Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kora_B am o durere de cap ingrozitoare, de nesomn. azi noapte am dormit vreo 2 ore doar. Iannis a fost agitat ca am fost ieri la dr endocrinolog cu el si l-o fi marcat vizita, desi nu i-a facut altceva decat l-a masurat, cantarit si in rest am vb cu dr. dar ceva l-a marcat ptr ca la ora 23.30 inca nu dormea, si ba vroia cu mami, ba cu tati, ba la bebe mic, ba apa, ba pipi, ba una ba alta. ![]() ![]() asa ca va citesc din urma si revin mai tarziu. ![]() ![]() mamica de Iannis ![]() |
pai io daca dorm 2 ore legate zic sarumana
![](icon_smile_big.gif)
eu din 24 de ore dorm 2 reprize de cate 2 ore noaptea, ca ea se trezeste la 3 ore, 3 ore jumate si o ora dureaza scartaitul, intinsul, alintatul, schimbat pampers, spalatul tzatzi, muls cealalta tzatzi si mai dorm dimineatza vreo 2 ore jumate cand intra mamaie in tura, ca apoi tot asa la 3 ore papa, mai ii dau siropel, o mai aspir pe nasuc, mai stau cu ea la alaptat cate o ora, mai fac si eu una alta, ca un dus, mai bag o masina, mai stau la pc, de astea, ca mamaie face mancare si curatenie :D si se face ora 4 dupa amiaza cand intru iar in tura exclusiv pana la 11 noaptea.
deci esti o fericita daca dormi mai mult
![](icon_smile_big.gif)
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
May , lasa ca mai incolo o sa fie mai bine. Va reglati amandoua cu somnul!
mai pune poze cu printesa ta sa o vedem si noi calumea !
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
oana, hai ca o sa incerc sa ii mai fac poze, ca nu i-am mai facut. tati i-a facut pana acum si el nu prea se pricepe :D mie nu-mi place cum a iesit in poze. nu-i fotogenica e mai frumoasa in realitate.
acum nah, cioara isi lauda puiu
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Marryan, nu chinui copilul cu doplere luna de luna...relaxeaza te, fa i la 6 luni. e cunosc o tipa care si a descoperit suflul la 20 de ani i se facuse rau de la caldura si taica-su, fiind cardiolog(da, cardiolog in bucuresti) i a facut un eco si apoi a trimis o acasa ![]() deci, linisteste te! Fetita nu are nimic!si noi speram sa se inchida, dar daca nu ...o sa avem mai multa grija cu efortul si racelile si gata. asta sa fie singura problema. sa ne fereasca dumnezeu de altceva cu adevarat grav... ![]() Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 ![]() |
oana stii ma incurajeaza mesajul tau
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
oanaiasi spune:
Am mai pus si eu pe grup cateva poze cu printesa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loredanar/loredanar.jpg)
loredanar spune:
citat din mesajul lui LenaC Recomandari medic de familie pediatru (va invit sa comentati ![]() - apa plata, fiarta calduta ca sa ii treaca sughitul, dupa o luna o picatura de zeama de lamaie... hai dute ![]() - alaptare la cerere, dar sa treaca minim 2h, pentru ca stomacul elimina sucuri gastrice si prelucreaza si abia peste 2h laptele e trimis ma departe, daca ii dam intre timp umflam stomacelul si laptele pleaca mai repede fara sa fie asimilate nutrientii. - daca vrea sa pape si nu au trecut doua ore o lingurita de apa fiarta calduta. - baita sa o fac cu apa fiarta, pana acum o faceam cu apa direct de la robinet - sa nu alaptez la orizontala ca se duce laptic in ureche sau nas. eu asa o alaptam noaptea - sa nu o las mai mult de 3h fara masa. Noaptea asta a dormit de la 12 la 8 ![]() - o sa ii dam calciu la 1 luna 2 si 4; (am intrebat daca facem analize inainte; ea a spus ca a fost acum la un congres unde au spus sa nu dea calciu, dar cica ea da... again hai dute ![]() - sa sterg ochisorii de la exterior spre nas (la Arcadia mi-a spus invers) - dupa masa opun intotdeauna pe dreapta (ok ![]() - sa nu fie flori in camera nde sta fetita, pentru ca pamantul mucegaieste si nu e ok - k nu e deacord cu ceaiuri pana la 6 luni - k nu e deacord cu dulce si sarat pana la 2 ani cam atat ![]() ![]() Lena - ![]() Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Lena, de asta e Mara mea "firava" ca un hamsterut - ca i-am dat lapte fara sa ma uit la ceas si nu s-a asimilat... :)))))
pt treaba cu lamaia ti-am zis deja ca dupa mine ar merita o calatorie cu calul balan medicul asta. :))
cu mucegaiul de la flori sunt de acord
si mie mi s-a zis din maternitate sa o culc pe dreapta dupa masa. am incercat, dar nu m-am tinut de regula asta. poate o sa ai tu mai mult spor.
![](icon_smile_big.gif)
eu nu i-am dat calciu
pana la 2 ani fara dulce si sarat se poate tine zic eu
oanaiasi spune:
Marryan, eu zic sa nu cauti probleme acolo unde nu-s. Suflul sistolic functional nu e motiv de operatie! Nu zic ca ar trebui sa fim fericite ca il au copiii nostri dar nici nu trebuie sa ii dam o importanta mai mare decat e necesar.
May, nici a mea nu a iesit bine in toate pozele dar mie mi se pare superba, Nu imi putea da Dumnezeu un copil mai frumos ca ea! CRA CRA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loredanar/loredanar.jpg)
loredanar spune:
citat din mesajul lui nanna_mika Mamicile de fetite, voi faceti eco de sold bebelinelor? Unii dr sunt de parere ca trebuie facuta obligatoriu pe la o luna juamte, deoarece unele dispalzii de sold nu sunt detectate la controlul "ochiometric". Ma bate gandul sa ii fac si eu, desi poate ca e exagerat. |
eu i-am facut la 4 saptamani.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Buna fetelor, nu am intrat de o mie de ani, din lipsa de laptop.
Am nascut si eu pe 11 oct, bebe Calin 3400g, 54 cm, apgar 10, cezariana la Regina Maria Brasov.
Nasterea a fost super, recuperarea mai grea decat m-am asteptat, dar pe total e totul ok.
Laptele a venit dupa 5 zile, timp in care m-am chinuit si eu si l-am chinuit si pe bebe lenes sa suga :D. Acum suge bine, am ragade la sanul drept, dar rabdam cu stoicism.
Are icter si e somnolent, noaptea se trezeste de 2 ori sa suga, chestie care dureaza cam 45 min. la ambii sani. De patut nu ne atingem ca are ace, dormim pe rand cu mami sau cu tati, in timp ce celalalt doarme cu fetita mare.
Incercam sa ne obisnuim, avem deja 5 zile de cand suntem acasa, azi am facut o plimbare de o ora, a dormit tot timpul.
Cam asta despre noi deocamdata.
Pupam fetele
Oana mami de Mara 11.08.2004 si
31+ cu
Calin
Noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Lena-am mai auzit faza cu lamaie, eu la sughit fie ii dau san, fie il las sa treaca
-la cerere eu inteleg la cerere.. daca fata nu mi-i s-a saturat la masa anterioara sicere dupa 1 h , eu asa ii dau. mai ales ca LM e usor digerabil
-apa nu ii dau, nici ceai.. de ce sa ii incarc stomacul?
-ochisorii asa am citit si eu ca se sterg, ext spre interior, logica nu o stiu
-eu o las sa doarma cat vrea, stie bine cand ii e foame, mai mult daca o trezesc fata nu e flamanda si ii stric somnul?
-baita asa era pe vremuri cu apa fiarta, dar daca fata nu e sensibila? ii protejam cat de mult putem insa fara exagerare... parerea mea [flo[
-cu orizontala, da la Ele ii curgea laptic pe nasuc cand era mai mica, am alaptat-o ea stand la 45 pe perna, acum a revenit la poz oriz complet si nu mai are nimic
-referitor la flori, atat mucegaiul cat si vreo alergie a fetitei pot fi aiurea
- de ce culcat pe dreapta? daca o ridici si o bati? orice as face , oricum micita mea pe spate doarme
-cu Ca u ma pronunt..
Marryan.. va fi bine Valeria, DD e sus si te vede..
si eu am migrene insa cu stare de voma...dar si vremea asta e de tot rahatu..
poze? cand ne mai incantati?
Mikka..eu culmea ca nu stau dezbracata.. probabil avem ceva pierderi dupa nastere.. sotul s-alinistit stiind ca si noi suntem "defecte " cu frisoane?
E adorabila micuta.. si maree.. imi place vanita de numa.. va descurcati bine cu ea?
Nanna.. mie dr nu mi-a zis nika de eco de sold, desi o banuiam la un mom dat pe Ele de displazie , pt ca nu avea cutele de pe picioare simetrica.. acum s-a corectat
Legat de jucarii.. ea are zgranganele la balansoat insa nu o pasioneaza decat faptul ca sunt colorate.. probabil dupa ce le apuca..caruselul insa il iubeste .. am luat unu simplu de la carrefour cu 70 lei , cu buburuze iar jucariile sunt din plus .. la patutul pliant nu sunt multe de ales
de ce nu mananci?
May.. azi noapte sanii imi erau grei plini, tari, bluza sutientul si taponul ude.. insa sugativa mea m-a scapat de pb in 2 ore..la 6 si 8.30 ..
Lali.. de abia astept poza..
nu as iubi-o mai putin , insa om sunt si ma ingrijorez, .. imi faceam pb ca nu a zambitt, insa mama mi-a zis ca ei i-a zambit de mai multe ori , poate e ea mai sobra.. cu ganguritul si Ele scoate ceva din gat sau tipat , insa nu stiu daca asta e gangureala sau nu..
ce pofta imi e la salata ta.. dar eu ouu passs
Kora..nici la noi nu e bezna, doar se vad raze de luna de afara, insa imi e frica ca micuta se va obisnui cu lumina, dezvoltand frica de intuneric
e bine Iannis?
Oana.. e totala micuta.. are niste ochi .. de zici ca te mananca din ochi
cred ca toti copiin sunt frumosi.. insa sunt superbi pt cioara
fata mea zici ca o arde aerul de afara, nu vrea nici in carucior nici in wrap.. cum ii pun caciula in cap urla de asa ceva nu am auzit la ea.. plange in hohote.. cum ii dau caciula jos/dezbrac de hainele groase tace..
voi patiti asa ceva?
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)