Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Buna dimineata. Am fost aseara cu Flavia la cimitir, ne-am intalnit cu Gabi acolo, si Miha numai ce plecase. Mergem din nou in seara asta cu o coroana din partea Aradencelor. Inmormantarea este maine la ora 12.00.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Offff, nu-mi vine sa cred... Clau, imi pare sincer rau, condoleante si o imbratisare din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Azi mergem in jur de 18.00 la cimitir la UTA.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Of, Clau,imi pare rau.Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Condoleanta Clau, imi pare nespus de rau mai ales ca povesteai ca totul e bine.....e tare greu in viata asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Io-s franta,am avut zi lunga iar.Plecati de la ora 4 azi-noapte si ajunsi acasa pe la ora 20 ,ca am fost iar la Debrecen.
Merge si maine la ora 12 careva ? O sa incerc sa vin si eu,sa vad daca si cum rezolv cu Tudor ...
ALINA sanatate si tie si Adelinei

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mi greu sa-mi imaginez ce e in sufletul lui Clau acum. Offf ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Clau condoleante! E o veste foarte trista.Nu pot sa nu ma gandesc la Raul,care era asa de apropiat de ea, si la tine si soara ta .
Imi pare rau ca am deschis calculatorul numai azi.Nu am stiut nici de inmormantare.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata,dau eu o cafea pe ziua de azi.

Pana la urma am ajuns si eu ieri,dar cu Tudor dupa mine,ca ai mei taman ieri au avut program de cumparat + pus varza si deci l-am avut "in gestiune".M-am intalnit cu Ada,Gabi,Cristina si Ildi.Si evident si cu Clau

Gabi am uitat sa te intreb,cum mai esti? N-ai incercat ceva naturist? Ca daca e pe baza hormonala poate se regleaza.Eu mi-am facut acum la Debrecen si un control gineco si deja nu mai exista chistul ala de 4 cm de pe ovar ,deci a fost din cel functional.Dar am si baut vreo 2-3 saptamani niste ceai de coada soricelului + cretisoara + galbenele si deja CM urmator a fost normal.
Rezultatul la CT il astept pe mail ,sper ca pe luni mi-l trimite.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

am venit pana acasa si am citit mesajele voastre!
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine, de noi!

Dumnezeu a vrut-o alaturi de el! ...dar mi-a luat-o mult prea repede si mult prea devreme!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput