Prietene la bine si la greu - 140
Raspunsuri - Pagina 16
lylyana.ion spune:
Buna dimineata!
va dau cate o sa va treziti si sa va incalziti!
Strumfy
Gabriela, Andrei si Mateo
Aceleasi urari vi le transmit si din partea Laviniei, este tot in spital cu Serban, tot nu se simte bine, azi termina antibioticul dar nu stie daca le da drumul acasa.
O zi frumoasa!
dana n. spune:
Strumfy numai bine si sarcina usoara!
Gabriela, Andrei si Mateo sa cresteti mari, sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu
cristina_boc spune:
Buna dimineata si de la noi,
Strumfy
Gabriela, Andrei si Mateo
Ramonika, eu sper sa nu fim colege de odisee, adica nu prea imi doresc acum inca un bb.
Lyly, ma bucur sa te vad pe aici, si mersi de cafea. Eu nu am net la servici, ca timp cred ca as avea destul. As putea sa cer net, dar mi-e frica sa nu imi petrec prea mult timp pe net, mai ales ca suntem destul de "supravegheati".
micutului Serban sa-si revina cat mai repede.
Azi e foarte urat afara asa ca ne petrecem timpul in casa. Oricum plecam la tara mai spre seara.
O zi frumoasa sa aveti.
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Beatrice!
Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele!
La multi ani Andrei,Gabriela, Mateo!
Sa fiti sanatosi,sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata,si sa ii faceti mandri de voi pe parinti!
Cory_B spune:
Hello girls,Va multumesc din suflet pt urari Am inceput ziua f frumos, i-am cantat lui bubu "La multi ani", el a cantat odata cu noi si era f mandru L-am pupacit si i-am dat cateva cadouase de care era f fascinat Sunt f emotionata, este o zi speciala pt. noi si asa cum le-am spus tuturor, au trecut 2 ani de cand fericirea a devenit palpabilaEu sunt la servici dar astazi nu voi sta mult aici pt. ca mi-am propus sa petrec cea mai mare parte a zilei speciale de azi impreuna cu sufletelul meu.Tati i-a luat deja tortul cu Mikey Mouse de la cofetarie, dupa-amiaza petrecem Va pup si va doresc un weekend frumos
ionelamaria spune:
Nu nasc
Uitasem sa platesc netul
Strumfy
Gabriela
Andrei
Mateo
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor