Prietene la bine si la greu - 140

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, deci asa... hai ca azi poate nasti

Strumphy Sa fii sanatoasa, sa creasca o samburica frumusica in burtica, sa simti bucuria de a fi mami de 2 ori caci e tare frumos!
De ce erai suparata aseara? Sau doar nostalgica ca a mai trecut un an?

La multi ani si fulgusorilor aniversati:
Gabriela
Andrei
Mateo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Strumphy La multi ani frumosi si fericiti!La multi ani fulgusorilor Gabriela , Andrei si Mateo , sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati familiile care, la randul lor, sa va bucure mult mult!Pup fulgulimea si pe mamicile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multi ani, Gabriela, Andrei Nicolas, Mateo Gerard!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani, Strumfy, cu tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Multumesc pt raspunsurile ref raceala. Nici eu nu am dus-o la doctor ca socoteam ca e o viroza standard, dar vazand pe aici cazuri care s-au agravat m-a apucat o teama. Multumesc mult pt sugestii!

Andre, ce ma bucur cand treci pe aici. Ne mai spui de tine?

Cred ca v-am mai spus mai demult, dar acum reiau. Despre cursurile de la parentime (pagina web e http://www.parentime. ro/. Merita! Eu fac acum Trainingul Parintilor Eficace si ma ajuta mult, de fapt ei acolo te invata cum sa iti imbunatatesti modul de a comunica in general, nu numai cu copiii. Aruncati o privire caci merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI ANDREI, MATEO si GABRIELA!

LA MULTI ANI STRUMFY!

tuturor.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Cred ca v-am mai spus mai demult, dar acum reiau. Despre cursurile de la parentime (pagina web e http://www.parentime. ro/. Merita! Eu fac acum Trainingul Parintilor Eficace si ma ajuta mult, de fapt ei acolo te invata cum sa iti imbunatatesti modul de a comunica in general, nu numai cu copiii. Aruncati o privire caci merita!

eu ori nu am fost pe faza, ori nu ne-ai mai zis, insa acum sunt mega incantata de aceste cursuri, multumesc

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

LA MULTI ANI STRUMFY!

LA MULTI ANI ANDREI, MATEO si GABRIELA!

Sunt in mare graba; vreau doar sa multumesc din inima fetelor pt ajutor si sfaturi in ce priveste rochita. Am vorbit cu cumnata din Sofia, deseara imi trimite niste poze cu ce a gasit pe acolo prin magazine, si ne decidem daca mai cautam sau nu.
Multumesc mult!

pupici pe fruntici!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani Beatrice!!!!!! Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si sa-ti dea DD un bebe sanatos, frumos si la termen, iar tie multa sanatate alaturi de familie!

La multi ani Gabriela, Andrei si Mateo!!!

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

strumfy La multi ani fericiti!

andrei, gabriela, mateo La multi ani!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna seara!!!

LA MULTI ANI,STRUMPHY!!SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA!!!

LA MULTI ANI,GABRIELA,ANDREI SI MATEO!!! SA CRESTETI MARI,SA FITI SANATOSI SI SA LE OFERITI PARINTILOR VOSTRI NUMAI MOTIVE DE BUCURIE!!!

Sanatate micutului Serban!!!!

Mergi la inceput