Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 Salutare fetelor! Ionela eu nu pot sa imi dau seama daca a avut un episod de plans mai ciudat ca Mariuca mea candideaza cu succes la titlul de Morocanila, plange mai tot timpul, e linistita doar in brate, nu stiu daca de la colici face asa sau pur si simplu se simte bine in brate, leganata si alintata. Urmatorul scaun a fost absolut normal, de fapt toate de atunci. Deci sa inteleg ca a avut mucisori , i-a inghitit si s-au eliminat in scaun? Acum nu stiu cum sa procedez, sa cumpar batista aia a bebelusului si sa-i scot? Nu pare racita, nu fornaie deloc, eu ii pun ser fiziologic si ma chinui sa ii scot apoi cu betisoare din acelea, pompita nu e buna deloc-deloc... Camady fata mea are ochii gri inchis deocamdata. presupun ca se vor face caprui, noi asa ii avem amandoi. ce face Eva, cum e cu nasucul? May si la mine curge laptele daca nu suge pitica 3 ore, eu mai mulg daca se intampla asta, dar foarte putin, cat sa detensionez putin sanul. Nu suport sutienul deloc, il port doar daca nu sunt acasa, cu tampoane desigur. Lali cum se mai simte Paul? Marryan La multe lunite Valeriei!!! Sa fie sanatoasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tie asa ti-au spus, ca daca la 3 luni se mai aude suflul, trebuie operatie? Kora eu nu stiu ce sa iti spun, nu prea sunt priceputa la treburi din astea...dar si Mariuca mea a stat fara sa manance 5 ore (o singura data) noaptea, am dormit si eu si m-am trezit intr-o balta de lapte ca imi cursesera sanii... Sei fata mea azi-noapte si azi a stat mai bine cu colicii, nu stiu daca de la bonnisan sau de la faptul ca eu ieri nu am mancat deloc lactate. Dar acum sunt din nou constipata, nu am mancat cerealele cu iaurt ![]() ![]() ![]() Legat de auz, nu ai observat daca tresare la anumite zgomote? ca nici Mariuca nu reactioneaza la strigate dar daca de exemplu lovesc o lingurita de ceva metalic tresare, se sperie... Felicitari Flopi pentru bebe Octavian!!!Nici mie nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede sarcina...mie chiar mi-e dor de burtica, cred ca v-am mai spus asta ![]() ![]() sei e foarte fain site-ul! Marryan ce legume la grill mananci ? Ca eu nu bag decat morcov foert, mi-a fost teama sa incerc altceva. Si rosiile le mananci crude? Esti o fericita ![]() Lena asa o imbrac si eu si am 21-22 de grade in casa si cand doarme pun si paturica...la 23-24 transpira si da din picioare ca alte alea daca mai pun si paturica pe ea ![]() ![]() Dbunny mie mi-e frica sa o las sa doarma in intuneric total desi doarme cu mine in pat ![]() Sei am umparat si eu steluta Tommy...cam de la cate saptamani o sa o poata urmari? fata mea are aproape o luna dar nu imi creeaza impresia ca vede caruselul de la patut, e complet dezinteresata de el.. Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011) |
Mikka
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](floare.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marryan spune:
citat din mesajul lui michella78 ziua buna si de la noi! am rasfoit si eu pozele de pe grup! ce de copii frumosi avem! maine mergem si noi la controlul de o luna. legat de auz si vaz, nu ma pricep prea bine dar imi amintesc ca la Teodora undeva pe la 3-4 luni (nu stiu sigur) la un control doctorita mi-a cerut o jucarie colorata si zgomotoasa pe care i-a plimbat-o prin fata ochilor, urmarindu-i reactia. poate ca voi incercati prea devreme si de aceea nu vin rezultatele dorite. este doar o parere, nu un repros sau ceva de genul asta. gata, s-a trezit Stefan. pupici! michella mami de ![]() ![]() |
MICHELLA deobicei copilasii de la 2 luni deja de pe la o luna jumate ei aud bine, deaceea acest exercitiu il poti face acasa cu orice jucarie zinganitoare si ai sa vezi cum misca ochii si caputul de parca l-ar deranja ceva
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
marryan spune:
citat din mesajul lui May3 Mikka, si ce faci cu celalalt san? sau mananca din ambii la o masa? am incercat si eu doar muls un pic sa-i detensionez dar tot piatra se fac in scurt timp, plus noduli... mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011 zebraroz.ro ![]() |
May ca sa nu faci noduli iti spun din proprie experientra, eu fac masaj si pun calduti la sin apoi storc daca e nevoie daca nu o pun la sin dat
![](pupic.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Recomandari medic de familie pediatru (va invit sa comentati )
- apa plata, fiarta calduta ca sa ii treaca sughitul, dupa o luna o picatura de zeama de lamaie... hai dute
- alaptare la cerere, dar sa treaca minim 2h, pentru ca stomacul elimina sucuri gastrice si prelucreaza si abia peste 2h laptele e trimis ma departe, daca ii dam intre timp umflam stomacelul si laptele pleaca mai repede fara sa fie asimilate nutrientii.
- daca vrea sa pape si nu au trecut doua ore o lingurita de apa fiarta calduta.
- baita sa o fac cu apa fiarta, pana acum o faceam cu apa direct de la robinet
- sa nu alaptez la orizontala ca se duce laptic in ureche sau nas. eu asa o alaptam noaptea
- sa nu o las mai mult de 3h fara masa. Noaptea asta a dormit de la 12 la 8
- o sa ii dam calciu la 1 luna 2 si 4; (am intrebat daca facem analize inainte; ea a spus ca a fost acum la un congres unde au spus sa nu dea calciu, dar cica ea da... again hai dute )
- sa sterg ochisorii de la exterior spre nas (la Arcadia mi-a spus invers)
- dupa masa opun intotdeauna pe dreapta (ok )
- sa nu fie flori in camera nde sta fetita, pentru ca pamantul mucegaieste si nu e ok
- k nu e deacord cu ceaiuri pana la 6 luni
- k nu e deacord cu dulce si sarat pana la 2 ani
cam atat , cele bune le-am lasat la urma
marryan spune:
citat din mesajul lui NataliaS![]() Nu dati cu rosii ca n-am mai dat pe aici...dar n-am apucat, JUR!E destul de greut cu 3 copii...fiecare are nevoie de atentie, timp, rabdare si nasol e ca mai raman si fara sot din cand in cand... ![]() In primul rand felicitari tuturor mamicilor care au nascut in perioada mea de absenta si bun venit pe lume minunilor noi!!!! Va doresc sa va refaceti repede, usor si sa aveti mult laptic si parte de bebelusi sanatosi, cuminti, papaciosi si fara colici! Noi suntem bine, mari, dragute, mancacioase si in mare nu foarte plangacioase. Noaptea avem acelasi program , adica somn de la 11 - 5/6, iar ziua mancam la 3-4 ore.Si-a redus timpul de supt la 5-10 minute si papa doar un san de cele mai multe ori, alteori cere si din celalalt. Acum doarme de la 12.40 si mie imi crapa sanii... ![]() Sambata am avut botezul si a fost foarte frumos ![]() http://family.webshots.com/album/581569945pdTAqC?start=0 Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si ![]() ![]() Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Natalia bine ai revenit, iti dam crezare ca doar noi cu un bb si nu reusim sa intram des daramite cu 3
![](icon_smile_big.gif)
am vazut pozele de la botez.....sunteti o FAMILI FOARTE FRUMOASA, ce frumos cu 3 zine acasa, are mama ajutor, intra cind poti si ne povesteste despre Ilinca, cum creste cum te ajute fetitele mai mici
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
marryan spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Ola fetele, Marryan, intreb si eu : de ce operatie daca nu se inchide suflul? Ce grad are sufll Valeriei? Sei: eu mananc muraturi, grefe , branza...vad ca printesa nu faca mai urat decat in mod normal. pe 30 ne botezam si noi! Natalia , sunteti asa frumosi , cu totii! ![]() Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 ![]() |
oana esti o fericita ca poti minca orice
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
suflu sistlic e de gr I
![](pupic.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
marryan spune:
citat din mesajul lui oanab04 Buna seara mamici si burtici. Probabil nu ma mai tineti minte ca nu am mai scris pe forum de foarte foarte mult timp, asta pentru ca pana sa nasc nu am avut timp nici macar sa citesc, am avut norocul sa ma simt foarte bine si am mers la servici pana la 37 de saptamani iar la 38 si 4 zile, pe 17 septembrie s-a nascut sufletelul meu Amalia Maria, micuta tare 2600 gr, 47 de cm, nastere normala fara epidurala. La nastere din pacate am avut unele complicatii din cauza carora abia acum pot spune, dupa o luna ca am mai scapat de durere si ma simt bine. Micutza mea papa numai laptic de la mami, in disperare de cauza am incercat intr-o seara sa ii dau LP dar norocu meu ca nu a vrut sa il bea deloc. A fost f greu pana acum vreo 2 zile vroia sa manance si din ora in ora, acum s-a mai linistit, dar rar doarme noaptea 3 ore in rest la 2 ore fix se trezeste si papa si uite asa am ajuns de la 2400 cat a avut dupa scaderea fiziologica la 4 kg ieri cand a implinit o luna. De cateva zile ma tot tin sa scriu, pentru ca va citesc in fiecare noapte cat ii dau micutei sa suga, dar de pe mobil mi-e greu sa scriu, si de cateva nopti ma simt ca o hoata ca nu am mai scris, dar totusi beneficiez de sfaturile voastre si mai ales m-am simtit ca o hoata cand Hellena si-a spus toate temerile in legatura cu Petru si problemele cu mama ei, sa stii ca imi pare f rau Hellena ca trebuie sa treci prin asta sa iti de Dumnezeu putere sa treci peste toate, esti o mamica f curajoasa inca din momentul in care ai hotarat sa ai un copil fara sa ai nici un ajutor. Va felicit pe toate pt bebei, sa fie sanatosi ca asta e cel mai important. |
Bine ai revenit OANA, felicitari pu printesica sa fie sanatoasa si sa creasca mare
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
marryan spune:
citat din mesajul lui idanuca Salut fetelor, S-a nascut si strugurasa mea ![]() S-a nascut prin cezariana, 3100 gr , 52 cm , nota 10. Miruna Maria saluta toti colegii strugurasi ![]() ![]() ![]() Suntem acasa amandoua, avem laptic. Va pupam, Dana si Miruna Danuta ![]() |
Idanuca felicitari pu strgurasa sa va fie sanatoasa necolicioasa si papacioasa
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
Felicitari Rach pentru apartament!!!Lasa ca mobila o sa vina si ea, important e ca v-ati luat casuta
Cu suzeta am incercat si eu, Mariuca nu vrea sa o ia decat in rare cazuri, de cele mai multe ori isi face greata cand i-o dau si nu mai insist, mi-e teama sa nu vomite. Din biberon nu suge nici fripta, am lasat-o cu soacra intr-o zi cu laptele meu in bibe si mi-a spus ca a trebuit sa ii picure laptele in gura, nici nu a vrut sa puna gura pe el...
Frisoane si eu am poate tot din cauza oboselii si a faptului ca la 22 de grade eu stau in rochite cu bretele ca sa pot alapta mai usor. Curios e ca si sotul are frisoane, saracul a stat azi-noapte de exemplu treaz ce la 3la 6 cu fata dormind pe burta lui ca nu vroia sa mai doarma nici in pat
ca sa pot dormi si eu ca nu inchisesem un ochi. Dupa aceea el a plecat la munca, cred ca e vraiste de oboseala. L-am sunat sa nu isi faca griji cu frisoanele ca si fetele de la odisee au, e de la oboseala
.
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
marryan spune:
citat din mesajul lui zubi Seara buna fetele multumesc pt raspunsuri, da, ce -i drept, pana acum, multumim lui Dumnezeu, nu a racit, acuma depinde si de perioada zilei in care il scoatem afara..nici eu nu am stiut de fapt pana ieri, cat e de frig afara,ca mi-a fost si mie frig:( Dbunny, recomandat e sa ai o veioza noaptea , eu in schimb pe bebe il tin pe intuneric bezna, ca daca asa s-a obisnuit de la inceput,a cuma si lucrul asta depinde tot de copil cred, cum ii e lui bine Sei,asa e si Ayu imbracat ziua, mai putin body,care e scurt inca:)..si noaptea doarme in body lung , sosetute, si in sac Oanab04, bine ai revenit mamica ![]() Felicitari Idanuca ![]() ![]() poop fetele, mi-e dor de ayu ca doarme de vreo 3 ore..azi a ras in hohote,adik inhohote e prea mult spus, naaaaaa, a as cu zgomot sa zic asa..nu mai pot dupa el Zubi, cea mai fericita ![]() ![]() ![]() ![]() |
zubi
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)