Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 12
aadina spune:
Ziceai , in urma cu cateva pagini, ca esti mai buna decat sotia lui? De unde stii asta? Argumenteaza, te rog
Dahriana spune:
Depinde la ce se refera buna ?!
Sa zicem ca am o situatie profesionala si arat si mai bine decat ea .
E de ajuns ?
Dar nu cred ca asta conteaza asa mult totusi !
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Depinde la ce se refera buna ?! Sa zicem ca am o situatie profesionala si arat si mai bine decat ea . E de ajuns ? Dar nu cred ca asta conteaza asa mult totusi ! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Dahriana,nu te mai afunda singura in penibil!
Deja ai comportament(forumistic )de amanta cu patalama la mina!
Nu stiu unde tzi-au ramas principiile enumerate la un alt subiect,ca aici nu e nici urma de ele!
Pentru onoarea ta forumistica,ma rog,dea mai ramas din ea,cere inchiderea subiectului si vezitzi d eprincipiile enuntzate la celalt subiect!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
BlackCat4evR spune:
Eu cred ca Dahriana este un jucator impatimit pentru care nu conteaza atat de mult trofeul, cat vanatoarea. La 24 de ani (sper ca am socotit bine) e de inteles.
Dar stii ce, Dahriana? Parerea mea e ca sa f--i un mascul nu-i o provocare suficienta pentru tine (orice femeie poate daca vrea).
Asta chiar o poti face.
Eu in locul tau mi-as propune sa rezist, mi se pare un joc mai greu de jucat, si intr-adevar mi-as arata muschii, mai ales daca mi-am prins urechile, asa cum pari sa ti le fi prins tu...
Ei, ce zici?
My_Lady0091 spune:
"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."
nu am putut sari peste acest citat-e ca o oglinda a relatarii tale!
Am un singur sfat:lasa un loc de "buna-ziua" in urma ta si un strop de onoare!Lumea e mare..conteaza mult cum te distingi de turma!Fie esti Miorita, fie oaia neagra ori oaia balaie despre care ciobanii din bancuri cred ca-i dama fina si din generozitate si compasiune mai sta o tura!
Lumina-n suflet si coloana vertebrala iti doresc!
Postarea ta nu-si avea sensul decat daca, tu vrei si altceva fata de ce exista acum.daca nu ii incurajai comportamentul si gandirea individului prin comportamentul si gandirea ta...nu se ajungea aici, crede-ma!
degeaba duci tu masculii de nas daca te scalzi in aceeasi mocirla cu ei!macar ai inspiratia sa le dai directive de pe margine!
*Blackmoon Lady 24+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
citat din mesajul lui Dahriana Depinde la ce se refera buna ?! Sa zicem ca am o situatie profesionala si arat si mai bine decat ea . E de ajuns ? Dar nu cred ca asta conteaza asa mult totusi ! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
oh my goooooddddd
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Mik spune:
Ce subiect vulgar !
Inca un pic si o sa ne scrie ca ea poarta chiloti mai sexosi ca mamica bebelusului.
(scriu asta numai ca sa pot pune o stea).
emanouela spune:
subiectul ca subiectul...dar de autorrrrr
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Mik spune:
citat din mesajul lui emanouela subiectul ca subiectul...dar de autorrrrr mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Ei si tu acuma !
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui ILoey ceea ce spui: O frumusete de copil ! Facut din dorinta sotiei mai mult am inteles . El nu era pregatit si nu e nici acum . E stresat de plansul copilului , de sotie , de serviciu , de tot . ... e minciuna clasica a masculului care vrea sa impresioneze o femeie si sa o aiba in pat cu orice pret. Faptul ca spune asta despre copilul si sotia lui in descalifica.E un porc, in opinia mea.Fugi de el!!! Ar fi interesant sa il intrebi asa brusc:dar acum esti pregatit sa faci un copil cu mine?Dar din pacate si asta cu tine ar plange .... |
Spune-i sa-si impartaseasca gandurile cu propria sotie. Si sa-i spuna tot ce simte, ce gandeste, ce il streseaza, ce il face fericit, etc.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA