Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu
Raspunsuri - Pagina 12
adablackcat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moana Salut fetele. Momentan sunt o bucuresteanca ce vrea sa devina o sibianca incepand cu septembrie 2012. Si caut o scoala pentru fata mea. Va fi in clasa a IVa atunci. Nu caut neaparat cea mai buna scoala din oras ci o scoala la care profesorii sunt seriosi si stiu pentru ce se duc la scoala. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu stiu cum e in Sibiu dar in Bucuresti e cam jale la V-VIII. In mare parte profesori ajung persoane care nu mai au o alta alternativa si nu sunt prea interesati si implicati in ceea ce fac. Multumesc anticipat pentru sfaturi. Oana |
Oana, noi suntem in Arad...
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
ancapolgar spune:
Clau, condoleante! Imi pare foarte rau ca treci prin durerea asta...
Fetelor, cat mai platiti femeilor care au grija de piticii vostri si pt cate ore/zi? Multumesc!
flavia ramona spune:
Clau, sa ai putere sa infrunti aceasta incercare din viata ta si imi pare atat de rau ca nu am cuvinte sa spun. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
cristinacsa spune:
Clau, condoleante.Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta grea incercare...
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Clau, condoleante!
Imi pare tare rau, nici n-am cuvinte ce sa mai spun....in ultimul timp am avut parte numai de asemenea vesti.
Sa va dea Dumnezeu putere si sa va intareasca!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Of doamne,am ramas interzisa cand am vazut iar cuvantul "condoleante" pe-aici . Nu puteam sa cred,ca doar era bine, abia pe urma am vazut ca a aparut o complicatie
CLAU condoleante si de la mine ,imi pare atat de rau pentru voi
DIANA11 la multi ani
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
ILDI25 spune:
Ioi nu pot sa cred ce citesc . Clau ,grea incercare pentru voi toti. Nu stiu ce-as putea spune in asemenea momente. Dumnezeu sa aiba grija de voi si daca el asta a hotarat ,inseamna ca asa e bine.
maria_rubi spune:
Doamne, Clau....nici nu ma asteptam la asa veste, cand stiam ca operatia a reusit, totul era spre bine... sunt de-a dreptul socata...
Dumnezeu sa va intareasca! Condoleante!
Mama Marei si a Dorei
alinamoro spune:
Fetelor, ati reusit sa ajungeti la priveghi.
Stiti cand si la ce ora e inmormantarea?
Imi pare rau ca n-am putut sa merg ca-s racita cobza.
Si Adelina la fel, o doare gatul saracuta ca de-abia inghite. Ieri si azi-noapte a facut si febra tot peste 38.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze