa cum sunt , am caracterul bun , rau , naiva , increzuta sau cum vreti voi . Nu cred ca e nimeni aici cu mult mai sus decat mine , dar omului ii e greu sa se uite in curtea lui , ca e mai mare curiozitatea pt a vecinului . Si critica cand incape ! Ca asa stim noi femeile sa facem din orice o tragedie .
Pana la urma , am doar 24 ani , nu vreau sa ma marit ( desi cineva mi-a scis ca mi-as dori asa intr-un fel f ascuns sa port capot si sa miros a ceapa ) . Am ras copios dupa comentariul ala ! Exista cineva care ar da independenta , viata lejera , hainele bune pt un capot si un miros de ceapa ? Daca da , e tragic!
Gatesc si o fac cu placere . Nu am nimic cu femeile care gatesc . A gati e o arta nu doar un mod de a supravietui pt mine .
Deci care mama naibii e problema ?
Ati sarit cu pusca sa trageti si inca stati in asteptare . Pai hai , FOC !
PS : babyblue nu-mi trimite mesaje private prin care ma incurajeaza sa devin o amanta priceputa , iar pe forum se da altceva , stati linistite ! Acum v-ati calmat ?
A si apropo : Azi m-a imbratisat individul . Brusc si fara premeditari . Mai ce chestie ! Prietenia asta .