INSEMINARE 82

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black
ea are deja unul de 16mm(ieri avea 16mm) iar in seraa sta la ora 23 ii face infectia de spargerea a folicului, exista posibilitatea sa creasc a1mm de ieri de la 18 pana azi la 23?

Folicul creste pe zi cam cate 1mm, in unele cazuri si mai mult pana la 1,5mm pe zi. Eu zic ca azi ajunge la 17mm. Dar mai are timp sa mai creasca pana la ovulatie propriu zisa. Teoretic ovulatia e la 36-40 de ore de la injectie. Adica e posibil sa sparga cand ajunge la 18-19mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Kmy e cam mic foliculul la 17 , dar in fine e decizia ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Kmy e cam mic foliculul la 17 , dar in fine e decizia ei

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

ea face inseminarea sambata, nu are sanse sa mai creasca folicul pana atunci?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

O mai creste 1-2 dar prea putin dupa parerea mea. De ce nu o mai stimuleaza o zi , doua? 5 zile de stimulare mi se pare putin tinand cont ca are un folicul doar de 17mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor am intrat sa va zic si voua:
azi la eco' aveam 7 foliculi ( 22; 20; 19; 17; 16; 14; 11)
azi la 10:00 am facut si injectia cu ovitrell pentru declansare
maine prestam sa vedem ce iese
dupa mi-a dat sa iau duphaston 2 pastile dimineata
utrogestan 2 capsule intravaginal seara
si climen pana in data de 17.11. cand trebuie sa fac un test de sarcina
apoi, aca nu sunt gravi' intrerup ca sa vina menstra

va pup si va multumesc pentru raspunsuri atunci cand le-ati avut

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, aveti idee?Mi-a venit rezultatul de la hormonalele de a 3 a zi, totul e ok, fara prolactina. Mi-a iesit 30 iar limita normalaeste intre 4 si 23 . Este foarte mare?Voi ce credeti sau a fost inflentata am vazut de stres ?pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

ada eu la hormonale sunt cam praf la interpretat
la mine in analize am intervalele de referinta ca altfel...habar n-as fi avut

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

O mai creste 1-2 dar prea putin dupa parerea mea. De ce nu o mai stimuleaza o zi , doua? 5 zile de stimulare mi se pare putin tinand cont ca are un folicul doar de 17mm

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

ia mai facut o injectie in ziua controlului, deci sunt 6!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Adarev,
Eu intotdeauna am avut valorile prolactinei mult mai mari decat ale tale .. si in ziua 3 si in ziua 21 dar nu m-am panicat si uite ca nici nu m-a impiedicat cu nimic!
Nu ai motive sa te sperii,crede-ma !!
Stiu ca maine vei face AMH .. iti tine pumnii stransi stransi sa iasa niste valori frumoase
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Nicoleb_2004,
Dupa IA nu prea este recomandat efortul fizic .. cel mult un mers linistit pe banda,inot, dar in nici un caz bicicleta ,aerobic sau sauna!!
Nu este moarte de om daca vei astepta linistita 14 zile.. timpul va zbura foarte repede cand ai la ce sa te gandesti:
Vreau 2 liniute dolofane peste 2 sapt!!
Pup

Mergi la inceput