INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 10
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Dankutza, multumesc frumos Ma invata si pe mine cineva , va rog, cum pot pune un emoticon la semnatura? Multam anticipat |
Te duci in partea stanga la PROFIL PERSONAL. Dai click pe EDITEAZA PROFIL. MAi bagi o data parola. Te duci in jos la OPTIUNI PROFIL. Lipeste in boxul SEMNATURA ce vrei DE ex: dai copy la asta 10+ sau la ce vrei si o lipesti la semnatura langa nr saptamanilor.
dankutza spune:
citat din mesajul lui alexa78 Dankutza, daca ai deja diagnostic de ovare micropolichistice, nu are rost sa mai faci amh-ul. Doar iti va confirma dignosticul pe care il stii deja. Mai bine pastreaza banii pt altceva. |
Ai dreptate!
adarev spune:
ptr. Dancutza. oligo, inseamna numar mic, asteno, motilitate redusa si terato mai multe forme anormale. Noi suntem cu toate la limita, vai de capul nostru. Va pup.
mari2hala4u spune:
citat din mesajul lui adarev Multumesc ptr.raspuns, Qiao.Am primit si rezultatul de la spermograma.Fetelor e dezastruos.Am trecut de la terato in 3 luni la oligoastenoteratozoospermie in plus si hiposmerime. FIV scrie pe mine,alta sansa nu avem.Noroc ca mai avem numar adica vreo 27 milioane. |
Adarev, nu te speria asa tare, ai rabdare ca poate mai e o sansa, cine ti-a spus ca nu ai alta varianta in afara de FIV, si noi avem cam aceeasi problema si sotul meu are o infectie cu Ecoli si diagnostic de oligoastenoteratozoospermie severa, si eu m-am speriat asa ca tine dar m-a mai linistit doctora, ne-a dat tratament cu antibiotice pt Ecoli si trebuie sa repete spermocultura, si s-ar putea sa se imbunatateasca si spermograma putin, In afara de asta mai are de luat selezin ace, branca ursului si maca, o sa repetam spermograma peste vreo luna si vedem atunci ce facem in continuare, doctora mi-a spus ca daca se mai inbunatateste putin spermograma avem sanse la IA, fii optimista ca nu avem alta varianta decat sa speram in continuare...
nicoleb_2004 spune:
Buna, sunt noua pe aici, tocmai ce am facut si eu o inseminare saptamana trecuta vineri, as vrea sa va intreb.. mai pot face fitness sau sauna dupa inseminare? si la cele care s-a prins inseminarea daca pot sa imi spuna ce tratament de sustinere au luat inainte si dupa inseminare. Va multumesc din suflet si va doresc sa vi se implineasca visul de a fi mame.Pupici
adarev spune:
Mari, multumesc de incurajari.Poate voi sunteti mai tinere, dar, eu numai sunt asa , am deja 37 de ani,si e greu cand timpul zboara Ma rog la Dumnezeu sa-mi fie sanatos celalalt copil al meu de 11 ani si poate se va implini si cealalta minune. Noi pe 11 ne ducem cu analizele la doamna docor Predoi, si maine o sa ma duc la amh. Va pup feelor.
kmy_black spune:
buna fetelor!!!
va invadez din nou cu o intrebare pt verisoara mea!!!
vinerea trecuta a inceput tartament cu gonal f, a facut 5 zile aceste injectii iar astazi( in ziua a 6-a cum ar veni d ela inceputul tratamentului si a 8-a din cm) a fost la medic pt verificarea folicolilor!!!la un pvar erau putin si f mici , in schimb la celalt erau mai mult( cik per total ar fi cam 15) cu dimensiui intre 1mm si 16mm!!! maine seara ar treb sa faca injectia aia de spargere iar sambata sa mearga sa vada cu inseminarea!!! pt cele care ati trecut deja prin aceasta experinta vroiams a va intreb daca situatia este buna? adik e bun nr de foliculi, daca dim sunt incurajatoare?
va multumesc si sper sa imi raspunda cineva!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
dankutza spune:
Kmy pt a face inseminare trebuie sa existe minim un folicul de 17mm (sau mai mult) si endometru de minim 8mm. Or fi 15 foliculi pe ovar, dar importanti sunt cei care depasesc 17mm. Doar astia au potential. Restul raman pe loc. La mine dr niciodata nu-i numara pe cei mici, pt ca nu conteaza. Se uita doar la ce incepe sa se recruteze. Cand un folicul ajunge la 10mm, se numeste folicul recrutat, cu potential de ajunge la minim 17mm si care se poate transforma in sarcina. Cand un folicul ajunge la 16mm, se poate face injectia declansatoare, ca 24 de ore mai tarziu sa se faca inseminarea. Sper ca ai inteles, ca am mintea cam incalcita in dimineata asta. Multa bafta prietenei tale!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui dankutza Kmy pt a face inseminare trebuie sa existe minim un folicul de 17mm (sau mai mult) si endometru de minim 8mm. Or fi 15 foliculi pe ovar, dar importanti sunt cei care depasesc 17mm. Doar astia au potential. Restul raman pe loc. La mine dr niciodata nu-i numara pe cei mici, pt ca nu conteaza. Se uita doar la ce incepe sa se recruteze. Cand un folicul ajunge la 10mm, se numeste folicul recrutat, cu potential de ajunge la minim 17mm si care se poate transforma in sarcina. Cand un folicul ajunge la 16mm, se poate face injectia declansatoare, ca 24 de ore mai tarziu sa se faca inseminarea. Sper ca ai inteles, ca am mintea cam incalcita in dimineata asta. Multa bafta prietenei tale! |
ms mult de raspuns, ea are deja unul de 16mm(ieri avea 16mm) iar in seraa sta la ora 23 ii face infectia de spargerea a folicului, exista posibilitatea sa creasc a1mm de ieri de la 18 pana azi la 23?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
dankutza spune:
Nicoleb eu nu as face nici fitness si nici sauna dupa IA. Daca nu se confirma sarcina (ceea ce nu-ti doresc) atunci poti face. Altfel, eu as zice sa nu faci. Parerea me! Pam pam!
De obicei dupa Ia se da progesteron - ovule (in functie de ce iti spune dr). Eu luam doza de 200mg de Arefam. Apoi se mai ia acid folic sau Femibion. Se mai recomnda si Aspenter in caz ca exista o problema de coagulare. ACid folic, aspenter le luam si inainte de IA si dupa IA. In plus eu iau Siofor pt avare micropolichistice.
Multa bafta!