Confidenta unui barbat insurat

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Nici n-am avut ceva cu omul si imi sariti la gat .

Vai pai se poate ?!

XIO , nu-s fascinata de o lume in care ma invart de 6 ani. Mi-a trecut fascinatia dupa primul an . N-are nici o legatura cu cercul in care este el sau eu .

Bine ca vrea doar sex . Asa ..si ?
Probabil o sa fie un sex pe termen lung avand in vedere ca o sa ne vedem vreo 2 ani de acum inainte destul de des .
Nu s-ar baga si nu si-ar risca minunata casnicie asa de florile marului .
Ca pana la urma nu ma cunoaste asa bine incat sa fie sigur ca nu ii sun maine sotia si ii trimit si ceva poze cu noi 2.

Pana la urma eu nu am absolut nimic de pierdut . El ...tot .

Dar nu e asta scopul meu , nici macar sa ma culc cu el nu-i scopul meu , dar m-ati amuzat si ambitionat incat o sa-l mai tin un timp in sah , asa pt ego-ul meu .

Multumesc de sfaturi . Acum am luat decizia potrivita.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

wawwwww....wowwww...uauuuu...sunt 'fascinata'. si te-ai amuzat tare?????? ca eu sunt de-a dreptul cracanata de atata ras. mai dar sa stii ca suntem date draq
mai zi, mai zi....oricum nu ma intereseaza dar vreau sa stiu daca intradevar prostia nu are limite

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Nici n-am avut ceva cu omul si imi sariti la gat .

Vai pai se poate ?!

XIO , nu-s fascinata de o lume in care ma invart de 6 ani. Mi-a trecut fascinatia dupa primul an . N-are nici o legatura cu cercul in care este el sau eu .

Bine ca vrea doar sex . Asa ..si ?
Probabil o sa fie un sex pe termen lung avand in vedere ca o sa ne vedem vreo 2 ani de acum inainte destul de des .
Nu s-ar baga si nu si-ar risca minunata casnicie asa de florile marului .
Ca pana la urma nu ma cunoaste asa bine incat sa fie sigur ca nu ii sun maine sotia si ii trimit si ceva poze cu noi 2.

Pana la urma eu nu am absolut nimic de pierdut . El ...tot .

Dar nu e asta scopul meu , nici macar sa ma culc cu el nu-i scopul meu , dar m-ati amuzat si ambitionat incat o sa-l mai tin un timp in sah , asa pt ego-ul meu .

Multumesc de sfaturi . Acum am luat decizia potrivita.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

asta da,ego!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Inseamna ca toate suntem satisfacute .
Am aflat fiecare ce ne interesa !

Mergi la inceput

eu nu-s satisfacuta!!!!!!!
ma satisfrac mai greuuuu, ce vreiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

Inseamna ca toate suntem satisfacute .
Am aflat fiecare ce ne interesa !

...Dahri...

Eu nu. Mai vreau amanunte. Scriu aici o lista cu tot ce ma intereseaza? Sa lamurim tot, daca am inceput. Prima chestie ar fi unde a disparut Atlantida. Mai am si alte intrebari, toate stringente.

Mergi la inceput

Va las sa discutati problemele care vor aparea aici , intre membrii neprihaniti . Eu sunt o Maria Magdalena asa ca ma retrag in pacatele mele .

Macar am mai aflat ceva nou zilele astea .

Casnicii reusite va doresc ! Si nici o dama sa nu-si bage nasul in ele .
Si apropo : nu mai stati aici sa-mi cititi telenovela ca poate sotul are de lucru pe laptop cu vreo duduie si profita de faptul ca va concentrati aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Dahriana eu vreau sa te intreb sotia lui e urata???Nu are cariera profesionala??
Poate totusi te vrea pe tine nu??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Dahriana eu vreau sa te intreb sotia lui e urata???Nu are cariera profesionala??
Poate totusi te vrea pe tine nu??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Simt de la mare distanta tonul ironic.
Sotia lui nu e muma padurii , dar eu arat mai bine.
Iar referitor la cariera ei , ma abtin .
Daca i-a pus lui tot timpul piedici a fost probabil ca sa nu devina mult prea sus fata de nivelul ei si sa realizeze ca vrea ceva mai bun .

Deci totul tau ironic , ma lasa rece.

Mergi la inceput

adica ne lasi nesatisfacute????? NU SE POATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
honey....telenovelele astea le citim de la laptop, deci e la noi in manuta....da tu n-ai de unde sti, biata de tine
multumim pt interes...acu nu stiu pt cine e interesul asta, pt noiiii sau pt barbatii nostri "neglijati de niste fumei ce cetesc telenovelele unor puicute"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

PS: bre mai citeste si tu cine a fost Maria Magdalena, btw...iar bati campii si nici macar gratie nu ai

Mergi la inceput