INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 7
adarev spune:
Fetelor,am facut spermograma azi.Peste 3 zile luam rezultatul ei,apoi peste 10 iese spermocultura si testul mar. Cumnata mea nu a reusit.Eram convinsa ca nu a avut decat 900 spermatozoizi pe proba, si sot cu oligoterato severa.Nu stiu de ce nu i-a spus doctorita ca avand un nr. asa mic sunt putine sanse, si cand te gandesti ca nu are nici 25 de ani eu ce sa mai zic....Va pup si vatin la curent.Imi place clinica unde mergem noi, nu stiu de ce, dar chiar imi place.
angelica28 spune:
Imi pare rau de nereusita cumnatei tale
La ce clinica mergeti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
cristina.ela spune:
Felicitari Tinuta!!!
Deci se poate trece de anticorpii antispermatici (si eu am...dar dr a zic ca-i o valoare mica si ca ar fi trebuit sa raman). Apoi, dupa 3 inseminari am descoperit ca sotul are probleme (eu am simtit asta inca de cand era diagnosticat cu normospermie....de ce?...pentru ca erau peste 70% anormali si doar 20 % forme normale (la un nr de 29 mil. total). La inseminari a fost deja alt diagnostic, nr. acestora fiind foarte mic (abia putin peste 10 mil. ... cati or fi fost normali???? numai Dumnezeu stie..
Asa ca de vreo 2 sapt urmeaza un tratament naturist (dupa reteta Dankutzei). Sper sa dea rezultate...
Pentru a mari sansele am facut teste de ovulatie si abia in ziua 17 s-a pozitivat (dupa cum calculasem si pe net...la un ciclu de 31 zile). Cred ca normal trebuia sa calculez 31-14 si era 17...dar eu credeam ca-i prin ziua 15.
Cred ca ar fi trebuit sa-mi dau seama cand e ovulatia dupa modificarea sanilor care deveneau sensibili cam prin perioada asta...si ma intrebam de ce am SPM asa devreme. Noroc cu testele de ovulatie care sunt foarte bune...am facut 5 zile la rând (incepand cu ziua 13, luni) si am observat cu se accentua a doua linie cu fiecare zi, apoi vineri (ieri) a devenit mai intensa decat linia de control.
Deci lucram ...si apoi asteptam sa vedem ce se intampla la finalul celor 14 zile.
Bafta celor care au facut inseminare si asteapta cele 2 liniute!
adarev spune:
angelica28, draguta, noi mergem la Promed, la doctorita Predoi.Acum v-am zis asteptam rezultatul analizelor si abia apoi luam o decizie.
cristina.ela spune:
Adarev, si eu tot la Promed am facut inseminarile dar la dr. Bolintineanu.
Multa bafta!
adarev spune:
multumesc, Cristina.ella.o sa va tin la curentt, deocamdata nu am nicio noutate in afara de faptul ca am luat-o de la inceput cu clasa a 5.a cu al meu baiat.
dankutza spune:
Adarev undeva mai in spate am scris eu ce tratamanet ii dau sotului meu pt marirea nr de spermatozoizi. Poate il urmeaza si cumnatul tau. Sotul meu dupa o luna de tratamet ajunsese de la 2,2mil.ml la 10mil/ml. Poate eventual i-l dai si sotului tau. Poate ii mai "normalizeaza" pe gigei. Daca nu gasesti in urma, il mai scriu o data.
Unde se face AMH-ul si pret are? Multumesc pt eventualele raspunsuri.
Monique analiza se numeste anticorpi antispermatici si se recolteaza din vena. Costa 57 lei la Matei Basarab
Alexa nu mai fi asa de pesimista. Sa nu uitam ca ia un avantaj. STII ca se poate sa ramai gravi. E mare lucru si eu cred in sansa ta.
Tinuta felicitari si pupici multi. Ce super ca ai reusit natural.
Angi sigur o sa reusesti. Eu ramas garvi cu 5mil/ml prima dat si cu 12mil/ml si nu a avut mai mult de 1.5ml. Eu cred in sansa ta.
Lauricea iti tin pumnii.
Crisia imi povestesti si mie cum a fost la HSG?
Monique77 spune:
dragele mele
nu stiu daca s-a mai mentionat medicamentul 'spermotrend'
este foarte eficace
sio sotul meu a avut astenoteratospermie (47 milioane de spermatozoizi din care doar vreo 30% ok)
dupa tratamentul cu spermotrend (90 pastile - 1 dimineata si 1 seara) are acum normospermie si 128 milioane de spermatozoizi din care 60% ok
spermotrend costa in jur de 200 lei flaconul de 90 pastile
il recomand cu incredere datorita rezultatelor bune constatate la sotul meu
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
pot sa povestesc eu de la HSG meu de acum 4 luni
a durat f putinm maxim 5-6 minute toata procedura
m-a pus pe o masa rece care se muta ca sa focalizeze cum trebuie pe abdomenul inferior
mi-au introdus acel evchipament de pompare si mi-au zis sa ma relaxez total ca sa faca poza
au facut o poza apoi s-au intors si mi-au zis ca mai dureaza putin
m-au intrebat daca simt o caldura in zona trompelor
in momentul ala am si simtit cum se in calzesc extremitatile trompelor si cum efectiv se umfla
a fost o durere surda dar acuta de ciclu, mult amplificata dar asemnaatoare
m-au rugat sa fiu efectiv moale/leshinata, nici un mushi incordat pentru ca altfel ma chinuie degeaba si e pacat
a treia poza a fost cu succes
mi-au spus ca e perfect, m-au dat jos, mi-au dat o bucata de vata si am iesit de acolo
eram usor ametita, poate era si adrenalina de dinainte (ca mi-a fostr extrem de frica)
a! si mi-au dat o pastila inainte de procedura, pentru calmare, insa nu retin cum se numeste.
am facut HSG la Giulesti
mi-au zis ca trompele mele sunt ok (nu stiu daca au fost cat de cat infundate caci m-a cam durut)
in cursul zilei am avut oaresce secretii maronii care mi s-a spus ca sunt perfect normale si ca se poate si mai rau (cheaguri de sange)
deci nu te speria daca ti sew intampla
am avut toata ziua jena si ceva durere maia cuta pe dreapta
a persistat in un ele zile chiar pe o periaoda de lun i de zile
dec i......nush' ce sa zic....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
lauricea2002 spune:
Dankutza, referitor la AMH am gasit asa:
- Synevo- 260 lei
- Sanador- 260 lei
- Matei Basarab(unde am facut si eu)- 190 lei