Prietene la bine si la greu - 140

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela e cam lipsa la inventar. Si de la odisee...

o mai mica asa...

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Buna seara!!!
Sunt intr-o stare naspa...si n-am chef de vorba...am intrat doar sa va zic ca Ionela e la plimbare...deci n-a nascut....poate maine

Mami fericita de strumfita si 20+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

tudor...ionela???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

aaaah..maine chiar ca naste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Deci Ionela nu naste azi, lasam fetele vesele sa mai astepte putin.

Azi i-am cumparat geaca zburlitei(stiti doar, aveam si eu un stres). Nu-mi placeau ca erau cam subtiri ce vedeam. Am gasit la Decathlon(ms de pont Cory) geaca tare frumusica care i-a placut si lui tati.

Ramonika, asa e , unele sunt exagerat de scumpe altele sunt de foarte proasta calitate...greu gasesti ceva Ce am vazut eu de la Melania sunt 100 lei si sunt din piele. Eu zic ca e un pret bun, sunt totusi piele. burtik. PS: nu vrei sa schimbi un pic semnatura?

Dana spor la cumparaturi, tuns, vopsit, comandat tort etc

Off Gabitza imi pare rau ca mucosii au plans la gradi. Eva nu se simte mai bine ca este si Dragos cu ea? Am o prietena care are gemeni si chiar imi spunea ca tare bine este ca ei sunt mereu impreuna...bine au 4 ani jumate. La gradi mai nou se bat cu o alta pereche de gemeni.

Miany, ma bucur ca totul e ok la munca si mai ales ca David este ok cat esti tu la lucru.

Alexa, ce ne mai povestesti de printesa ta? Mai e asa putin si face 1 an.

Multa sanatate puilor bolnaviori.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

IONELA

Dozz - depinde si cum se aude tusea, eu ii dau prospan si zeama de ridiche, merge bine. La noi a inceput direct cu muci si direct febra, tusea mai apoi. Sper sa nu fie nimic serios la voi

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

daaa mai are putin si face 1 an.offf ce repede....
acum facem bine, a avut un virus la stomac , 1 saptamana am schimbat miiiiiiiiiiiii de scutece ziua si noaptea ,.va dati seama spalat la chiuveta de reo 5-6 ori pe noapte..ziua si mai si...schimbat de haine daca se murdarea sau chiar si patul nostru l-am schimbat in 2 nopti(daorme cu noi inca)...si ac sa nu fie doar ea asa, acum 2 zile m-0am trezit cu un san tare ca piatra si fierbinte si rosu...am lasat-o sa suga cat mai mult..s-a mai destins dar a ramas o chestie atre acolo...mi-a dat doc. un antibiotic ..s-a mai micsorat galma aia dar tot nu s-a dus ..daca nu se duce pana maine cred ac ma duc sa fac o eco sau ce se face ...2 nopti am avut febra si ma durea tot corpul de ziceai ca m-a batut cineva cu bata..acum misso e aproape bine de tot...eu sper ca si eu termin cu asta...
ia sa agit si eu niste ...am un feeling ca tudor vrea sa o cunoasca pe ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Strumfy

Sa fii sanatoasa mami frumoasa de doua printzese si sa ramai alaturi de noi si pe mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

STRUMFY sa ne traiesti sa fii iubita si sanatoasa

[s]LA MULTI ANI FULGUSORILOR Gabriela de Marijan, Andrei de Cory, Mateo de Rony sa cresteti frumos, sanatosi, voiosi, sa aveti mult noroc

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Sa ne traiasca fulgusorii Gabriela, Andrei Nicolas, Mateo Gerard

Azi este sarbatoare mare pe la noi

Mergi la inceput