Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 13
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana ... E captivant jocul , cine spune ca nu e , incearca sa para un sfant/a ...Dahri... |
Eu nu vreau sa para o sfanta, dar pe mine m-ar face sa ma simt foarte inconfortabil un asemenea 'joc'. Sa nu mai spun vinovata... si fata de sotul meu si fata de sotia acelui barbat.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Dahriana "Partenerul " pe care il am langa mine e doar un tip pe care-l duc de nas de 1 an , dar nu avem practic o relatie si nu am avut niciodata . El inca spera ca o sa-i fiu sotie intr-o zi si e genul de om care s-ar pune in fata pustii daca ar fi nevoie , pt mine. Dar eu nu simt absolut nimic pt el si nu o sa simt niciodata cu siguranta. Sunt egoista, fara limite , stiu . Dar e ceva sigur . Pot apela la el oricand , e acolo neconditionat. Deci nu am o relatie - eu ma pot declara singura. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Nici nu am cuvinte la asa proba de egoism si rautate...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Rufus Spunea cineva aici ca se mira ca barbatii nu mai schimba placa, tot asta de atata vreme...ei bine, de ce ar face-o? Nu-i nevoie. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Exact! La ce sa strici un lucru care functioneaza foarte bine de cand e lumea?!
_
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Dahriana Da , s-a intamplat de aceea sunt asa . Cu un psiholog am vorbit ultima oara acum 2 ani . Si cred ca psihologul mi-a alimentat ego`ul si m-a facut sa devin dintr-o fata buna la suflet , o scorpie . Pt ca am pus si eu o data botu la cineva si de atunci la nimeni niciodata . Sunt narcisista , increzuta , cum vreti voi . Desi sustineti ca n-am incredere in mine e total eronat . Din contra am f multa ..prea multa poate ..de aceea nu am oprelisti cand imi pun ceva in cap. I-am spus ca vreau sa-i cunosc copilul si ca mi-ar putea prezenta si sotia pt a vedea cum reactioneaza. De copil a fost incantat sa mi-l prezinte , de sotia a fost putin mai reticent . Ori e ea f geloasa ..ori nu stiu . Nu sunt naiva , nu stiu de unde a reiesit asa ceva . Nu am zis niciodata ca el n-ar vrea sex sau ca ar fi vreun sfant . Dar cu siguranta nu vrea doar sex. Eu am inceput deja sa-l evit , elegant . Am inceput sa ma dau f ocupata si o sa vedem cum mai evolueaza lucrurile. Din pacate o sa ne tot intalnim mult timp pe la specializare . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Ticalosul ala de psiholog, ti-a spalat creerul si odata cu el si principiile alea sanatoase pe care le aveai.
Cat despre ca vrei sa-i cunosti copilul stii ce? Daca sotul ar lua copilul MEU sa i-l arate amantei, as fi in stare sa-l ranesc, RAU de tot. Sa se duca el la amanta cat vrea, dar copilul sa nu mi-l traga in mocirla lor!
_
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Dahriana ... Daca toate " confidentele " ar fi ca mine , ar exista mai putine casnicii esuate din cauza amantelor . Pt ca eu gandesc de 10 ori inainte sa fac ceva si cand are legatura cu un copil ma retrag oricat ar fi de interesant personajul . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Poti sa gandesti si de 20 de ori, ca tot prost gandesti.
_
VICTORIA
beshter spune:
Bre, duduca asta (sau duducu' asta) face misto de voi si voi o luati in serios.
Hai ma, sunteti femei serioase, cum puteti crede ca un asemenea personaj fabricat si artificial din crestet pana-n talpi e pe bune? A fost nevoie sa-i amintiti voi despre nustiucecatzel despre care a scris in pleistocen, ca ea precis uitase:))
Din doua una: ori e totul in capul ei - tot cliseul asta cu femeia maritata care nu se egzista sa tie un barbat langa fundul ei mare si lasat si imbracat in capot cu flori si putind a rantas:))) - ori face misto programat.
Pacat ca are vocabularul asa limitat - nu mai vorbesc despre structurile de fraza pen'ca judecand dupa propozitiile formate doar din subect si predicat si complet lipsite de subordonare, creca abia a invatat sa scrie si sa citeasca - m-as fi distrat mult mai tare decat am facut-o oricum.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
buli spune:
oh, Mihaelka, chiar asa am crezut si eu.
insa m-am uitat putin in urma si am ajuns la concluzia ca situatia e chiar grava si ca ea nu constientizeaza asta.
si, desigur, e mult prea aroganta ca admita ca are nevoie de o drastica reevaluare.
nah, fiecare, cum isi asterne, asa doarme. si, adult fiind, e responsabila pe de-a-ntregul cu ce face.
viviana spune:
Subiectu' asta a mers perfect cu cafeluta de dimineata.
M-am amuzat copios. E prima oara cand intalnesc o persoana debordand de o naivitate atat de complexa.
Parca traieste intr-un roman de Max du Veuzit modern.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mirela0521 spune:
dahriana cred ca joci un joc periculos in care te-ai afundat si nu mai distingi binele de rau. ti-ai asumat rolul de sfatuitoare fara sa stii ce implica, iar el isi joaca rolul de victima f credibil. nu stiu ce fel de barbati ai avut langa tine, dar tind sa cred ca nu ai avut barbati frumosi si puternici, tocmai de aceea nu te atrage "catelusul" pe care il tii langa tine. si cand in sfarsit iti da si tie atentie un fat frumos esti atat de magulita si de impresionata incat crezi ca ai valoare, ca esti scula de bascula, ca nu mai exista femei ca tine care sa invarta barbatii pe deget, crezi ca esti minunata, unica si ultima. ai impresia ca el nu isi mai poate trai viata fara tine, insa este total invers: tu nu iti mai poti trai viata fara el! el te joaca pe degete si iti spune ceea ce vrei sa auzi, sau tu interpretezi spusele lui cum iti place tie sa crezi. el iti arunca in fiecare zi care un zaharel, cate o informatie despre casnicia lui, iar tu imediat o prinzi din zbor si te agati cu disperare de ea crezand-o. crezi ca el este un diamant pe care numai tu stii cum sa il slefuiesti. te afunzi in propria mocirla si nici nu realizezi asta!
iar presupunerea cu lipsa verghetei este cat se poate eronata! arata disperarea ta de a te agata de orice amanunt pe care tu vrei sa il interpretezi dupa bunul plac.
si de ce sa ii cunosti sotia? sa faci comparatie si sa iti verifici/certifici calitatile fizice comparativ cu sotia? si copilul pt ce sa il vezi? sa ii arati ca ai si calitati materne? patetic!!!!!
ellej spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Bre, duduca asta (sau duducu' asta) face misto de voi si voi o luati in serios. Hai ma, sunteti femei serioase, cum puteti crede ca un asemenea personaj fabricat si artificial din crestet pana-n talpi e pe bune? A fost nevoie sa-i amintiti voi despre nustiucecatzel despre care a scris in pleistocen, ca ea precis uitase:)) Din doua una: ori e totul in capul ei - tot cliseul asta cu femeia maritata care nu se egzista sa tie un barbat langa fundul ei mare si lasat si imbracat in capot cu flori si putind a rantas:))) - ori face misto programat. Pacat ca are vocabularul asa limitat - nu mai vorbesc despre structurile de fraza pen'ca judecand dupa propozitiile formate doar din subect si predicat si complet lipsite de subordonare, creca abia a invatat sa scrie si sa citeasca - m-as fi distrat mult mai tare decat am facut-o oricum. Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
SAU de fapt isi doreste capot si bigudele cu aroma de rantas si n-are parte decat de cariera, libertate, dixtractii si frumusete (life sucks, fir-ar)
Asta e ca in bancul cu anuntul la mica publicitate "Tanara, frumoasa, studenta, nu beau, nu fumez, am o masina beton, casa cu 12 camere, parinti bogati, nu vreau nimic, doar ma laud"