Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

marryaN maine mergem iar la oftalmolog. Se pare ca la noi e calul infundat si nicidecum conjunctivita. Acum o sapt. s-a trezit 2 zile la rand cu pleoapa umflata si rosie si e si horcaita iar eu mucisori nu scot deloc.Asa ca orl-ista ne-a trimis la oftalmolog sa nu fie horcaiala asta infectia de la ochisor. Vedem maine ce ne face.

Noi avem botezul pe 22 adica sambata si am emotii sa fie bine ca mi-e teama de frigul asta.

Mikka a mea ca e mai mare si tot numai in brate sta chiar si cand doarme.Daca o las jos plange...................rau tare. Nu mai zic ca si in brate ii place s-o tin la verticala si plimbata.

Sei de care sac de dormit ai? Ce bine iti doarme pitica.

Eu am am 22 grade in casa si o imbrac in body cu maneca lunga si salopeta peste, iar seara invelita in paturica groasa.

mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003

camady's baby

Camady imi pare rau ca Evei nu ia tercut mucisorii si hircie, o sa fie bine ai sa vezi, si eu am emotii pentru botezul de duminika sper sa fie timpul bun, iar in biserica eu am rugat sa faca cald.
Sa ne zici ce ti a zis oftal mologul

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor mai stiti ca va povesteam ca ne luam un apartament intr-un bloc nou?Ei bine l-am luat si au inceput sa lucreze la el si intr-o saptamana este gata.In noiembrie o sa mutam la casuta noastra Avem si centrala si atunci o sa-i fac ghindutei 24 grade in camera(este cel mai bine) si o imbrac mai supbtire.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Rach felicitari pentru noul apartament sa va fie de bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

RACH .. felicitari pt ap... da detalii cate cam? etaj? sa stim cum te vizitam ... citeam in cartea Mamma si copilul , ca in cam copilului trebuie o temp de 18-20 grade .. Noi la 24 grade facem bubite de caldura si ii transpira fruntea, mie imi place caldura ... ea insa se simte bine pe la 22 ..
Mainile reci am obs ca nu le mai are noaptea de cand o culc in sac

LORE.. si noi avem 4 suzete , nu o ia deloc in gura, una singura a acceptat-o pentru 3 zile.. iar tetina bibe e mai rea ca suzi.. adk nu numai ca o arunca dar plange si isi face greata.. mama tot imi zice sa o invat cu bibe in caz ca trebuie sa las fta cu cineva , insa nu vreau sa-mi chinui minunea.. de foame in caz ca plec accepta ea bibe...

Fetelor voi aveti frisoane? ma trezesc noaptea la 23 grade , cu pilota si patura pe mine si imi e frig si sunt gheata, f greu ma incallzesc.. ce o fi asta?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Sei esti o fericita ca doarme pitica atita offf ce nu as da sa doarma si amea , mai ales acum cind am migrenele de toamna si mor de dureri de cap si sunt si singurica cu fata, mai si ametesc zdravan

frisoane poate fi de la temperatura interna a corpului ridicata, nu ai racit cumva? ai grija

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corivio

Ziua buna!
Am intrat sa va spun ca pe 30.09 ora 18.55 am nascut-o pe Madalina Maria.A avut 2500 g, apgar 10 si am nascut prin cezariana.
Suntem de 2 saptamani acasa si inca ne mai acomodam una cu alta.Laptic este, dar cateodata suntem mai lenese si nu vrem sa luam sanul.Asta cred ca in mare se datoreaza si biberonului din spital;eu am avut mici complicatii si revenirea mea a fost mai lunga.
In rest suntem bine, fericiti si un pic zombi de nesomn.
Intru sa mai cer sfaturi, va citesc , dar nu intotdeauna apuc sa si scriu.
Va pup pe toate si pe bebelusi.

Corina mami de Madalina

Corina felicitari pentru strugurasa, sa fie sanatoasa si necolicioasa, tie refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc Marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare dragi mamici

Raportam si noi dupa controlul de la o luna 4.400 gr, 55 cm si nota 10 primita de la dns dr.
Am insa si o veste proasta, Inez s-a nascut cu piciorusele curbate in interior, inclusiv talpitele, mai pregnant de vede la dreptul, i-am facut masaj dar nu a facut minuni, asa ca pediatra ne-a dat trimitere la ortoped. Vom merge azi la control, habar nu am ce poate sa ne recomande, imi e tare teama sa nu trebuiasca sa o punm in ghips . Voi reveni maine cu vesti.

Mamicile de fetite, voi faceti eco de sold bebelinelor? Unii dr sunt de parere ca trebuie facuta obligatoriu pe la o luna juamte, deoarece unele dispalzii de sold nu sunt detectate la controlul "ochiometric". Ma bate gandul sa ii fac si eu, desi poate ca e exagerat.

Sei - eu am frisoane, insa doar noaptea, cand ma trezesc la papa de la ora 2-3. La inceput am crezut ca e frig in camera, insa acum cu caloriferele arzand am aceeasi senzatie. Cred ca este carenta de vitamine, magneziu, ceva. Cu atat mai mult cu cat eu nu mananc mai nimic, iar tu ma gandesc ca si alaptand poate ai un aport mai scazut de vit.

Eu am in casa max 22 grade si tin fata imbracata cu body cu maneca lunga si pantalonasi subtiri, de bbc. Noaptea o invelesc doar cu o paturica subtire. Uneori la mesele de noapte o tin invelita in paturica. As vrea sa o invat sa nu fie prea friguroasa, dar recunoasc ca si de raceala imi e teama.

Va pup!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Voiam sa va mai itnreb ceva: voi aveti jucarele, zornaitoare pentru bebei? Dar carusel montat pe patut le-ati pus? Parca Sei se interesa de curand. De care le-ari luat, sunteti multumite? Eu nu am luat nmk de joaca pt Inez si ma gandesc ca se apropie vremea sa vada mai bine si sa fie interesata de ce e in jur.

Am fugit la dr!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

felicitari idanuca, corivio
bravo rach pt ap. sa-l stapaniti sanatosi.
jade, oana, sa va iasa botezul super!
mika, fac si masaj si degeaba, daca nu il golesc ma trezesc cu noduli...
seidana, nu erau mai tensionati decat de obicei. acum la 12 m-a molfait o ora la ambii sani
eu sunt cam franta ca-i bolnava nepoata-mea si mamaie merge vreo 6 ore dim si sta cu ea pana vine ta-su de la servici si raman eu singura dupa ce noaptea e tura mea, iar bibi de la 8-9 la 13 are okii cascati si mai are si un pic de colici.
ce mult dorm bebeii la voi, lena si seidana si ce faceti cu sanii in timpul asta? va mulgeti?
mie cel mai mult mi-a dormit 5 ore legate.
natalia, ce bine arati! cum reusesti mai? cred ca alergatul dupa 3 copii, nu? :)
eu folosesc veioza de veghe noaptea.
prost e ca s-a invatat in pat sa doarma, acum tot incercam sa o reinvatam in patut....

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Marryan, nu pot sa cred ca la suflu de gr. 1 ti au recomandat operatie...

mie medicii mi au zis clar ca nu e nicio problema si se traieste bine mersi chiar si cu suflu sistolic.la cardilog mai mergem peste 6 luni. asa ne a chemat...intrucat suflul e functional (inima e sanatoasa). Eu nu mi as opera copilul pentru suflu in veci si pururi...

tie ce ti au zis? Care ar fi motivatia unei operatii in caz de suflu functional cum e si la valeria?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici,sunt la surioara si nu va pot spune ce bine e (nu am semnul exclamarii,l_a scos nepoata).
Copilasii dorm,o sa le fac poza sa vedeti cum dorm toti trei ,de-a latul patului.
Zubi daca Ayan se simte bine mai subtirel imbracat,lasa-la asa, dar sa verifici daca nu ii e frig
Seidana nu mai cauta fetei diverse defecte mamico.Si daca Doamne fereste ar avea ceva,sau ar pati ceva vreodata nu o vei iubi mai putin,asa ca relax , lasa testele pe mai tarziu ,la timpul lor.
Copilasii sunt unici,fiecare se dezvolta in ritmul lui .Eu nu stiu daca e chiar gangureala ce face fata mea,dar cand zambeste ,uneori,scoate si sunete precum"ghhhhhhhhh" sau "aaaaa" ,eu la asta zic gangureala.De gangurit bine or sa o faca mai tarziu,cam peste o luna-doua.
Hai,,bucura-te de fiecare gest al fetitei asa cum si atunci cand vine. Nu iti mai face fel de fel de ganduri .
Dbunyy la spital mi-au spus sa nu fac intuneric total in camera ca sa o vad daca varsa sau isi trage ceva pe fata,si daca e pe o parte sa fie cu fata la mine. Eu sting bec,tv,tot,silas jaluzeaua trasa putin,sau deschisa,sa intre lumina de afara,si imi e de ajuns, ii disting bine trasaturile si loculunde sta,adica imi dau seama daca e ud patutul ,de ex.
Lore de fiecare data cand plange tu ii bagi tzitzi in gurita? Eu numai cand ii e fome sau nu se linisteste altfel. Dar ea imi refuza sanul daca nu ii e foame sau nu o doare burtica,ceea ce ma face sa cred ca il percepe strict ca pe masa si alainare la burtica,iar de adormit vrea bratele mele sau perna/patutul.
Racheel felicitari pentru apartament,sa il stapaniti sanatosi. Pai cu boxa da,e bine,ca ce nu va trebuie tot timpul puteti pune acolo.Noi nu avem si e asa naspa ca vara ducem multe la tara,iara le aducem inapoi ,si se aglomereaza apartamentul.
Corivio felicitari pentru puca mica ,se face ea mare .
Michella , vino mai des pe la noi. Cum e Stefan?Cum se impaca fratiorii?
Lena ca ne-ai invitat la comentarii: Nu zeama de lamaie la bebe asa mic,daca sughite,nitel san si gata,se opreste ;
-nu stiu cu alaptatul la minim 2 ore,stiam la lp ca nu se digera si o doare stomacul,la lm nu stiu.
-baita eu o fac cu apa de la robinet.Daca o irita,sigur ii faceam cu ceai sau cu apa cu tarate.Nu e nevoie la noi.
-la orizontala e una dintre pozitiile de alaptat comode,u sta cu capul mai jos decat corpul ca sa mearga laptele in nas sau ureche,dar poate gresesc.
-daca bebele doarme de ce l-as trezi sa manance? Inseamna ca nu ii e foame,daca i-ar fi s-ar trezi cu siguranta.
-la calciu amde discutat cu dr-ita mea ,ca pe reteta mi-a scris altceva decat "profilaxia rahitismului",nu imi amintesc exact,dar stiu ca inseamna ca are lipsa de calciu. Stiu ca sunt si anumite semne care spun ca ii lipseste calciul,eu ii spun de analize acum la vaccin.
-stersul la ochisori asa se face,de la coada spre nas,sa elimine evetualele secretii/praf ce pot fi inochisor.La coada nu are cum sa le scoata si raman pe globul ocular.
-de ce pe partea dreapta neaparat?
Nanna probabil iti va recomanda ghetute ortopedice pana merge in picioare ( sunt dintr-o plasa tare,cu spuma pe interior si catarame multe) ,apoi alte ghetute cu talonet ,daca nu se indreapta pana atunci.

Ma duc sa fac o salata de cartofi,ca nu am mancat de mult .A fiert surioara cartofi si oua,si eu o fa. Scriu mesajul de o ora,copilasii dorm de o ora jumatate impreuna... Diseara pun poza .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput