Confidenta unui barbat insurat

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana
Mi-a spus doar ca el are niste idealuri pe care nu si le-a atins din cauza ei , si mi-a spus ca el e mai glumet , ambitios si ea e mai seaca .

Nu ii iau apararea , dar nu-l consider un magar , un nenorocit, ca pana la urma nici nu mi-a propus sex , nici nu si-a barfit sotia .

...Dahri...

Adica asta nu e barfa? O trateaza pe nevasta-sa de seaca, limitata si povara la casa omului si tu ne zici ca el e un dragalas si o bomboana cand vorbeste despre ea ?

Mi se pare ingrozitor de meschin si egoist sa vobesti asa despre tovarasul de viata cu un strain oarecare. Inteleg sa te amuze "vanatoarea" cand respectivul merita cat de cat deranjul. Dar nu e decat un imatur cu un caracter indoielnic.

Inteleg insa ca nici pe tine nu te preocupa prea mult corectitudinea fata de partener sau fidelitatea asa ca... have fun cu musiu distractivu' :) Si faptul ca ti-ai luat o teapa sentimentala (toti ne-am luat-o macar odata) nu justifica egoismul si promiscuitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:

Nu pot sa-i spun nici elegant nici mai putin elegant ce sa vorbeasca despre sotia lui . Poate a vrut sa se destainuie . Nu a vorbit-o de rau , deloc.

...Dahri...

nu, dar ai putea sa-i spui ca nu te intereseaza sa discutati despre ea.

enfin, tu stii foarte bine ce faci, cred ca nu poti sa "te lauzi" printre cunoscuti si ai ales metoda asta.

cat despre "relatia" pe care o ai acum, nu pot spune decat: nasol de tine :(
si frustrant, intr-adevar, dar solutia pe care ai ales-o nu-i aia buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e clar ca si tu vrei si te mananca....de asta ti-a si placut maxima lui Groucho Marx, esti gata sa-ti schimbi imediat principiile. tu ce vrei de fapt si de drept? sa-ti spunem ca faci bine, ca vad ca daca ti se spune ca faci rau si ca te inseli amarnic in ceea ce crezi, sau mai bine zi in ceea ce te amagesti sa crezi, venind cu argumente si contra argumente nu e bine. e un cliseu atat de clasic cu un final trevizibil...si anume, daca nu iei masuri ai sa ajungi amanta

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

ea isi doreste acest subiect pe prima pagina printre subiectele principale, se foloseste de cei care posteaza pentru a-si atinge acest scop.... ea crede sau stie cu siguranta ca sotia minunatului mascul e membra a acestui forum si spera ca daca va citi aceast subiect ii va pica o data cu fisa si telefonul si cabina....

poate ca intradevar nu il vrea, dar nu ar deranja-o daca ar stii ca a bagat zazanie bine intre cei doi...e razbunarea ei pentru ca taticu a parasit-o pe mamica acum 24 de ani

ps. se prea poate ca povestea sa fie cusuta cu ata alba si/sau de alte culori, o fi totul in mintea ei afectata de egoism si narcisism...

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

oooo, daaaa....sa stii ca la asta nu m-am gandit...si-ar fi trebuit, pt ca specifica din start ca 'e posibil' sa citeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

portocalia

*Blackmoon Lady 24+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

n-am mai vazut demult un subiect asa de josnic.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

ea isi doreste acest subiect pe prima pagina printre subiectele principale, se foloseste de cei care posteaza pentru a-si atinge acest scop.... ea crede sau stie cu siguranta ca sotia minunatului mascul e membra a acestui forum si spera ca daca va citi aceast subiect ii va pica o data cu fisa si telefonul si cabina....

poate ca intradevar nu il vrea, dar nu ar deranja-o daca ar stii ca a bagat zazanie bine intre cei doi...e razbunarea ei pentru ca taticu a parasit-o pe mamica acum 24 de ani

ps. se prea poate ca povestea sa fie cusuta cu ata alba si/sau de alte culori, o fi totul in mintea ei afectata de egoism si narcisism...

Nina, 31s+,

Ma faci sa rad .
Si nu pot sa cred ca iei in ras faptul ca familia mea a fost distrusa de o amanta.
Daca as vrea sa ma razbun , as face la fel si m-ar durea fix undeva de toate sotiile , copii si tot.

Si nu stiu daca sotia lui e membra pe DC . Am banuit doar avand un bebe si site-ul fiind foarte cunoscut .
Deci nu trageti concluzii aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Nina, 31s+,

Ma faci sa rad .
Si nu pot sa cred ca iei in ras faptul ca familia mea a fost distrusa de o amanta.
Daca as vrea sa ma razbun , as face la fel si m-ar durea fix undeva de toate sotiile , copii si tot.

Si nu stiu daca sotia lui e membra pe DC . Am banuit doar avand un bebe si site-ul fiind foarte cunoscut .
Deci nu trageti concluzii aiurea.

eu nu iau nimic in ras, tu esti cea care a facut-o deschizand acest subiect si mai ales etalandu-ti si sustinandu-ti principiile "sanatoase"

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

in nici un caz nu amanta ti-a distrus familia ci tatal tau, in principal, cu o mica contributie a ei, manifestari de disponibilitate...ceea ce faci si tu. pt ca vii aici si pui 100 intrebari cu 300 raspunsuri si 500 justificari pe care le aduci, nu te disculpa absolut deloc. in mom in care tu, vrei ca acel om , sa-ti fie doar amic/prieten, asa ramane si nu-ti mai cauti scuze, ii/iti cauti justificari si nici nu mai pui 100000 intrebari pt ca stii exact ce vrei....dar tu....ce faci?! ce-am zis, te mananca si-ti si place

Mergi la inceput