Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzica spune:
Clau. Cum e Raul?
Moni ma mai dor, dar parca de o saptamana nu chiar asa tare. Iau de vreo luna tinctura de cretisoara. Tu ceaiul acela pentru chist l- ai luat?
monica70 spune:
GABI da io pentru pentru chist l-am luat ,de fapt pentru reglarea menstruatiei in general ca penultima oara mi-a venit aiurea,adica a curs fff putin si m-a tinut o saptamana.Cand am auzit de chist m-am gandit ca au legatura si am scotocit pe-acasa dupa ceaiuri potrivite - si din alea trei aveam.Pentru femei e ideal cel de coada soricelului,la fel de bun e cel de cretisoara.Iar cel de galbenele e f. bun la multe chestii,printre altele si la dismenoree - adica durerea la ciclu.Si numai bine data trecuta mi-a venit deja normal ciclul.Am baut doua cani pe zi,dimineata si seara.
Si tinctura e buna,e mai concentrata si probabil isi face mai repede efectul decat ceaiurile.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
maria_rubi spune:
Clau, draga mea, te imbratisez tare tare de tot! Dumnezeu stie cel mai bine...
La multi ani cu sanatate si bucurii, Diana 11! Iarta intarzierea...
Mama Marei si a Dorei
Melania 14 spune:
Clau sunt cu gandul alaturi de tine.
Gabi si Moni,ce tinctura? ce chist?ce ciclu reglat cu ceaiuri? si pe mine ma-ntere toate
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
monica70 spune:
CARMEN da' tu ce hibe ai in domeniu?
Gabi zice ca o dor sanii si are ganglionii din axile cam mariti ,iar la mine se vedea la tomografia de acum 6 saptamani un chist de 4 cm pe ovar,dar era un folicul din ala care dispare si singur dupa un ciclu-doua-trei, insa poate sa si creasca aiurea.La eco de joi chiar s-a vazut cum s-a spart si a sangerat putin.
http://tratamente.naturale.din.plante.alb.ro/Coada-Soricelului%20%28Achillea%20millefolium%29.html
De coada soricelului stiu de demuult ca e cunoscuta drept "ceaiul femeilor",n-ar trebui sa ne lipseasca din "meniu" ... dar na,eu cel putin eram mare bautoare de lapte si beam ceaiuri exclusiv cand aparea vreo hiba mai mult cand eram racita,sau cand aveam vreo indigestie.
De cretisoara am auzit doar cand cautam tratamente pentru infertilitate.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
papanash spune:
Buna mamici,
Am demarat actiunea " ajutoarele lui Mos Craciun" si daca vreti sa fiti si voi printre ele, va astept cu drag !
aici gasiti detalii.
O seara buna !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alinamoro spune:
Moni, sper si doresc sa fie tot asa bun rezultatul.
Nu l-ai primit?
Clau, cum sunteti?
Diana11, La multi ani! (scuze pt. intarzaiere).
Sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi!
Azi am primit mail de la Ioana, primul de cand a plecat. V-am trimis si voua fwd.
Am dus-o pe Ade in sfarsit la balet si a fost tare incantata, mai vrea si maine (doar luni si miercuri e).
Papanash, felicitari si succes in acesta actiune!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Fetelor, aveti poze in concurs?
Daca da, spuneti sa votam repede.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA nu am primit inca nimic,sper ca macar maine mi-l trimite .
Cum sunteti cu raceala? Si Diana e cu febra 38 de-aseara.
Poze avem la pag. 19. Mersi de mail-ul cu blogul Ioanei.
diana11 spune:
Multumesc de urari.
De coada soricelului stiam si eu ca-i foarte eficienta si ca spalaturi, deasemenea si coada calului. Cred ca sunt si capsule de baut cu aceste plante.
Eu sunt foarte obosita, am stat pana la 7 la lucru.
Moni sanatate Dianei, ce are, rosu in gat?