Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu
Raspunsuri - Pagina 13
adablackcat spune:
Buna dimineata. Am fost aseara cu Flavia la cimitir, ne-am intalnit cu Gabi acolo, si Miha numai ce plecase. Mergem din nou in seara asta cu o coroana din partea Aradencelor. Inmormantarea este maine la ora 12.00.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
DianaR spune:
Offff, nu-mi vine sa cred... Clau, imi pare sincer rau, condoleante si o imbratisare din partea mea!
adablackcat spune:
Azi mergem in jur de 18.00 la cimitir la UTA.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
alina33 spune:
Condoleanta Clau, imi pare nespus de rau mai ales ca povesteai ca totul e bine.....e tare greu in viata asta....
monica70 spune:
Buna seara.Io-s franta,am avut zi lunga iar.Plecati de la ora 4 azi-noapte si ajunsi acasa pe la ora 20 ,ca am fost iar la Debrecen.
Merge si maine la ora 12 careva ? O sa incerc sa vin si eu,sa vad daca si cum rezolv cu Tudor ...
ALINA sanatate si tie si Adelinei
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Melania 14 spune:
Clau condoleante! E o veste foarte trista.Nu pot sa nu ma gandesc la Raul,care era asa de apropiat de ea, si la tine si soara ta .
Imi pare rau ca am deschis calculatorul numai azi.Nu am stiut nici de inmormantare.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
monica70 spune:
Buna dimineata,dau eu o cafea pe ziua de azi.
Pana la urma am ajuns si eu ieri,dar cu Tudor dupa mine,ca ai mei taman ieri au avut program de cumparat + pus varza si deci l-am avut "in gestiune".M-am intalnit cu Ada,Gabi,Cristina si Ildi.Si evident si cu Clau
Gabi am uitat sa te intreb,cum mai esti? N-ai incercat ceva naturist? Ca daca e pe baza hormonala poate se regleaza.Eu mi-am facut acum la Debrecen si un control gineco si deja nu mai exista chistul ala de 4 cm de pe ovar ,deci a fost din cel functional.Dar am si baut vreo 2-3 saptamani niste ceai de coada soricelului + cretisoara + galbenele si deja CM urmator a fost normal.
Rezultatul la CT il astept pe mail ,sper ca pe luni mi-l trimite.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Claudelu spune:
am venit pana acasa si am citit mesajele voastre!
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine, de noi!
Dumnezeu a vrut-o alaturi de el! ...dar mi-a luat-o mult prea repede si mult prea devreme!
Claudia si Raul-Andrei