INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 8
adarev spune:
dankutza, mai pune tu, cand ai timp tratamentul, daca nu poti o sa-l caut eu in spate. Va pup fetelor.
adarev spune:
lauricea, si eu trebuie sa face Amh. La Promed este 300 lei la Medlife e 210 lei, parca asa, daca nu ma insel. Tu, unde l-ai facut la Matei Basarab, poate ma duc si eu acolo, poate e mai aproape de mine.
crisia_buc spune:
Buna fetelor,
dankutza, scuze pentru intarziere dar...m-am luat cu treaba si nu am avut timp sa intru pe forum.
Am avut programare pentru HSG joi, la Regina Maria in Baneasa...dar cand am ajuns acolo mi-au spus ca nu pot sa fac HSG ca nu este radiologul, sa vin in alta zi. Le-am explicat ca am programare, ca am primit mesaj cu ora si data, am confirmat si la telefon...degeaba. Cand am intrebat de ce nu m-au sunat sa-mi spuna ca nu este radiologul si nu pot face HSG mi-au spus ca nu este treaba lor...nici macar nu si-au cerut scuze. Asa ca, vineri dimineata m-am prezentat cu toate analizele la Spit. Cantacuzino, le-am spus ca vreau sa fac HSG, i-am dat medicului dosarul, s-a uitat pe analize si a fost de acord.
Procedura costa 180 ron, platesti la casierie.
Sala de radiologie este curata si calda, aveam mainile si picioarele reci de frica si emotii, cand am vazut cum este, m-am mai linistit.
Te asezi pe masa (radiologul potriveste aparatul ca sa poata face filmul), trebuie sa stai relaxata, medicul pune echipamentul ...... si gata. Eu nu am simtit nimic, am auzit strigand radiologul sa nu respir sa poata face filmul, medicul era langa mine si ma intreba daca ma doare ceva, nu am simtit cand a introdus substanta. Am simtit niste furnicaturi fine de tot, nu durere, nu presiune, pe trompe. Am mai stat putin, mi-a facut si proba Cotte, rezultatul... trompe permeabile, proba Cotte pozitiva. Nu mi-a prescris nici antibiotice nici antiinflamatoare. Am uitat sa mentionez ca nu am luat niciun fel de medicament inainte si nici in spital nu mi-au facut nimic. Dupa ce am plecat de la spital m-am oprit in oras.
Nu am si nu am avut crampe, dureri, disconfort, sangerari, ameteli etc. Sper ca am cuprins tot.
cristina.ela spune:
Adarev
Tratamentul Dankutzei, pe care-l urmeaza si sotul meu este:
Vitamina C
Q 10
Maca
Polen
Branca Ursului
Napraznic
Ginseng (eu am gasit coreean)
Spirulina cu catina
Pentru o saptamana ajunge la vreo 150 lei.
Si Spermotrend (l-am luat de la Promed cu 151 lei (fata de 200 cat era pe la farmacii). Si pe net gasesti mai convenabil...
BelissimaEva spune:
Crisia draguta de tine, sper ca doar la greu te-a retinut sa ne mai vizitezi pe forum zilele astea .. pentru ca ai de prestat la greu iar peste 14 zile te asteptam cu 2 liniute dolofane!!
Felicitari din toata inima pentru succesul interventiei!
Pup dulce
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10 weeks +
lauricea2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev lauricea, si eu trebuie sa face Amh. La Promed este 300 lei la Medlife e 210 lei, parca asa, daca nu ma insel. Tu, unde l-ai facut la Matei Basarab, poate ma duc si eu acolo, poate e mai aproape de mine. |
Da, la Matei Basarab l-am facut. Se pare ca e cel mai ieftin, desi la momentul respectiv nu stiam asta.
Sa vii cu un rezultat mare. Bafta!
crisia_buc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Crisia draguta de tine, sper ca doar la greu te-a retinut sa ne mai vizitezi pe forum zilele astea .. pentru ca ai de prestat la greu iar peste 14 zile te asteptam cu 2 liniute dolofane!! Felicitari din toata inima pentru succesul interventiei! Pup dulce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 weeks + |
Sper ca asa va fi...
dankutza spune:
Monique si sotul meu a luat spermotrend, cate unul pe zi (asa a zis Cezara) si nu am avut un efect cine stie ce. Dupa vreo 2-3 luni de tratament avea 4-5mil, si dupa inca cateva luni avea 2,2mil/ml. Acum a trecut la 2 pe zi, d ela inceputul lui septembrie. Mersi de povestirea HSG-ului tau.
Lauricea mersi de info. Nici nu stiu daca sa mai fac si analiza asta. Ma gandeam eu, asa, ca nu o strica. Cezara mi-a zis ca ca cele cu ovare micropolichistice au mai multe "oua" pt ca se produce ra ovulatia si practic nu le-am consumat.
Adarev Spermotrend, Catina, Spirulina, Q10, polen, Vit C, Napraznic, Branca Ursului, Ginseng. La Matei Basarab (zona Unirii) analizele sunt mai ieftine un pic. Medicamntele sunt mai ieftine la farmaciatei.ro
Crisia mersi frumos. Cam nesimtiti cei de la regina maria. Eu totusi cred ca ma duc tot acolo, ca am oroare de spitalele de stat. Ai mai dat ceva pe langa cei 180 lei? Cu ce dr ai facut?
Eva frumoasa semnatura. Vrem si nooooooi....