Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Marryan, nu pot sa cred ca la suflu de gr. 1 ti au recomandat operatie...

mie medicii mi au zis clar ca nu e nicio problema si se traieste bine mersi chiar si cu suflu sistolic.la cardilog mai mergem peste 6 luni. asa ne a chemat...intrucat suflul e functional (inima e sanatoasa). Eu nu mi as opera copilul pentru suflu in veci si pururi...

tie ce ti au zis? Care ar fi motivatia unei operatii in caz de suflu functional cum e si la valeria?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

oana sunt deaceeasi parere cu tine, eu am sa fac monitorizarile lunare, si am sa cer mai multe pareri de la medici cardiologi faorte buni din tara, deja am prg la inceput de noiembrie, nu am sa fac interventia din ceea ce am citit pe net, se poate inchide si la 1-2 ani si la 6 ani ba chiar, mai bine aleg sa o supraveghezi decit sa merg pe mina lor la operatie

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Eu am o lumina de veghe in camera. Nu stiu daca e bine sau rau, dar eu personal nu ma simt confortabil sa deschid ochii noaptea si sa fie intuneric bezna.

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

intrebare tuturor: faceti intuneric total in camera noaptea¿ ca eu mai las pe hol lumina aprinsa, si usa deschisa...dar cred ca fac rau...

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Multam fain:)
Pana la urma Dimitris s-a trezit sa manance la 5 ore jumate de la masa anterioara O fi avut si el o noapte grea

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Kora nu te ingrijora, eu spre ex la inceput tot asa numaram orele cind doarme cind maninca si observam ca doarme si 4-4.5 ore apoi minca si toata ziua minca si dormea fara ore de veghe, nu cred ca e prblema, relax acum Valeria papa la 2 ore nu ca mar deranja dar nu reusesc mai nimika sa fac prin casa asta e unica problema

Mergi la inceput

am o durere de cap ingrozitoare, de nesomn. azi noapte am dormit vreo 2 ore doar. Iannis a fost agitat ca am fost ieri la dr endocrinolog cu el si l-o fi marcat vizita, desi nu i-a facut altceva decat l-a masurat, cantarit si in rest am vb cu dr. dar ceva l-a marcat ptr ca la ora 23.30 inca nu dormea, si ba vroia cu mami, ba cu tati, ba la bebe mic, ba apa, ba pipi, ba una ba alta.

asa ca va citesc din urma si revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Kora - ce a zis dr? E bine Iannis, asa-i?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Marryan, nu chinui copilul cu doplere luna de luna...relaxeaza te, fa i la 6 luni.

e cunosc o tipa care si a descoperit suflul la 20 de ani
i se facuse rau de la caldura si taica-su, fiind cardiolog(da, cardiolog in bucuresti) i a facut un eco si apoi a trimis o acasa. e vorba de fata vecinilor mei (de la mama de acasa). Imagineaza ti ca daca era de operat...omul e cardiolog totusi...

deci, linisteste te! Fetita nu are nimic!si noi speram sa se inchida, dar daca nu ...o sa avem mai multa grija cu efortul si racelile si gata. asta sa fie singura problema. sa ne fereasca dumnezeu de altceva cu adevarat grav...

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Am uitat sa mai zic ceva: stii ca pe fondul unei raceli puternice la un copil care nu are suflu...poate debuta?...adica n ai avut niciodat , ai racit zdavan si poc te ai pricopsit cu un suflu...

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

nanna , si T are ambele labute spre interior
am fost si noi la ortoped , momentan nu facem nimic altceva , doar masaj
sunt curioasa ce va zice si voua

EDIT : la ce dr mergeti si unde ?

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Marryan, nu chinui copilul cu doplere luna de luna...relaxeaza te, fa i la 6 luni.

e cunosc o tipa care si a descoperit suflul la 20 de ani
i se facuse rau de la caldura si taica-su, fiind cardiolog(da, cardiolog in bucuresti) i a facut un eco si apoi a trimis o acasa. e vorba de fata vecinilor mei (de la mama de acasa). Imagineaza ti ca daca era de operat...omul e cardiolog totusi...

deci, linisteste te! Fetita nu are nimic!si noi speram sa se inchida, dar daca nu ...o sa avem mai multa grija cu efortul si racelile si gata. asta sa fie singura problema. sa ne fereasca dumnezeu de altceva cu adevarat grav...

Doamne iti multumim!

oana stii ma incurajeaza mesajul tau, am sai fac la 3 si la 6 si vedem mai tirziu.... sper sa ne fereasca bunul Dumnezeu de ceva grav si rau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

nanna , si T are ambele labute spre interior
am fost si noi la ortoped , momentan nu facem nimic altceva , doar masaj
sunt curioasa ce va zice si voua

EDIT : la ce dr mergeti si unde ?

_

bb T. 28.08.2011

vad ca mai sunt bebei cu picioruse strambe de pozitie...si a mea il avea pe sangul stramb. vad ca si a revenit frumos la pozitia corecta. cand o sa ii fac eco pt displazia de sold am sa intreb si eu ortopedul daca e ok acum piciorusul.

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput