Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

yaia - ma refeream la eliza...

Scuze, eu nu am fost pe faza. Sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Tic-tac, tic-tac....au mai ramas cateva clipe pana schimbam clubul, sper sa ramanem acealeasi mamici tinere, vesele si gata sa spunem prezent la strigarea catalogului.....nu o sa strig azi catalogul, am chiulit si eu, nu indraznesc... dar, sper sa fim din nou prezente, gata sa ne bucuram impreuna de alte momente fericite din viata papanashilor si dulcetelelor, de ce nu si din viata noastra. Chiar si atunci cand lucrurile nu sunt asa cum ne dorim, sper sa gasim in continuare acel sprijin, macar moral, pentru a trece peste greutatile care ne incearca.

Spun "La revedere" scutecelor si sa ne reintalnim numai cu momente fericite "In floarea copilariei".

Va multumesc ca existati si ca am putut sa petrec acesti 4 ani minunati alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

si eu , si eu la ora adevarului

aveti un loc special in inima mea ! Sunteti familia mea marita si sunt tare mandra de ea ! Multumesc pentru ca existati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Asa, fete dragi, asa va vreau... Iesiti din umbra si nu ratati sansa de a spune la revedere 'scutecelor'

Au fost 3 ani minunati aici, 3 ani in care am vazut impreuna cum au crescut frumoasele printese Dulcetzele si mandrii voinici Papanashi ( isabeluta, ai remarcat cred ca mi-am permis sa folosesc titulatura din mesajul tau ). Am fost alaturi la bine si la greu, am invatat impreuna sa fim MAME si mai ales PRIETENE.
Va multumesc pentru tot ceea ce mi-ati oferit in acesti ani, datorita voua viata mea e mai frumoasa si mai bogata - asa cum marturisea mai demult carpatina, sunteti familia mea extinsa si va iubesc pe toate si pe copiii vostri . Sper si eu sa ajungem sa pasim impreuna in 'Clubul soacrelor dulci si acre'

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Pffff, nu-mi vine sa cred!! Aveam si eu chef de-o barfa ieri si-am adormit adormind fetele. Off, off. La capitol aniversar, of. Cum am ajuns.

Azi m-am trezit de la cinci, merg in excursie cu Erika. Si m-am trezit asa cu noaptea-n cap sa pregatesc lunch box-ul. Aveam o idee asa frumoasa, un lunch box decorat cu animale. Dar ieri am fost nevoita sa lucrez pana tarziu si n-am mai ajuns la cumparaturi Sunt asa trista, vroiam sa ii fac ceva deosebit, si asa se intampla o singura data pe an...

Nu v-am spus, ieri cand a iesit de la gradi, s-a luat la joaca cu o prietena, a inceput sa alerge, eu ma tineam dupa Lisa, sa nu sara in strada, ca are asa o mare placere sa-mi faca inima sa se opreasca ( s-a intamplat de doua ori sa tasneasca in mijlocul strazii cu ambii parinti aiuriti langa ea) Era deja intuneric si-o vad pe Erika la vreo 20 m inainte, pe burta. N-ar fi fost prima data cand se loveste, de data asta insa si-a pleznit barbia de trotuar si s-a ales cu o plaga cascata de vreo 5-10 mm adancime. Am avut noroc cu o mamica care statea in apropriere si ne-a adus dezinfectant si plasturi. Erika a facut un circ imens. Ma framanta totusi o intrebare, de ce oare nu s-a aparat din reflex cu mainile in timpul caderii?!

In fine, acum e bine. Impiedicata lu' mama Ma duc sa-i fac bento ala, sa arat ca sunt si eu mama.

Carpatina , aici s-ar zice yoroshiku onegaishimasu. Dar cum acum nu-mi sta mintea la tradus, iti multumesc ca te ocupi de mutarea la jeansi!

Va imbratisez pe ultima suta, desi am lipsit cam mult!

Mergi la inceput

gabitz, nu te-am uitat. AM fost tare prinsa cu petrecerea bebelusilor si apoi cu boala Irinei . Promit ca ma mobilizez sapatamana asta si sa rezolv felicitarea Elizei. Din pacate mi s-a busit laptopul si nu mai am acces la fisiere, inclusiv la pozele mele De aceea trebuie sa refac felicitarea.
Stiu ca am ramas restanta si fata de fetele din diaspora...

carpatina, nu mi-a mai iesit surpriza - din pacate cea surprinsa am fost eu, pt ca trebuia cineva sa-mi dea ceva si din pacate ceva-ul ala nu a fost asa cum am dorit eu . Sa imi revin putin si am sa ma ocup personal de problema respectiva. Si cred ( sper ! ) ca rezultatul nu o sa va dezamageasca.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Ce facem, asteptam trecerea la 'Floarea copilariei' ca la Revelion ?
Ciocnim si un pahar de sampanie virtual ?

Mergi la inceput

Hehehe, tocmai am tras cu ochiul dincolo sa vad daca s-a apucat carpatina de treaba
Cred ca asteapta miezul noptii - ai grija duamna draga, sa nu adormi in exercitiul functiunii
Eu o sa pandesc pe aici - deocamdata ma duc sa mananc ceva, emotiile astea asa mi-au facut o foameeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ce facem, asteptam trecerea la 'Floarea copilariei' ca la Revelion ?
Ciocnim si un pahar de sampanie virtual ?

Ciocnim, ciocnim!

Luy, sanatate puiutilor! Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am scris asa lung de pe telfon dar am pierdut...

Reiau.

Dragele mele, cind m/am alaturat voua la vreo 2 luni de la nasterea Dariei nici nu visam ca am sa ajung la mii de mesaje sau ca o sa imi deveniti atit de dragi.

Va multumesc pentru sustinere, pentru m/ati citit desi deseori descriam o satre sau o intimplare care nu erau strict legate de copii.

Eu sper sa ne reintilnim si in viata reala cit mai des pentru ca intilnirile cu voi sunt minunate si inseamna mult pentru noi mai ales ca suntem mai mereu departe de casa.

Sper sa impartasim mai departe magia, privilegiul si bucuria de a fi mame, realizarile si fericirea copiilor nostri.

Mergi la inceput