Prietene la bine si la greu - 140

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

[apropo de ce ziceai de cadou de ziua ta masina de paine... acus vine ziua mea si al meu ma tot intreaba ce sa-mi ia. habar n-am. voi ce v-ati dori? poate ma inspir si eu.
in general lasam la latitudinea lui, ca sa fie surpriza, insa ultimele surprize nu au fost chiar pe placul meu, asa ca mai bine sugerez eu una-alta decat sa dea banii pe prostii.
problema e ca nu-mi doresc nimic in mod special, dar totusi cadou vreau.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Ramonika, asa procedez si eu...imi aleg ce vreau S-a intamplat sa dea gres sotul asa ca m-am obisnuit cu ideea ca este antitalent la facut surprize.(aici am noroc ca pot returna totul...dar ma complic degeaba)
Eu cred ca vreau un aparat foto nou

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana ma bucur ca ne dai o vesti bune si petrecere frumoasa. Hai nu nu mai este mult pana vine brumarelul

Gabitza imi pare rau de situatie, eu ce sa mai zic ca asa a fost cam o luna si jumatate, dar cu plansete doar la despartire, in clasa participa la lectii , manca, se juca. Am luat decizia sa-l duca tati dimineata si situatia s-a schimbat, nu mai plange deloc si mai mult nu trebuie musai sa vina educatoarea sa-l ia, pleaca cu oricine se ofera sa-l conduca la clasa (din personalul gradinitei). Hai ca in scurt timp o sa ne povestesti si tu ca este totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

tati de mucosi pleaca spre serv la 7,cand ei cam rup patul,asa ca o perioada tot eu o sa-i duc la gradi... si tot eu o sa fiu plangacioasa pe drum spre casa....

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

incerc si eu 2-3 vorbe repede:

Gabitza o sa fie o perioada foarte foarte grea asta din prima saptamana dupa cele 3 zile in care li s-a parut amuzant, ca acum pricep ca mama nu mai este omniprezenta. Saptamana urmatoare va fi deja mai bine

Dana spor la treburi! si ai grija cu dulciurile la petreceri

Dozz probabil ca sunt secretiile de la viroza care se elimina acum. Cred ca trebuie sa-i dai ceva sirop care sa o ajute sa expectoreze. Secretiile se aduna si noaptea, de la statul intins in pat, o fac sa tuseasca. Poate de muguri de brad, de pin, de ridiche etc. Daca nu face febra si tusea devine productiva, o sa treaca.

Ancutz spor la umblat fleaura

Dymomo tinem pumnii si marti sa vii cu vesti bune. Si sanatate!

Licu eu am auzit si de bine de masina de paine. Si cel mai mare avantaj mi se pare acela ca eviti E-urile. Eu mi-as lua una la mana a doua daca ar fi, uite aici cate feluri http://www. okazii. ro/cautare/masina+de+paine.html?autoc=write - cred ca sunt multi care au facut cum zic fetele, au folosit-o cu entuziasm 1-2 luni si apoi au parasit-o .

Multumesc de aprecierile la adresa cantaretului , i le-am transmis . Si doresc tuturor copilasilor sanatate, ca nimic nu-ti trebuie cand e copilul bolnav....

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Si noi am folosit cu entuziasm masina de paine "no name" (cu o singura paleta, varianta care era la oferta in magazin) cateva luni: paine, cozonac, pandispan, aluat de gogosi... A durat cateva zile sa aflam cantitatile potrivite pentru ca cele din retetele masinii nu corespundeau. Am folosit cantitatile de pe ambalajul unui premix de paine, insa utilizand faina obisnuita: 650, 550, 480, 000, de prajituri, de cozonac. Dupa mai multe incercari eu prefer faina obisnuita (imi place painea alba). Cum sunt adepta comoditatii (eu si cozonacul il fac varianta rapida, "oparit" si framant aluatul cu mixerul), imi place masina de paine si pentru faptul ca pregateste aluatul de gogosi. Totusi, cozonac adevarat nu "stie" sa faca, ceea ce iese drept cozonac din masina de paine este ceva diferit fata de clasicul cozonac.
Intr-adevar dureaza 3 ore (painea varianta rapida este oarecum diferita fata de painea obisnuita) insa nu consuma mult curent si nici nu iti cere sa faci vreun efort atunci cand ea lucreaza.
A avut succes la pitici pentru ca miroase super painea proaspata.
Acum o folosim ocazional pe motiv de ingrasare .

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Am o intrebare tot legata de tuse si mucisori. Ana a avut muci multi, multi 2 zile jumate, fara febra. Apoi mucii s-au oprit si a inceput o tuse care o chinuie de obicei la somn, deci cand sta intinsa. Cam o ora noaptea, la adormit sau dupa ce bea lapte noaptea. Intrebarea mea e daca asa a fost evolutia bolii si la voi?

exact asta am avut/avem si noi
nu am mers la medic, i-am dat Stodal si Vibrocil/Nazomer
are simptomele astea cam de o saptamana...zilele astea a mai tusit, dar foarte rar, de maxim 2-3 ori in 24 h, iar mucisori apar doar daca o apuca plansul

sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare de la cluj!!!

am reusit sa ma mobilizez sa scriu un mesaj...am inceput munca de luni;la munca totul e k:incep sa-mi intru in ritm,prima zi a fost un pic mai stresanta ..(inca nu m-a injurat nici un bolnav )..david e k; ii place cu buni ,mananca bine ,cu somnul ne mai chinuim(luni seara mi-a adormit abia la 12 si mie imi picau ochii in gura de somn)...deci,toate bune si frumoase so far...

nu prea sunt la curent cu noutatile:asa ca zic doar multa sanatate celor bolnaviori !!!!

Ionela esti tot in "stand by"?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

eu cred ca tudor si-a cunoscut mama......

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

zau?
si eu ma gandeam azi ce zi frumoasa de nascut este

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

voi stiti ceva ce eu nu stiu??? Ionela???

Mergi la inceput