INSEMINARE 82

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

dankutza nu am mai dat nimic in afara de c/val procedurii. Cu dr. Ciulcu, as fi facut cu oricine nu aveam prefernte.

Intr-adevar, atmosfera de la RM nu se compara cu cea din spital....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Dankutza, multumesc frumos
Ma invata si pe mine cineva , va rog, cum pot pune un emoticon la semnatura?
Multam anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

ffetelor

poate sa imi povesteasca si mie cineva care a facut o inseminare, care e mersul?
eu trebuie sa ma duc pe 2 nov. la eco (ziua 10)
eu in ziua 11-12 ovulez

care va fi mersul?
cand trebuie sa doneze sotul?

imi face o injectie pt a ovula controlat?
please help

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MONIQUE hai sa iti povestesc eu :
-mergi la monitorizare ,pe mine ma chemat o zi da una nu din ziua 8 pina in a 14 zi ,mi-a monitorizat evolutia foliculilor, in a 13 zi am facut pregnilul de spargere a foliculilor ,apoi la 36 de ore am facut inseminarea .Sotul a "DONAT" cu o ora inainte inseminari.
Mie mi-a facut si a doua zi o alta inseminare ,deci am facut dubla inseminare .
Procedura in sine nu este dureroasa deloc ,iti spun din experienta am 4 inseminari facute ,asa ca eu iti urez cit mai multi foliculi ,gigei jucausi ,si bineinteles a vezi dublu la 14 zile dupa!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

MONIQUE hai sa iti povestesc eu :
-mergi la monitorizare ,pe mine ma chemat o zi da una nu din ziua 8 pina in a 14 zi ,mi-a monitorizat evolutia foliculilor, in a 13 zi am facut pregnilul de spargere a foliculilor ,apoi la 36 de ore am facut inseminarea .Sotul a "DONAT" cu o ora inainte inseminari.
Mie mi-a facut si a doua zi o alta inseminare ,deci am facut dubla inseminare .
Procedura in sine nu este dureroasa deloc ,iti spun din experienta am 4 inseminari facute ,asa ca eu iti urez cit mai multi foliculi ,gigei jucausi ,si bineinteles a vezi dublu la 14 zile dupa!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

angelica,

merci mult de povestire
am luat la cunostinta

pupici

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Dankutza, daca ai deja diagnostic de ovare micropolichistice, nu are rost sa mai faci amh-ul. Doar iti va confirma dignosticul pe care il stii deja. Mai bine pastreaza banii pt altceva.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, care cunoasteti mi-a venit Rez. Sotului la spermocultura si pana pe 11 innebunesc. Scrie ca rezultat ca s-au dezvoltat colonii proteus vulgaris, iar mai sus levuri absenti, bacilli gram negativi prezenti iar Mai jos lista cu antibioticele la care este sensibil. La spermocultura de acum 3 luni de la medlife nu a iesit nimic. Scuze, ptr. greseli scriu de pe tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adarev eu zic sa contactezi cat mai repede dr ca sa ii prescrie unul din antibioticele din lista si sa poata incepe tratamentul pt proteus.
si sotul a ajuns anul asta la terato severa (in aprilie 14%, iar in octombrie 9% forme normale) dupa ce anul trecut a avut 2 spermograme normale. dupa rezultatul din aprilie a urmat un tratament naturist vreo 3 luni, dar in loc de imbunatatire lui i-au scazut formele normale.
in octombrie a facut si spermocultura si i-a iesit un enterococc. am intrebat dr daca asta ar putea fi cauza modificarii spermogramei si mi-a zis ca e posibil, asa ca a luat 10 zile antibiotic. maine o sa refaca analiza sa vedem daca a scapat de balarie.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumesc ptr.raspuns, Qiao.Am primit si rezultatul de la spermograma.Fetelor e dezastruos.Am trecut de la terato in 3 luni la oligoastenoteratozoospermie in plus si hiposmerime. FIV scrie pe mine,alta sansa nu avem.Noroc ca mai avem numar adica vreo 27 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Multumesc ptr.raspuns, Qiao.Am primit si rezultatul de la spermograma.Fetelor e dezastruos.Am trecut de la terato in 3 luni la oligoastenoteratozoospermie in plus si hiposmerime. FIV scrie pe mine,alta sansa nu avem.Noroc ca mai avem numar adica vreo 27 milioane.

Daca nu te superi, poti sa-mi explici si mie ce insemna oligoastenoteratozoospermie?
Inainte de FIV, baga tratamentul pe care l-am scris pe cealalta pagina. Poate se repara ceva. Nu ai nimic de pierdut. Pana strangi bani de Fiv, baga niste naturiste. Parerea mea!
Dute la medicul de familie sa-i prescrie unul din antibioticele din lista. O sa ia antibiotic timp de 7-10 zile si scapa. Poate si balaria aia facea ravagii pe acolo.
Noi, acum, suntem amandoi pe antibiotic. Mie mi-a descoperit la recolatari, un stafilococ. Lui i-au iesit nr de leucocite marit din spermograma. LA spermocultura nu a iesit nimic, nici la secrtie uretrala. Totusi ii dau antibiotic, ca sigur are si el ceva, ca nu avea de unde sa cresca nr de leucocite fara infectie.

Mergi la inceput